1 Npf primul fond național de pensii - recenzii, intrarea în contul dvs. personal pe site-ul oficial

1 Npf primul fond național de pensii - recenzii, intrarea în contul dvs. personal pe site-ul oficial

APF Primul fond național de pensii

Informații despre fond:

NPF First National a retras licența: știri despre lichidare

Expert RA: ratingul revocat
Agenția Națională de Evaluare (ANR): nu este implicată

Statistici FFP Primul PF național

• Totalul participanților: 335 643 de persoane
  • Indemnizații pentru pensionare: 34.468 de persoane
  • Pensiile rezerve: 3 552 milioane ruble
  • Pensiile plătite pentru suma de 225,440 mii ruble

Profitabilitate și fiabilitate

Indicatorii randamentului FNP Primul fond național de pensii

Structura de distribuire a fondurilor între activele APF Primul național, este necunoscut, deoarece documentele de pe site-ul oficial nu oferă astfel de informații. Se știe că societatea administratoare 5 și printre acestea există Capitalul Regatului Unit și Gazprom Asset Management.

Site-ul oficial și contactele

APF Primul PF național pe harta Yandex:

Filialele și reprezentanțele primului Fond național național sunt situate în mai mult de 12 orașe din diferite regiuni ale Federației Ruse. Cu rețeaua teritorială a APF Sberbank. el nu poate fi comparat, dar birourile sunt încă un număr suficient.

Testimoniale pentru clienți

Mingazova Olga, Zainsk

Avramidi Tatyana Petrovna 1958

De ce mă sun de acolo?

Vă rugăm să răspundeți, cine pot aplica pentru partea de asigurare a pensiei de muncă, acumulată pentru bătrânețe, în conformitate cu articolul 8 din Legea nr. 400-FZ. Locuiesc în orașul Barnaul. Mulțumesc.

Vă rog să-mi spuneți cum să scrieți o cerere de plată a părții finanțate din pensie?

Olga, bună după-amiază

Olga, bună după-amiază

În 12 ani banii mei au venit la tine de la Generali PPF. De atunci nu există rapoarte prin poștă, deși Generali a făcut-o la fiecare jumătate de an. Întrebarea este cum să aflăm,
Cum rămâne cu contul meu?

Pentru sumele OPS (economii de pensii) pentru a anunța că fondurile asigurate (Fondul de client) vor fi salvate și returnate la Fondul de pensii al Federației Ruse în suma prevăzută de legislația Federației Ruse, în timp util.

În același timp, persoanele asigurate vor continua să formeze o pensie finanțată în conformitate cu dreptul realizat de a alege opțiunea de pensie.

Mai mult, pentru informații cu privire la valoarea economiilor dvs. de pensii, vă puteți adresa la Fondul de pensii al Federației Ruse la locul de reședință.

Ei au revocat licența pentru organizatorii acestei înșelători.