Indiferent dacă este vorba despre o promovare sau un gust personal, unii idoli sunt cunoscuți pentru piercingurile lor. Stingerea urechilor este frecventă printre artiștii interpreți sau executanți, dar unii fac piercing-uri pe care fanii să nu le știe nici măcar! Vă atragem atenția asupra fotografiilor mai multor idoli cu piercing, care au șocat fanii.
Ea și-a arătat piercing-ul sexy în timpul unei fotografii, surprinzând fanii ei.
Chongguk este cunoscut pentru punching în urechi. dar mulți fani au fost surprinși când au văzut noul său cercel în timpul promoției BTS pentru "Danger".
Fanii sunt nebuni în legătură cu piercing-ul lui Wendy. Ei spun că este foarte potrivit pentru ea.
Synryi a atras atenția publicului cu piercingurile sale în timpul "Alive". După încheierea promoției, a scos aceste cercei.
Piercing fanii Tamina amintit pentru o lungă perioadă de timp. În timpul promovării «pericol» idol a apărut în fața publicului cu piercing-ul, care a deschis partea sa îndrăzneață. Și nu a fost real, dar toți, mulți au fost de acord că este de neuitat.
Bonus: Marchează GOT7
Fanii GOT7 au găsit piercing-ul lui Mark în timpul performanței trupei.
Eu, de asemenea, au lungi industriale (ca în prăjituri cu brânză) doar mă mai aproape de marginea urechii și nu sunt la fel de mari „spini“. Face o astfel de greșeală de promovare crudă - este foarte dureroasă și vindeca pentru o lungă perioadă de timp, de până la un an și cu grijă constantă.
Marc ar fi plăcut mai mult ... El însuși nu a arătat-o? Sexual, desigur, dar greu de crezut.
Piercing în ureche (cum să descriu?) Îmi place foarte mult. În Ki se pare că; Eu însumi aș vrea, dar mă tem că nu.
Pinsing Mark oferă o fantezie bună ...
La Beck o lovitură, dar așa că aahah ... ..))
La naiba, m-am așteptat să aflu despre piercing-uri în locuri mult mai interesante .... În buric, ureche, limbă este cel mai bun de insolență și deznădejde?
Ei bine, Beck nu este real, deși e cool)
Iar cu Mark, în opinia mea, fsh, am discutat de mult această imagine
Despre brand din alte surse spun că este doar un balon de salivă, și el a confirmat ca ...