20 de persoane cu un simț ciudat de umor care și-au luat vecinii înainte de accident vascular cerebral
Viața cu o altă persoană are cu siguranță avantajele sale. Nu vei simți singur, vei avea întotdeauna pe cineva să vorbească cu, și va fi capabil de a împărtăși de gospodărie. Dar, după cum puteți vedea din acest articol amuzant, viața cu alte persoane poate avea și dezavantajele sale. De la clovni la toaletă în baie și rechini la manechinele înfiorător în cameră și înfricoșător om de zăpadă în afara - toate aceste glume vă va aminti că viața cu o altă persoană vă poate da cel mai rau sau cei mai buni ani din viata ta.
"Vecinul meu a spus că va cumpăra un șoarece de șoareci. Așa sa întors cu "
"Vecinul meu a aranjat pentru mine o surpriză romantică"
"M-am trezit și am intrat în baie, jumătate adormit. Inima mea a mers la călcâie sau chiar mai mică "
"Vecul meu trebuie să ajungă în tren la ora 4 dimineața. Crezi că îi va plăcea omul de zăpadă?
"Când am deschis congelatorul să-l dezgheț, am găsit-o acolo"
"Colegul meu de cameră lucrează într-un cinematograf și poate ridica figuri din carton. Îmi este frică de rechini și astfel vecinul meu a decis să mă sperie așa "
„În termen de 6 luni de alarmă în magazine în mod constant foc la mine, până când l-am găsit accidental într-un buzunar ascuns al pungă“
"Vecinul meu a plecat în Australia pentru câteva luni și am decis să facem ca și cum în camera lui nu ar fi deloc"
"Vecinul meu este frică de clovni"
"Mi-am pierdut cheile în camera mea, un vecin mi-a sugerat să le înlocuiesc"
"Vecinul meu din apartament a spus că a pus o nouă rolă de hârtie igienică"
"Vecinul meu din apartament mi-a dat o chirie"
"De fiecare dată când am pășit pe covor, am auzit clicuri ciudate. Acum știu care este problema "
- Am un manechin. Crezi că vecinii lui îl vor iubi?
"Am făcut cheia apartamentului pentru un coleg de cameră de două metri. Sper că tipul mare va aprecia »
"Bancurile colegilor mei de cameră sunt subțiri, dar puternici"
"Un număr necunoscut mi-a trimis o fotografie a vecinului meu care sa îmbătat și-i udă pantalonii. Am imprimat-o pe toate caniurile din casa noastră, pentru ca el să-și amintească acest incident în fiecare zi "
Cum de a crea iluzia unei cochilii curate
"O fată ar fi trebuit să vină la vecinul meu, așa că, firește, i-am adus în ordine camera"
"Curând vecinul meu se va întoarce din vacanță"