Vizualizați toată galeria
Frol Malinin cu prietena lui Joanna Frol Malinin Frol Malinin împreună cu familia sa Joanna SeifertPanza și vopseaua m-au captivat literalmente și mi-am dat seama că pasiunea pentru desen mi-a absorbit în totalitate,
- spune Frol Malinin pe site-ul său oficial.
Talentul de desen a fost manifestat în copilăria lui Frol. Împreună cu părinții și sora Ustinya, trăiește în trei țări: în Rusia, apoi în Germania, apoi în Italia. Peisajele idilice ale orașului italian Forte dei Marmi, unde mulți ani au petrecut sărbătorile Malinina, au devenit pentru el o sursă inepuizabilă de inspirație.
Frol și Ustinya Malininy- spune despre el însuși Frol.
Frol Malinin pe fundalul picturii saleAcum Frol își petrece cea mai mare parte a timpului în Munchen, unde el și sora lui Ustinya studiază la una dintre cele mai bune gimnazii din Bavaria. După cum a spus tatăl lor Alexander Malinin într-un interviu, copiii vorbesc trei limbi: engleza, germana și rusa, iar ei studiază și limba latină.
Frol Malinin împreună cu sora lui Ustinya și fratele Nikita Frol și Ustinya cu părintele Alexander MalininApropo, a doua zi, fiul cel mare al lui Alexander Malinin de la prima sa căsătorie - participant al "Stars Factory-3" și interpretul piesei "Kitten", o dată populară, Nikita Malinin, sa simțit. A apărut în programul "Tonight" de Andrei Malakhov și a vorbit despre locul unde admiratorii "au dispărut de la radar".
Nikita Malinin cu Julia Mikhalchik în centrul de televiziune "Ostankino" Potrivit lui Nikita, el nu a renunțat la sfera muzicală - a început să scrie muzică de dans:După "Fabrica Star" am lucrat câțiva ani. Apoi a părăsit scena, a început să scrie muzică de dans. Acum lucrez în cluburi de noapte. Sunt fericit căsătorit. Soția mea, Natasha, fostul meu coleg de clasă, a fost împreună timp de 17 ani. Copiii încă.
Descărcarea completă a programului se găsește aici: