5 sfaturi mici pentru a ajuta corpul tuns - micul meu colt confortabil

Câteva sfaturi despre cum să fii frumos și sănătos. De fapt, acest lucru nu este atât de dificil.

Eliminarea din dieta sau reducerea consumului de cafea, zahăr, făină și produse „grele“, mai mult în mișcare, relaxare în baie și obținerea de vitamine din verdeață proaspătă, vă veți simți imediat mai bine și mai ușor. 5 pași care duc la armonie.

Mai multă apă

Douches în dimineața va include sistemul limfatic, care este responsabil pentru curățarea celulelor și țesuturilor ale corpului, sare de baie display-uri toxinele si bausem un pahar de apă poate ajuta să facă față cu dorința de a „altceva pentru a mânca“ - organismul aproape nu se distinge setea de foame. Puneți mai multă apă în viața voastră.

Cumpărați un storcător

Înlocuiți sticlă Frechet verde (din care de mai jos), una dintre principalele metode de produse alimentare - o „gustare“ este ușor de digerat, ajută la eliminarea toxinelor și conține puține (sau nu într-adevăr) de zahăr. La început poate fi neobișnuit, dar când mai târziu veți observa o îmbunătățire în starea pielii, reducând dimensiunea taliei, o explozie de energie, îi iubesc și va fi capabil de a alege ingredientele pentru gustul tau. sucuri similare - cel mai bun mod de a primi o parte din vitamine, minerale și enzime.

elimina

Nu toate odată. Dar, fără alimente, naiznos forțându lucra stomacul, intestinele și înfundarea ficatul de încărcare, vă va siguranta mai ușoare, mai proaspătă și veselă. Lista de oprire pentru subțirime alb zahăr, făină, grâu, orez, secară, făină alb rafinat și ulei rafinat, nuci prăjite (da, doar mânca prime), produse din soia, carne rosie, alimente conservate, băuturi răcoritoare și alcool.

salata de legume - în loc de piure de cartofi pentru garnitura, pește la cuptor - în loc de carne prajita, ciocolata neagra amar in loc de alb sau lapte, jeleu, suc de fructe în loc de panna cotta, prăjitură cu brânză de lumină în loc de prăjitură cu brânză cu firimiturile cookie-uri, nuci cu miere în loc de bomboane - chiar și dulciuri sunt Nu te supara interdicției, dacă te apropii de alegere cu înțelepciune.

Mai mult trafic

Plimbarea cu un câine, prieteni sau un jucător nu este niciodată inutilă, chiar dacă aveți 15 minute gratuite, este mai bine să petreceți mersul în parc decât să stați pe Facebook. Și la cafeneaua sau restaurantul preferat puteți merge mereu la câteva blocuri pe jos - de la metrou sau de la parcare. Amintiți-vă că orice activitate fizică ar trebui să fie distractivă. Nu te obliga să fugi, în cazul în care fiecare tură de la stadion este pentru tine - tortură, mai bine petrece ceva timp pe covorul de yoga, faci asanas sau înot în piscină. Și puteți începe mereu să vă mișcați mai mult, și nu "din lunea următoare".

Și acum despre acel freset foarte verde. sau despre sucuri verzi proaspete stoarse

Tot ceea ce este necesar - Storcător și orice legume proaspete și verde (sfecla, morcovi, napi, fenicul, telina, castraveti, avocado, întreg condiment frunze și salată verdeață), fructe neindulcit (mere verzi, fructe de padure, ghimbir, lime si grepfrut direct din coaja ). Reglați gustul adăugând verdeață și ghimbir.

2 mere verzi

1 tulpină de țelină

1/2 tubercul de fenicul

buchet de cilantru (spanac)

1 grădină verde

4 tulpini de telina