Aceste 25 de rase de caini au fost create numai prin intamplare. Dar rezultatul a depășit toate așteptările.
Am folosit pentru a vedea diferite rase de câini care trăiesc cu noi sau prietenii noștri, a jucat in film, sau de mers pe jos pe străzile cu stăpânii lor.
Dar nu toți câinii ne arată familiari. Uneori, datorită unei confruntări accidentale a circumstanțelor sau atunci când nimeni nu controlează acest proces, pe cineva apar astfel de puține ciudate, uneori ciudate și uneori amuzante.
Dar ei au un anumit farmec, propriul lor zest - pe unii este pur și simplu imposibil să se uite fără un zâmbet și emoție.
Vă prezentăm o selecție interesantă a celor mai incredibile variante de rase canine.
1. Pitbull + Husky = Pitsky.
2. Dachshund + Dalmatian = Talmatic.
3. Schnauzer + Pudel = Schnoodle.
4. Ciobanesc + Corgi = Ovchorgi.
5. Chihuahua + Pug = chipsuri.
6. Labrador + Husky = Labski.
8. Dalmația + Corgi = Dorgi.
10. Labrador + Retriever de Aur + Pudel = Labrudedel de Aur.
11. Labrador + Afgan = Labgan.
12. Pudelul + Bologna malteză = pudelonul maltez.
14. Retriever de Aur + Pudel = Rudel de Aur.
15. Chihuahua + Beagle = Chichigl.
16. Retriever de Aur + Dachshund = Zolax.
17. Chihuahua + Dachshund = Chaks.
18. Retriever de Aur + Dachshund = Golden Rex.
19. Chow Chow + Sheepdog = Chaucharka.
20. Husky + Corgi = Horgi.
21. Ciobanesc australian + Pudel = Avdel.
Beagle + Doberman = Beaverman.
23. Pomeran + Husky = Pomski.
24. Yorkshire Terrier + Pudel = Yordel.
25. Bulldog + Pug = Bulps.
Aceste animale neobișnuite, deși nu sunt pururi, dar în nici un caz inferioare față de ele în frumusețe și farmec. În plus, ele sunt înzestrate cu unicitate și există în cazuri rare.
Koshka_Ofeliya
Adorabil! Dar ei sunt oficial considerați a fi mongrels! Și am văzut un câine cu o mamă de oi, și tatăl meu un lup. Foarte afectuos câine. Mi-a lins mâna. Ea la întrebat pe șefă: a fost bunicul un lup? Nu, tata. Și am văzut și un câine - bine, destul ca o vulpe negru. Sa dovedit că vulpea a venit din pădure. Și mama câinelui este un câine de talie.
Tatiana
Wow, se întâmplă! Gândiți-vă la o rasă. ei și fără rasă, încrezători, iubire
Koshka_Ofeliya
Desigur, rasa nu este principalul lucru!
vioară
Ei bine, totul se intampla in viata. Cainii sunt iubiti pentru ca iubesc cainii!
Tatiana
Deci, câinii lor nu sunt iubiți pentru rasă, ci pentru că sunt ai tăi și cei mai buni!
ninon10
Nuya
chiar și câinele a vrut să-l aibă.
Tatiana
Și aș fi ajuns la 14 sau 24 de ani.
1skazka
Rase rafinate s-au dovedit. Mă întreb cum a ieșit retriverul și dachshund-ul?
Tatiana
Da, teckelul este văzut, foarte priceput, are mulți cu care sa dovedit. Și nu sa dovedit rău!