Odată, pentru a găsi un film, muzică sau joc, m-am dus la Torrents.ru și am fost absolut sigur că aș găsi acolo conținutul care mă interesează. Aceasta a continuat până când tracker-ul întregii rulete nu a fost "interesat" de deținătorii de drepturi, iar distribuțiile ilegale nu au dispărut una după alta. Acum, pentru a căuta torrente, prefer să folosesc serviciile multitracker - acestea produc rezultate relevante la un cost mai mic de timp.
Torrent-Poisk poate căuta atât după nume, cât și pe criterii specificate: de exemplu, formatul (MP3 sau FLAC) și genul pentru fișierele muzicale. Căutarea torrentelor se face pe trackere deschise, puteți descărca de la acestea fără înregistrare.
Destul de simplu motor de căutare pentru trackerele în limba rusă și The Pirate Bay cu o interfață frumoasă. Ieșirea este un tabel cu numele fișierelor, sursele, dimensiunile și numărul de siders / litsers.
Sistemul de căutare Torrent Finder consumă cantități - nu am numărat numărul exact de trackere în limba engleză pe care le suportă, dar se pare că există mai mult de o sută dintre ele. Puteți căuta fie simultan pentru toată lumea, fie verificați numai cele necesare.