Da! Sunt încântător!
Îmi place pisica mea roșie Kuzya! Pisica de mustar este cel mai bun prieten. Există chiar și un cântec minunat pe această temă, dulce și glorios, dacă nu era un covor acolo, pe care sora mea mică o repetă după cântăreață, ar fi în general minunat! Pisica îmi iubește hip-hopul! Apropo, citiți articolul: 12 fapte interesante despre pisicile domestice. Cât de bună este că pisica mea este acasă și nu știe ce sunt puricii și păduchii. Paduchii - un fenomen neplăcut pentru oameni, bunul pe care medicina modernă a găsit modalități de a scăpa de ei cu succes.
Astăzi, m-am gândit, dar de ce iubesc pisica mea roșcată prețioasă? Este un miracol al unei frumoase roșcate? Deci, de ce îmi iubesc pisica roșie Kuzya?
12 motive pentru care îmi place pisica mea roșie Kuzya
- Pisica mea rosie este pufoasa, moale la atingere. E frumos să-i dai accident vascular cerebral, să stoarceți și să zdrobiți ușor când are o dispoziție specială pentru acest lucru.
- Pisica mea rosie este frumoasa, ii place ochiul. Se culcă pe o canapea moale cu labele în sus, doarme și zâmbește ca într-un vis. Totul în ea este frumos, bine și glorios. Pisicile sunt creaturi armonioase. Sunt bune în realitate și în fotografii. Dacă ar putea să-și dea seama că își pot vedea propria imagine în oglindă, ei nu s-ar putea îndepărta de ochii lor, probabil, mai ales de pisici grațioase! ))
Coana! Luați acest tigru departe de mine!
Ele lucrează întotdeauna bine în fotografii.Să mergem acasă, iubito!
Cum vrei să te agiți!
Și de ce vă iubești pisicile și pisicile? Cum ți-a schimbat viața cu vrăjirea unui animal?