3 ... 2 ... 1 ... Să mergem! Mi-am spus, răsuciți primul scaun. Înveliturile de piele ecologică galbenă mult așteptate, făcute la comandă, au ajuns. Dar este ghinion - au fost acumulate alte dorințe, care sunt ușor de rezolvat după înlăturarea locurilor. Și anume:
1) Izolație integrată cu zgomot și vibrație a podelei
2) Curățarea chimică a pardoselii salonului
3) Înlocuirea filtrului de combustibil din rezervorul de gaz
4) Acoperiți chiar șaua
5) Instalarea elementelor de fixare pentru covorașele din cauciuc
6) Instalarea încălzirii scaunelor
7) Extensia conductorului suplimentar din portbagaj.
Ultimele două puncte pe care am decis să nu le punem în aplicare. Nu că lenea, atâta timp cât nu există o nevoie reală. Așa că astăzi etapa preliminară este analiza salonului.
Înarmați cu șurubelnița dvs. scurtă preferată (poate fi văzut chiar de sus în mijloc =), precum și un instrument special (portocaliu) pentru scoaterea panourilor, primul prag a fost decojit.
Cercul nu a devenit - o închidere
Se pare că totul este ușor de făcut clic și totul este bine! Rotunde pukli neatly vraskachku - apoi alege ușor. Singurul lucru, plasticul de la piciorul stâng ar trebui să fie tras aproximativ pe el însuși, în loc de o parte. Dacă ceva nu merge - schimbați vectorul de aplicare a forței - și totul se îndepărtează ușor ușor.
Vreau să spun că salonul de la proprietarul anterior nu este în cea mai bună formă. Curățarea chimică (Steam Power) nu a câștigat prea mult, dar aș vrea cel puțin divorțurile să curețe murdăria, da vechea chimie
tot felul de pete albe, pete roșii, pete noi, doar pete ...
De aceea, a trebuit să îndepărtez cu grijă podeaua, să o arunc peste umăr și să o întind cu un chimist pe mașina de spălat. Miracolul nu sa întâmplat, în general, toate petele nu au fost spălate, dar rezultatul este decent! Mai ales pentru 100 $, ca un covor mare =) 200 a sugerat băiatul - a spus nu, să 100. Am convenit asupra 130 purtat-o în baie, scurs apa rămasă, apa stors cu chimia de mai multe ori, pâsle de presă. Acest tip de zgomot al personalului.
Acum se culcă, se usucă.
Salonul a luat o privire ascetică de luptă
Mă simt ca un guru de izolare fonică!
- Ce zici de coperți? - întrebi? Și ce acoperă. Capacele sunt aproape uzate! =)
cusute la comanda si este pe modelul nostru
Prețul de emisie: 3 100 ₽ Kilometraj: 59500 km