Dacă nu ați adunat dulceturi de vin timp de un an - nu contează. Puteți comanda prin Internet - 100 de piese pentru 1200 de ruble. Din această sumă, puteți face doi pomi de Crăciun - un mare (60 de bucăți) și un copil (26 bucăți). Facem un butoi - o rolă de hârtie igienică este înfășurată într-un fir decorativ maro. Am pus capetele dopurilor în clei și apoi în sclipici mici. Lipim dopurile laterale cu dop. Pe fâșiile lungi pe care le punem pe scurt, și mai scurte ... Și până la vârf, care este decorat cu un arc.
fb vk g gp ok ml wp
Un basm de Anul Nou pentru un copil este format din două simboluri - un pom de Crăciun și dulciuri. Nu este nimic mai ușor, să se unească atributele principale. Cumparam 600 de grame de ciocolata intr-un ambalaj luminos. Din carton am tăiat un semicerc și lipim marginile superglue. Apoi lipim conul cu o bandă adezivă pe două fețe. Și apăsăm bomboane într-un cerc din rândul de jos. Dacă sunt mari - este mai bine să "plantezi" pe superglue. Ca bază, puteți lua o sticlă de șampanie. Adevărat, un astfel de pom de Crăciun riscă după bătălia de la Courant să fie nu numai mâncat, ci și beat.
fb vk g gp ok ml wp
Gândul de a arunca o cutie cu butoane de mătase este încă nerealizat? Asta e bine. Faceți un copac al butoanelor. Baza poate fi un con de spumă sau hârtie groasă, acoperită cu o cârpă. Apoi lipim pe butoane sau piercing cu ace cu bile colorate la capăt.
fb vk g gp ok ml wp
La mar, am tăiat un vârf pentru al așeza pe o farfurie. Pe de altă parte, scoatem o parte a miezului pentru a lipi morcovii decojiți. Pe întreaga suprafață a "trunchiului" pomului de Crăciun, ne-am împărțit cu scobitori. Inflorescențele de coarde de broccoli și pentru decorarea rozălui și a galbenelor din piperul bulgar - este pregătit un legume de Crăciun. Culoarea copacului este în continuare potrivită pentru castraveți și kiwi. Și puteți să luați și căpșuni, să folosiți modele de ciocolată și să stropiți cu zahăr pudră. Este păcat că această frumusețe nu va dura mult - până când nu ți-e foame.
fb vk g gp ok ml wp
Pene curate sunt vândute în magazinele de decor. Primul rând este prevăzut cu ajutorul unui clei super pe marginea conului de carton. În fiecare serie succesivă lipim pene într-o ordine eșalonată. Lasă copacul alb-zăpadă sau vopseaua verde? Master de afaceri.
fb vk g gp ok ml wp
Înălțimea și volumul arborelui va depinde de numărul și eliberarea cărților. Nu copiați copii color. Pentru ediția de Crăciun, aveți nevoie de cărți roșii. verde, alb. aur și argint. Cum se face? Baza - cinci cărți închise cu o cămașă brună, celelalte sunt deschise în mijloc și puse într-o piramidă unul împotriva celuilalt.
fb vk g gp ok ml wp
Dacă îți cobori mănușile cu degetele în jos, ele seamănă foarte mult cu o ramură de molid. Luăm aburul douăzeci (este posibil mai mult) și le fixăm cu straturi de lipici pe cealaltă și am atârnat pe un perete. Dacă doriți o heringură tridimensională, luați mănuși de cauciuc medicale și le umflați. Legați-le cu fire lungi și le legați împreună sub formă de pom de Crăciun. Puteți decora cu bile, agățându-le pe "degete".
Nu este nevoie să gătiți paste făinoase. Tuburi crude, arcuri sau pene "plante" de jos în sus pe o bază conică din carton, acoperite cu argilă sau adeziv. Când produsul se usucă, puteți începe "machiajul". Pentru aceasta, copacul este acoperit cu vopsea acrilică verde. Și poți avea argint sau aur - cineva ca el.
1. De la sticle verzi sau cupe din plastic.
fb vk g gp ok ml wp