1 Și reflexele efectivelor, scuturi

Un lucru mi se pare că toate aceste "+1" sunt atrase de urechi? Valery spune constant că este +1, că este sclav și că Diana Ignatyuk este relații de conducere. Mi se pare că, pur și simplu, Valery este îndrăgostită de Diana, iar Diana, profitând de singurul moment în care este tratată nu ca un lucru cu un lucru, doar crește nesigură, stă pe gât și dizolvă pene.

1 Și reflexele efectivelor, scuturi

În fiecare zi, Diana Ignatyuk cântă cu extazul pe care îl face Valery așa cum dorește. Valery se apleacă, Valery +1 și așa mai departe. Păi, băieți, ca și în desene animate ... zâmbiți și rămași, dar, în acest caz, faceți chipuri inteligente, dați din cap și faceți ecou Diana, Valery +1. Ce părere am auzit astăzi în curățenie și de la cine? Cel mai important lucru este "de la cine".

Cea mai interesantă opinie a fost exprimată de Alexandru Zadoynov, cuceritorul, omul din relație și, ca să spun așa, relația de conducere. "Valerk este perceput ca Valerka. Valery e băiatul lui Diana. După cum spune ea, așa va fi. Amuzant, foarte amuzant, pentru că îl schimbăm pe Valery în Sasha, iar Diana către Elina și nimic nu se schimbă. Sasha vorbește despre un "+1", atunci când într-o relație cu Elina, chiar până la +1 nu a ajuns, și așa "+0,3" unele. Tipul era aproape culcat la picioarele femeii sale și a fost atins când picioarele lui au fost șterse, plin de plăcere, când a privit pur și simplu obiectul adorației.

Valeria Blumenkrantz face pur și simplu concesii lui Diana, netezește momentele problematice și încearcă să nu facă un elefant din zbucium și este acuzat că este o femeie aflată într-o relație. Înțelegem cu toții că Diana nu este persoana căreia îi vor atinge cuvintele. La urma urmei, multe cuvinte pe care ea pur și simplu nu le știe și să bată fata nu este o cale foarte bună de ieșire. Cum să fii Valery și dreapta Diana, încercând să-l umili pe Valeria în ochii întregii echipe?

Alte știri din casa teleproiectului 2