Întrupați cele mai indraznete idei și cel mai important -
Nu imita pe nimeni.
Anul trecut, la Best of British Awards, tema producției de piese a fost dezbătută. Este cu adevărat necesar ca piesele să aibă interpretări diferite, adică au fost reluate de alți DJ-i. După cum sa dovedit, acest lucru este necesar doar pentru a crește interesul pentru profilul dvs., precum și pentru creativitatea dvs. Deci, pe baza experienței de DJ bine-cunoscute și respectate - Eats Totul, Brodanse, Timo Maas, vor fi enumerate aici sunt 5 moduri de a Dj-producatoare care afecteaza succesul si progresul.
1. În primul rând. sub producția Dj înseamnă posibilitatea de a crea remixuri pe pistă de către muzicieni absolut diferiți. Trebuie să folosiți acest lucru în munca voastră. La urma urmei, remixurile sunt adesea folosite pentru promovarea inițială a muzicienilor, recunoașterea lor. Desigur, în primele remixuri nu sunt plătite bani, dar în cazul în care va fi lansat pe eticheta eminentul sau să cadă în amestec de celebrul DJ, acesta va fi o răsplată demnă de muncă și asigurați-vă că pentru a vă oferi importanța și prestigiul.
3. După cum se știe, partea leului de DJ și muzicieni de venituri cunoscut alcătuiesc veniturile obținute din concerte și spectacole (mult mai mult decât din vânzarea de înregistrări), așa că ar trebui să încercați să-i elibereze în aceste tururi suna la fel ca într-un spectacol live.
4. Datorită dezvoltării uimitoare a producției și a DJ-ului digital, mulți au avut ocazia să devină DJ-i. Dar, să ieșiți din mulțime vă va ajuta să creați un material exclusiv care să poată fi interpretat, precum și să creați mixuri care diferă de altele și dezvoltarea de spectacole creative.
DJ Eats Everything - promovare DJ
"Cred că producția și DJ-ul merg mână în mână. În munca mea am început să folosesc mai multe materiale decât oricând, de aceea DJ-ul meu mă ajută să produc, pentru că în mod constant învăț ceva nou și folosesc stiluri diferite. Poți să spui că acum sunt același Dj, ca și înainte, când am creat Song Entrance, dar atunci nu eram în cerere decât în Bristol. Acesta este un exemplu perfect al influenței producerii asupra posibilităților. Poți, bineînțeles, să presupui că DJ are șansa de a deveni popular și singur, dar mă îndoiesc foarte mult.
DJ Brodanse - promovarea DJ-ului
DJ Timo Maas - promovare DJ
"Acum este aproape imposibil sa devii un DJ fara sa produci. În lumea atât de mulți muzicieni talentați, este aproape imposibil să se concentreze asupra lui Dj sete.Mozhno produce piesa, care este cartea dvs. de afaceri, și nu primesc destui bani, și poate fi astfel încât o piesa va deschide toate ușile în fața ta. DJ-ii care sunt producători, aș sfătui să fiu mereu în căutarea creativă și să încerc să fiu unic. Nu utilizați în Soundbanks lor de lucru, încercați să întruchipeze ideile cele mai îndrăznețe, și cel mai important - nici o imitatori. Rămâi adevărat pentru tine - asta e regula principală. "