1. Nu se spală niciodată cu apă de la robinet! Numai apa minerală din sticlă. Sau îmi curăț fața cu un tonic.
2. În dimineața, șterg fața cu cuburi de gheață de plante medicinale. Iau o infuzie de mușețel sau salvie, se toarnă în forme de gheață și se îngheață. Cubul de gheață scutește în mod miraculos oboseala și face ca pielea să fie proaspătă.
3. O dată pe săptămână, înainte de a merge la culcare, lubrifiaz cilia cu ulei de ricin. Și dimineața devin netede și mătăsite. Uleiul de ricin se vinde într-o farmacie și costă un ban. Mai bine decât înseamnă asta, până când nu s-a mai văzut nimic.
4. În ajunul sezonului de înot, este foarte important să scăpați de celulită. În lupta împotriva celulitei, un masaj special anticelulitic funcționează cel mai bine, este foarte dureros, este greu și neplăcut de făcut, dar aduce un beneficiu real real.
5. Aderența la alimente separate. În primul rând, întotdeauna vă permite să rămâneți în formă. În al doilea rând, grație unei alimentații separate, pielea, unghiile, părul arată mai bine.
6. Am propria mea strategie de nutriție. Puteți mânca în jurul valorii de ceas, dar alimente bogate în calorii, trebuie să mănânci dimineața. Apoi, cumva ardeți până la sfârșitul zilei.
7. În primăvară, trebuie să mâncați mai multe fructe și mai puțin dulciuri. Corpul are acum nevoie de vitamine. Prin urmare, înlocuiesc ciocolata cu o banană. El aduce, mult mai bine.
8. O dată pe săptămână am zile de descărcare. În zilele de naștere puteți mânca numai mere verzi și puteți bea kefir. Acest lucru este util nu numai pentru cifră, ci și pentru sănătate. După o zi de descărcare se simte 18 ani. Primăvara în suflet!
9. Dacă am mâncat un tort, eu mereu "practic" în sala de gimnastică. Un tort este o jumătate de oră suplimentară de antrenament.
Înregistrată de Anna Korytina
Împărtășește-te cu prietenii tăi pe Facebook!