Vreau să vă împărtășesc bucuria. Studenta mea, o fetiță de 27 de ani, nu a experimentat niciodată un orgasm în viața ei, în cele din urmă, după 3 luni de pregătire obișnuită, a ajuns la Primul ei orgasm și imediat CERVICAL. Știi cine a fost cel mai fericit în acel moment? Soțul ei. De asemenea, am fost foarte surprins: "Am fost gata pentru asta", a răspuns studentul meu. - Nu e de mirare că am petrecut atât de mult timp. Am crezut ... Și soțul meu a fost foarte fericit pentru mine! "
Și eu, ca soțul ei, m-am bucurat de această realizare.
Ce este orgasmul cervical?
Calea spre orgasmul cervical!
De fapt, fiecare femeie poate să învețe să-și facă munca la uter. Pentru aceasta sunt necesare instruiri periodice cu dispozitivul de antrenament pneumatic Muranovsky (TP).
Rezultatul va rămâne cu tine pentru viață!
1 pas - antrenament cu o cameră de silicon TP (de obicei durează 2 săptămâni până la 1,5 luni).
2 etape - antrenamente cu capac pentru încărcare progresivă (2 săptămâni - 1 lună)
3 trepte - pregătire cu o acoperire specială pentru dezvoltarea mușchilor adânci și sensibilitatea colului uterin (până la rezultat)
Vreau să învăț abilitatea "Sărutul uterului!"
Puteți achiziționa TP în 2 moduri:
Apelați la telefon. 8-911-405-92-04 și obțineți o consultare gratuită cu privire la utilizarea eficientă a simulatorului.
Ca cadou veți primi 3 cărți!
- "Fericirea și căsătoria"
- "Dezvoltarea mușchilor intimi"
- "Sexul luminat"
Apropo. Îmi aduc toți studenții la rezultatul consultării gratuite pe tot parcursul antrenamentului!
Fii dorit și iubit!
Cu dragoste cu tine, Taisia Petrenko este un instructor în vrăjirea în Republica Karelia.