O broască țestoasă cu o abilitate minimă de pescuit, un cal de la Karazhan la prima încercare sau Așar de la al doilea? La Reddit, jucătorii au împărtășit povesti despre cea mai reușită scădere a jocului, care poate deveni invidia altora.
"Am primit un urs de război Amani de la originalul Zul'Aman. Am fost acolo pentru prima dată. În timpul primei răni a breslelor cu breasla pe care tocmai am intrat-o. Au fugit în timpul rulării 99. Ei au argumentat dacă să-mi dea, pentru că eram începător. Dar i-au dat totul - i-am asigurat că îi voi ajuta pe urs să bată restul. O săptămână mai târziu, breasla sa despărțit ", - FotShop.
Unul dintre jucători a glumit despre moderatorul secțiunii WoW Aphoenix'om - el, se pare, nu poate obține o broască țestoasă pentru el însuși, care înoată repede în apă.
"Am prins o broască țestoasă înainte de a obține o realizare pentru 50 de pești prinși și Aphoenix mă urăște pentru asta", a scris CJGibson.
"Aphoenix, dacă te calmează, am primit o broască țestoasă mare, punând mai întâi o momeală în Northrend (într-un moment în care ar fi putut ajunge acolo)", a adăugat WhiteLama.
Dar, uneori, norocul jucătorilor depinde de alți oameni. Vandahl a descris modul în care obiectul lui Wright al regelui Lich a venit la el dintr-o altă dimensiune.
"Am fost într-una din breslele de top de pe serverul meu, a fost percheziționată de un preot în ramura întunericului. Întotdeauna am avut o participare de 100%, nimeni nu a ratat raidurile. Dar, într-o seară, progresul raidului, ofițerul de bresle și liderul clasei, de asemenea, un umbră, nu a venit. Acest tip avea toate EPGP-urile și putea obține tot ce dorea dacă ar fi căzut de la șef. Întotdeauna am fost doar al doilea.
Dar nu m-am gândit prea mult la asta până nu am ajuns la Gnilomorda. Apoi mi-am dat seama. Gnilomord = obiect din altă dimensiune, eroic. M-am rugat și m-am rugat, băieți. Rugăciunea a fost greoaie ... și apoi sa întâmplat. Obiectul dintr-o altă dimensiune a căzut din șef și am strigat timp de 45 de minute în microfon când era în geantă. A fost norocul meu. Dacă KL a intrat în raid, acest lucru eroic ar fi al lui. "
Jucătorul K1llbasa a primit din primăvară un șarpe de nori astral (șansă de scădere - 1,2%), și BooleanGateKeeper - un cal de luptă.
Robotul Adventure_Hat a spus cum a luat iarăși un șarpe noros furtunoasă onyx.
"Din anumite motive, m-am gândit că șansa de a renunța la Muntele Holon a fost de 100% (a fost o greșeală de 99% - prim.red.). La inceputul lui WoD, m-am trezit pe insula Timeless in unele cazuri, l-am vazut pe Holon si m-am gandit: "OK, cool, pot obtine un munte" (nu l-am luptat niciodata inainte). A ucis un NPC, șarpele de furtună a fost în locul lui. I-am spus prietenei mele și, la început, nu a înțeles de ce a fost atât de entuziasmat, până când sa uitat la șansa de a scăpa.
Mage WaterChestnut3 cu animale de echitatie a fost din fericire sase saptamani.
"Nu știu dacă este luat în considerare. În prima săptămână, muntele a căzut de la Onyxia. Al doilea este rădăcina dragonului albastru. în al treilea - dragon azur. Apoi am încetat să mai joc WoW timp de 4 luni. De îndată ce sa întors, în a patra săptămână a primit Ashes A'lar. În al cincilea - un cal de la Karazhan. în al șaselea - un mamut mare negru. "
Superduperbals a fost unul dintre primii proprietari ai unei rachete de dragoste mari. care este încă un munte rar.
Prima rană de dragul Domnului Ravens, cohorta dorea să rămână fără pradă (glumă). Pe al doilea, el a scris, de asemenea, "Te urăsc" "Gratz", când achivka atârnă în camera de chat. La a doua rană, Al'Ar a căzut. Și când mi-am scuturat doar primul personaj, am trecut pe Stone Nedra pentru prima dată când am făcut o piatră de piatră. "Gratz", "Lol", "Aceasta este a doua oară în viața mea când văd acest munte". Deși nici măcar nu am participat la luptă (blocat cursul bătăliei cu o grămadă de pietre). Cu restul rar mounts ordinare (poveste 2-yoh / 3-eh trainy).
Prima rană de dragul Domnului Ravens, cohorta dorea să rămână fără pradă (glumă). Pe al doilea, el a scris, de asemenea, "Te urăsc" "Gratz", când achivka atârnă în camera de chat. La a doua rană, Al'Ar a căzut. Și când mi-am scuturat doar primul personaj, am trecut pe Stone Nedra pentru prima dată când am făcut o piatră de piatră. "Gratz", "Lol", "Aceasta este a doua oară în viața mea când văd acest munte". Deși nici măcar nu am participat la luptă (blocat cursul bătăliei cu o grămadă de pietre). Cu restul rar mounts ordinare (poveste 2-yoh / 3-eh trainy).