10 citate pe care am vrea să le auzim în "Amurg. Saga. Zori. Partea 2 »
Cel puțin 5 citate din ultimul film al saga Twilight au fost deja auzite într-o oarecare măsură în remorcă.
Iată o duzină de cele mai bune fraze din Breaking Dawn. Partea 2 ", pe care aș vrea să o aud. Sunteți de acord cu alegerea mea de citate?
1. "Acum e rândul tău să fii atent și să nu-mi rupi nimic" (Edward Cullen). (Acest lucru este atunci când Bella se trezește vampir nou-născut deja, iar ea este acum mult mai puternică decât oricare dintre cei prezenți în sală. Apoi mi-a strâns mâna lui, iar el a remarcat în glumă că ea a durut un pic. Ei au făcut schimb de roluri! )
2. „Ai sunat fiica mea un nume de monstrul din Loch Ness?“ - Bella Cullen. (Bell a ales pentru numele fiicei sale Renesmee, dar în timp ce acesta a fost înghițit agonie în timpul transformării sale, Iacov nu numai imprimate pe fiica ei, dar a făcut-o numesc o versiune prescurtată a numelui. Mama Cullen, să-l puneți blând, nu mulțumit. Inutil să mai spunem, că din acest moment totul devine distractiv.)
3. "Deci el încă mai e în picioare? Credeam că o vei transforma în ruine? Ce ai făcut noaptea trecută? Ați discutat despre datoria națională? "- Emmet Cullen. (Emmett ratează nici o ocazie de a PIN-ul Bella si Edward in statutul lor de cupluri căsătorite. Ele sunt pentru el mereu o sursă bună de umor. Râde în acest moment, că casa mica lor a ramas nevatamat dupa ce Bella sa schimbat, chiar dacă acestea sunt ambele foarte puternice și se întreabă reciproc.)
4. "Bella, totul sa schimbat puțin acum, dar întotdeauna vei fi cel mai bun prieten al meu și te voi iubi mereu. Dar numai acum te iubesc diferit. Acum exista un echilibru. Amândoi avem oameni fără de care nu putem trăi ". - Jacob Negru. (În această scenă emoționantă, Jacob își explică noile sale sentimente și noua sa poziție în familia Cullen.)
5. "Ați decis să mă faci bunicul la o vârstă fragedă?" - Charlie Swan. (Charlie în cele din urmă reușește să vadă fiica sa, după o ascunsă de el atât de mult timp. Când va veni, el își dă seama că ea este în viață și bine și că ei au un mic plus pentru familie.)
6. "Tu și cu mine. Arm wrestling. În sala de mese. Acum. " - Bella Cullen. (Oh, această scenă de armă! Kellan Lutz nu poate să o aștepte și după ce am văzut povestea, știm cu siguranță că a fost scoasă.)
8. "Te iubesc, mamă. Vom fi întotdeauna împreună. - Renesme Cullen. (Nu spune mult, dar când pronunță această frază în cel mai intens moment, ești gata să te topi cu Bella de la aceste cuvinte.)
9. "La revedere, Jacob, fratele meu ... fiul meu." - Edward Cullen. (Cu această expresie, Edward admite că în cele din urmă totul se putea întâmpla.) Jacob este acum o parte a vieții sale, a familiei sale, chiar și în ciuda a ceea ce au experimentat).
10. "Aro, cere-i lui Jane, te rog, să nu mai ataci soția mea". - Edward Cullen. (Când Bella își dă seama că poate respinge un atac al vreunui dintre gărzile lui Volturi, Aro este forțat să-și schimbe planul.) În cele din urmă înseamnă o victorie.) Capacitatea lui Jane de a face rău va fi utilă în altă parte.)