Totul a început cu o imagine pe care fratele amantei pisicii o împărtășise în rețelele sociale. Odată ce un tip a venit să viziteze sora lui, care a lucrat ca ospătar în Arizona. Și a atras atenția asupra animalului ei de companie. Expresia pisică botul furios (sau, mai degrabă, pentru că pisicile sos tartar - o fată) sunt atât de amuzat de aceasta că un bărbat a postat o fotografie a animalului pe pagina sa. Și a concurat: acum cotetul are peste 300.000 de fani pe pagina oficială Facebook. Rețelele sociale au făcut o stea reală din sos tatar. Și nu e de mirare - bine, cine nu-i place să "placă" sigilii?
Grumpy Cat este acum o adevarata celebritate. Este invitat la petreceri, expoziții și emisiuni TV de la Hollywood. De ce sunt acolo - acest sos tartar an (deci numele lui este tradus) a fost un invitat special al ceremoniei „Oscar“ și Premiul ceremonia MTV Movie Awards. Care este secretul succesului asurzitor al pisicii, care a devenit brusc o senzatie de Internet? Aceasta este gazda sa, Tabata Bandesen, într-un interviu acordat de The Express.
O altă sursă puternică de promovare a viitoarei stele pe Internet a devenit YouTube. Plasat acum doi ani, videoclipul a fost vizionat de 15 milioane 700 de mii de oameni! O asemenea faimă nici nu visează pe Justin Bieber.
Imagini de pisică sumbră au fost atât de populare cu utilizatorii de Internet că el a devenit instantaneu un erou de memi populare. Memes au fost un alt pas spre succesul și bunăstarea financiară a pisicii. Unele citate, de exemplu, sunt acum împodobite cu tricouri, eliberarea cărora, alături de partenerii lor de afaceri, a fost stabilită de proprietarul întreprinzător al animalului. Cele mai populare fraze care sunt atribuite unei pisici sumbre:
- Odată ce am încercat să-i dau drumul. A fost groaznic.
- Îmi plac plimbările lungi. Mai ales când sunt comise de oameni care mă supără.
- Această iarbă ... Aș vrea să te îngrop pe sub ea.
- Există două tipuri de oameni ... Și nu-mi plac amândoi.
- Odată ce mă distram. A fost groaznic.
- Urăsc memi de pisici!
Acum un an, pisica a lansat prima sa carte. "O carte groaznică" a devenit un ghid pentru "iritabilitatea reală". În ea, de exemplu, steaua cu coadă reamintește că "un sărut conține mai mulți microbi decât o sută de scaune de toaletă".
În fiecare an, în Ajunul Crăciunului, la ferestrele de Crăciun Macy de magazin pe Union Square din San Francisco, există pisici vii și câini - astfel încât retailerul incearca sa gaseasca case pentru animalele fără stăpân și pentru a strânge fonduri în favoarea Societății pentru Prevenirea Cruzimii la animale. În acest an, marea deschidere a ferestrelor a avut loc cu participarea Cat Gloomy.
Jucăriile moi sub formă de pisică sumbră sunt vândute ca prăjituri fierbinți. Copiii sunt pur și simplu încântați de ei!
O pisică sumbră iubește stelele: fața lui a fost parodiată de Jennifer Lopez și Jim Carrey.