7 Cele mai bogate șeicuri din lume - terraoko - lumea cu ochii tăi

Datorită mari rezerve de petrol și numărul de familii bogate din Orientul Mijlociu, unele șeici din regiune sunt extrem de bogate - unele șeici din Orientul Mijlociu sunt estimate a fi cele mai bogate miliardari din lume. În cele mai multe țări arabe, casa regală a Sheikh folosit termenul pentru un bogat Royals. De obicei, în lumea arabă este ascunsă condiție Sheikh, dar am compilat o listă a celor mai bogate seicii informațiile cunoscute de pe web.

Islamul este a doua cea mai mare religie din lume, al doilea doar creștinismului, și este cea mai rapidă religie din lume. Islamul este cel mai utilizat în Asia. Mai mult de 1 miliard de persoane din Asia se recunosc ca musulmani, majoritatea acestor oameni locuiesc în India, Pakistan, Bangladesh și Indonezia. Există mai mult de 500 de milioane de musulmani în Africa și Orientul Mijlociu.

7. Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, o avere de 2 miliarde de dolari.

6. Șeicul Feisal bin Qasim al-Thani, statul de 2,2 miliarde de dolari.

Șeicul Feisal bin Qasim al-Thani a devenit un succes, aproape în ciuda numelui său, și nu din cauza acestuia. Titlul său Shaykh nu are nimic de-a face cu poziția politică. El este o rudă îndepărtată a familiei de guvernământ Al Thani din Qatar.

5. Șeicul Hamad bin Khalifa Al Thani, o avere de 2,4 miliarde de dolari.

4. Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, o avere de 4,5 miliarde de dolari.

3. Sheikh Mansur bin Zayed Al Nahyan, statul de 4,9 miliarde de dolari.

Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan este viceprim-ministru al Emiratelor Arabe Unite și fratele vitreg al președintelui. Sheikh Mansour este președinte al companiei de sport Al Jazeera, care deține fotbal, handbal, volei și echipe de baschet din Abu Dhabi. De asemenea, el vorbește clubul de fotbal engleză Manchester City. El este președintele Companiei Internaționale de Investiții Petroliere Abu Dhabi.

2. Sheikh Mohammed Hussein Ali Al Amudi, statul de 14,3 miliarde de dolari.

Șeicul Mohammed Hussein Ali Al Amudi este pe locul 63 pe lista celor mai bogați oameni din lume. Locuiește în două țări: Arabia Saudită și Etiopia. El este de asemenea cel de-al doilea cel mai bogat cetățean al Arabiei Saudite și cel mai bogat om negru. Titlul său este atribuit șefului pentru bogăția și realizările sale, deoarece nu este membru al unei familii regale. Se crede că el nu este numai cel mai mare investitor străin în Etiopia, ci și în Suedia. Mohammed Hussein și-a câștigat averea prin intermediul activităților petroliere, miniere și agricole.

1. Shaykh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, statul de 18 miliarde de dolari.

oamenii bogați, ei nu văd oamenii obișnuiți dacă au ajutat oamenii fără acasă nu sunt lucrători le Înalță-bi nu biliari oameni bi cu mândri Bi și deci au YLE NU toți oamenii exact dacă cineva nu mugurele ei au răspuns de două ori le-am explicat că Nada faceți totul pentru atâtea zile în mormânt

Dragă Șeic Mansur bin Zayed Al Nahyan, bună după-amiază!
Nu sunt cerșetor, am bani pentru pâine.
Dar există un mic vis pentru a arăta părinților orașul Dubai.
Dacă este posibil, bucurați-vă de părinții mei.
Mulțumesc!

Cu stimă,
Marsilia!

Bine ai venit, Înălțimea Voastră! Am un vis de a trăi în apartamentul lui, eu locuiesc în St.-Petersburg, închiria o cameră într-un apartament comunal, și așa mai doresc să trăiască într-un apartament separat, dar este foarte scump pentru mine 90000-100000 de mii de dolari SUA, suma de mine este foarte mare și nu am face pentru un apartament vreodată! Dacă poți face un bun buy fapta sau trimite-mi o astfel de sumă, mă voi ruga pentru tine! numărul meu în Rusia 8-921-597-18-45

Bună ziua, numele meu este Angelica pentru mine de 45 de ani. Vreau să te întorc la oameni buni pentru ajutor. A existat o situație de viață în care era un șomer cu fiica minori de 7 ani și soțul invalidul Toate economiile cheltuite pentru mijloacele de trai. În acest moment trăiesc în pensia soțului meu. În prezent, vom supraviețui cât de bine putem. Voi ierta ajutorul material. Număr harta 67628018 9012437215 MAESTRO. PENTRU FAR EARLY MULTUMESC MULT.

Assalamu Aleicum dragi șehi. Te rog să mă ajute să finanțeze Kidney chirurgie mă 35y.o. Am nevoie urgent de un transplant de rinichi din cauza insuficienta renala traiesc cu dializei, dar nu vreau să părăsească fiul de doi ani, fără tată pazhaluysta fără o intervenție chirurgicală nu am trăi ajutor de mult de dragul lui Allah, numărul de card în fiecare minut este prețios și fiecare rublă . 42763000387625117.

