(intensitatea instruirii pentru cei care doresc să obțină mai mulți bani din afaceri în construcții)
Câte moduri de a atrage clienții de pe Internet pe care îl utilizați? Trei? Cinci? Unul?
Fiecare sursă de clienți potențiali pe care nu o utilizați înseamnă că pierdeți clienți care ar putea să vă ajute. Pentru banii lor, de unul singur.
Se pare că vă răniți nu numai afacerea dvs., ci și clienții dvs.
Judeca pentru tine: ai putea sa-i ajuti mai bine decat pe altii, dar ei nu suspecteaza existenta ta si merg "nu la aceia".
Din asta pierdeți totul. Și trebuie să fie corectată urgent.
Cum să conștientizăți mai multe persoane despre compania dvs.?
Acum este mai ușor, mai ieftin și mai rapid pentru a atrage clienții prin Internet.
Problema este că majoritatea constructorilor nu au nici o idee cum să o facă.
Și toate acestea merită fie bani, fie timp personal. Acest lucru nu aduce rezultate.
Și asta e problema. Cel mai probabil, a ta, de asemenea.
Dar problema poate fi rezolvată.
A fost pentru asta am realizat intensitatea instruirii "15 moduri de a primi în mod regulat clienții de pe Internet".
Feedback privind intensiv:
Intensiv a fost foarte interesant, am învățat o mulțime de lucruri noi, acum trebuie să încercăm să introducem cât mai mult posibil, auzite))
Dmitry, mulțumesc că ai explicat totul atât de inteligibil și simplu! Nu mă așteptam să aud multe lucruri interesante și nu regret că am participat la antrenament. Multumesc din nou si mult noroc pentru tine, Dmitry!
Olga Chasnik, Moscova
Scopul intensificării este de a ajuta participanții să-și construiască marketingul, astfel încât aceștia să primească de două până la trei ori mai mulți clienți într-o lună.
Și acum poți obține o înregistrare a intensității.
În timpul trecerii intensității tale, s-au născut gânduri / idei despre cum să rafinați acele canale care deja lucrează pentru mine. Și nu numai online, dar și offline.Ceea ce dați în cursurile dvs., pregătirea vă permite să vă uitați la afacerea dvs. în mod diferit, să vedeți câteva detalii noi pe care, de obicei, nici măcar nu le acordați atenție.
Sincer, Alexander Seliverstov, STK Standard SRL, Almetyevsk
Ce va fi în înregistrare:
- aproape 4 ore de informații exclusiv practice despre atragerea clienților: strategii, metode și tehnici secrete pentru obținerea de clienți potențiali solvativi cu investiții minime de bani și timp;
- veți afla despre 15 modalități de atragere a clienților, pe care le folosesc și pe cei pe care îi consult (toate metodele sunt verificate și dovedite de mai multe ori: funcționează!);
- după ce ați ascultat acest lucru intensiv, veți afla despre atragerea clienților prin Internet peste 95% dintre concurenții dvs.;
- veți auzi răspunsurile la întrebările adresate de colegii dvs. în timpul antrenamentului.
Am multe informații utile, depășind de multe ori așteptările mele.
Sincer, mă așteptam mult mai puțin, dar mă bucur că m-am înșelat în legătură cu asta!
Desigur, acum trebuie să digerăm acest lucru și să îl implementăm, dar chiar dacă introducem o cincime din rezultate, rezultatele ar trebui să fie pe placul nostru.
Mulțumiri speciale lui Dmitry pentru luciditatea prezentării, chiar nu aveam aproape nici o întrebare cu privire la materialul care le-a fost dat!
Pentru cei care gândesc să treacă sau nu, pot să sfătuiesc un lucru - să treacă, dar bineînțeles, cu condiția să aplicați cunoștințele acumulate.
Mulțumesc lui Dmitry și mult noroc pentru tine!
Și m-am dus să pun în aplicare, apoi poate scrie rezultatele
Andrey Taygachev, Samara
În ce formare veți primi formarea?
Acestea vor fi 3 blocuri audio pentru 5 strategii pentru a atrage clienți în fiecare cu răspunsuri la întrebările participanților.
Formatul înregistrărilor este mp3.
Bonus. În plus față de blocurile principale de formare, veți primi o înregistrare audio "Cum să rezolvați cele mai frecvente 10 probleme de afaceri mici în construcții".
Costul de formare este de 4.900 de ruble.
Ma iau si leasing masini de tencuit, tk. Sunt o mulțime de locuri de muncă și construiesc clienți în linie. Formarea dvs. mi-a ajutat încă o dată să mă întăresc în înțelegerea corectitudinii postulatelor dvs., am lucrat la ele de la Anul Nou, când am găsit site-ul dvs. și acum nu înțeleg cum a fost posibil să lucrați diferit.Acum, în mod special pentru antrenament: m-am uitat la YouTube și m-am uitat la tehnica de lungă durată, care este controversată pentru mine. De obicei, am clienți care au nevoie de ieri, am cheile și am început să lucrez imediat. Restul tehnicilor pe care le folosesc cu succes, sunteți foarte recunoscător că ne ajutați să construim sau să spunem corect pentru a ne reconstrui afacerea, care într-adevăr a început să funcționeze uneori mai bine. Principalul lucru este să folosiți metodele și să nu gândiți - bine, sunt bine. Chiar n-am avut niciun moment de întrerupere în timpul iernii, mulțumită.
Vă mulțumesc foarte mult pentru munca dvs., înțeleg că aceasta este parțial coaching-ul dvs. de afaceri, dar este real, și nu apa este solidă, ca și celelalte. Mă specificul și recomandările reale și mituiați, vorbim în mod corect despre ceea ce eu însumi gândesc. Îmi pare rău, Dmitri, a fost cam murdar. Vă mulțumim din nou.
Svetlana Aleksandrova, Sankt-Petersburg
Pentru a cumpăra antrenamentul, faceți clic pe butonul "Cumpărați" și după plată veți primi un link pentru a descărca arhiva cu instruirea:
Dacă doriți să plătiți pentru un training bancar dintr-un cont de companie, faceți clic pe acest buton:
P.S. 10% din taxele de vânzări pe care le transfer la Fondul de caritate din St. Petersburg pentru ajutorarea copiilor aflați în dificultate "Sun".