Anna Lisitsina special pentru Glamusha.Ru
Poate la fel de faimos pentru coloritul de păr și, imagini îndrăznețe captivante, precum și muzica sa, cu prima sa apariție pe scena muzicii pop Katy Perry ne impresionează prin abordarea sa de păr și machiaj în stilul „toată atenția asupra mea.“ trecere ușoară de la luminos tunsoare vâlvoi verde la negru bucle de epocă înșelătoare, ea reușește întotdeauna să ne dea inspirație fără sfârșit pentru coafuri (de asemenea, trezi în noi o anumită invidie de culoarea parului ei). Am pus împreună unele dintre cele mai bune (și mai nebun!) Coafuri.
Parcurgeți-vă pentru a vedea cea mai fără păr transformare a părului lui Katy Perry.
1 Îmi place peruca
Părul albastru Perry din perioada fetelor din California a fost doar începutul pasiunii sale pentru tunsorile colorate în culori vii (în plus, această imagine a inspirat mii de idei pentru Halloween).
2 Înapoi la elementele de bază
Câteva luni mai târziu, ea sa întors la buclele întunecate, lungi, care curgeau divin.
4 Scopul este o blonda
Chiar înainte de aceasta, la premiera mondială a Smurfs, ea a avut păr blond.
5 În stilul de bomboane de bumbac
6 Neted și roz
La American Music Awards, ea a folosit aceeasi nuanta luminata in stilul ei intr-un mod complet diferit de a crea o imagine structurata in spiritul haute couture.
7 Următor: Rose Gold
8 încuietori sălbatice
Mai târziu în acea lună, a coborât în nuanțe roz și a adăugat coardele albastre la coafura ei pentru apariția ei la The Grove din Los Angeles.
9 Deasupra lumii
10 Fragmentul drept
11 Arcul Rainbow
Numai Cathy a putut să atașeze cu succes o coadă lungă în stilul "Micul meu ponei", cu un vârf de acid verde și un ruj roz roz. Confirmarea că totul se referă la încrederea în sine.
12 Retro cu o răsucire
Cine ar fi crezut că părul violet ar putea fi atât de sexy?
13 Netedă, grațioasă și violetă
Perry și-a pus firele violete într-un mod complet diferit, și păreau minunate pe fundalul unei raze negre de cerneală.
14 împletituri romantice
15 bucle clasice
16 Mediul de aur
17 Toate barele (împletite)
Va trebui să spun că am acordat atenție starea de spirit a acestor împletituri împletite, care pot fi descrise ca ceva între Prințesa Leia și Mini Mouse.
18 "Lokonic" și frumos
Aceste încuietori sunt perfecte.
19 Fata obraznica
Un baston carnos și o coafură îndrăzneață înaltă îl întorc pe Perry la originea sa retro.
20 Mai mult decât viața
21 În armată
Perry a lovit pe toată lumea apărând cu o tunsoare șocantă, martor-verde, care, fără îndoială, purta cu capul susținut.
4.9 din 0/5 (voturi: 64)