șeici Assalam alaikum și toți musulmanii au nevoie de ajutorul unei case vechi este o casa rece și umed în orice moment se poate prăbuși Mum 65 ani ea este bolnav de banca mea de economii 4276838226062604 4276838226062604 prop 89654858452

Assalamu aleikum, Dragi șehi! Scriu din orașul Almaty din Kazahstan. Ca să nu spun că mă plâng de lipsa de bani, dar există un vis să-mi cumpăr fiul un apartament. Locuim în apartament cu 1 cameră, cu părinții noștri bătrâni, nu există niciun soț. Și acesta este motivul pentru care fiul meu nu poate începe o viață de familie. Da, ai putea să închiriezi un apartament, dar acum situația din țară pe care o iau pentru a lucra doar pentru o mită este mare, în general nu există o astfel de muncă pe care să ne-o putem permite să închiriem un apartament. Fie ca Allah să vă ierte și să bara în această lume și în lumea dincolo! Vă mulțumesc pentru atenție.

Bismilloch rahmoni rahim. Assalamu Aleykum
Cum puteți ajuta refugiații și imigranții fără adăpost!
Vedele sunt frați musulmani,
Tot ce a dat Dumnezeu poate, într-o clipă, să ia înapoi

Nu este niciodată prea devreme să începeți # economisirea, # investiți și # planificați viitorul financiar. Corect # investind și economisind bani este o artă întreagă

Bună ziua, vă rugăm să ajutați copilul cu transport și cu bani. Terapareza spastică DTS a hidrocifoliei creierului nu merge și nu stă. Un copil fără tată, a murit. În fiecare an, de trei ori este necesar să se efectueze un tratament. Nu este vina mea că într-o astfel de stare mă rog lui Dumnezeu în fiecare zi să dau ocazia de a merge. Oamenii buni vă rugăm să vă rog ... Cardul numeric sberbank. 639002269011627019

Assalamu aleikum. Vreau să te întorc la oameni buni pentru ajutor. Soțul meu lucrează ca bucătar. A intrat într-un accident și proprietarul vagonului vrea să-i reparăm pierderile. Dar nu avem decât acasă. Chiar și casa noastră mică nu-și va restabili pierderile. Toată bogăția noastră este copiii noștri. Proprietarul vagonului amenință că umbra soțului meu, dacă nu găsește bani. Vă rog să ajutați să împrumutați bani de dragul lui Allah. Nu vreau să-mi pierd soțul și să-l învinovățesc pe Allah pentru că vă vom întoarce bani pentru onoarea Inshallahului.

Nu este deja atât de crud față de lume și de oameni. Ceea ce doresc este să ia tot ce ai. De ce bogatii nu au astfel de probleme. În această lume, totul este decis de bani. Deci sunt oamenii buni sau am greșit 😔😢😢

Bună ziua, oamenii ajută. cine poate. Sunt o mama singura cu doi copii, cel mai tânăr este acum 5 luni, 2 luni în urmă am fost concediat de la slujba mea, și am 2 mikrazayma și de credit, eu le plătesc nimic. Eu locuiesc cu copii la alocația pentru copii, 5 mii de ruble pe lună, bani nu este de ajuns. Te rog, ajută-mă să-mi plătesc împrumuturile, nu mai am nevoie de nimic. Te rog, oameni buni răspunde, de ajutor, Yandex-bani 4100 1343 1590 818. Vă rugăm să ajute.

Buna ziua, Sheikh Mansur Bin Zayed Al Nahyan sa fiu bun Te rog foarte mult ajutor Ajuta-ma rog Pozitie dificila Am un rinichi de pacienti pentru operatiuni urgente de bani Am nevoie de un foarte ticholo
De dragul lui Allah, vă rog să ajutați-vă pe Allah să vă binecuvânteze și să trăiți datoria. Dacă, cu ajutorul dvs., sănătatea dvs. este corectă, mă bucur foarte mult să vă mulțumesc anticipat. cu respect Sonya.

Dragă Muhamed bin Rashid al Maktoum! Vă scrie un simplu locuitor al pământului. Am un vis vechi de a deveni fericit fericit. Și din moment ce viața este acum foarte prost falimentată, m-am gândit că ești destul de capabil să devii un vrăjitor așa care îmi va schimba radical viața. Imaginați-vă că într-o clipă puteți umple inima unei persoane cu o bucurie infinită! Nu este atât de puțin. Eu voi purta pretutindeni mesajul virtuții și generozității voastre spirituale. La urma urmei, sunteți de acord, acest act este demn de spus: "Am trăit bine viața mea". Și prețul acestei chestiuni este de un milion de dolari. Cu toate acestea, voi accepta de la dumneavoastră, draga șeicul Muhamed bin Rashid al Maktoum, aproape orice sumă. Fie ca acesta să fie un semn de generozitate regală pentru tine, și pentru mine descoperirea vieții mele întregi!
Cu sinceritate, Mairambekov numărul meu de telefon +996773295555 contul meu de beneficiar al băncii $ 118 00 000 6555 9274 Sunt foarte fericit și mulțumit

DACA NU VĂ REDUCEȚI SĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ RĂMÂNZI

Articole similare