13 Opinii despre armonie de confort la adresa Minsk, str. Kirov, 19

A lucrat perfect! Am sosit rapid, am făcut totul frumos - rezultatul este satisfăcut! Setați tavane întinse în dormitor, living și baie. În ciuda faptului că instalarea de tablouri lucioase - nu există o singură imprimare pe tavan. Instalatorii au lucrat în mănuși, mobilierul nu a fost deteriorat, gunoiul de construcție a fost înlăturat. Vom contacta inca compania "Harmony of the Cosiness". Mai mult, am aflat că firma poate să comande imagini de fundal și imagini de la nunta noastră. Vă mulțumim pentru servicii și reduceri!

Încă o dată am aplicat companiei "Harmony of the Cosiness" pentru a ordona plafoanele întinse și au fost mulțumiți de lucrare. Într-adevăr, ei lucrează rapid, precis și cu un suflet. Plafonul nu se montează doar, ci CREEAȚI! Totul este perfect! Vă mulțumim pentru o astfel de atitudine! Excelent!

Am fost multumit! Totul a fost făcut rapid, frumos și foarte frumos. Personal foarte politicos, instalatori drăguți. Toate au fost explicate, arătate și calculate. A aranjat prețul, a primit o reducere pentru volum. Înainte de asta, când am sunat încă, mi-au oferit să calculam plafonul la un preț al acțiunilor. Asta înseamnă că ei nu au tăcut, că pot salva!

A doua oară în extaz

Sa indragostit de confortul companiei Harmony de la prima intalnire. Apoi au făcut totul frumos, rapid și frumos. Prin urmare, am decis să comand din nou în încăperile rămase tavane întinse în această companie - și nu am pierdut. Instalatorii erau diferiți, dar au făcut-o la fel de bine ca și prima dată! Când re-comandarea a primit o reducere bună.

Compania "Harmony of comfort" sa referit la prima dată când am fost instalat plafon lucios stretch. Toți angajații, cu care m-am confruntat în procesul de cooperare, au fost băieți competenți, inteligenți. Lucrați cât mai repede, mai precis și mai eficient! Vă recomandăm!

"Armonie de confort" este într-adevăr o echipă de profesioniști! Este foarte plăcut să nu scutureți fructele muncii lor, ci și să comunicați. Întotdeauna sfătuiți, ajutați și nu refuzați cererile! Am comandat plafoane suspendate în această companie pentru a doua oară și este foarte mulțumit!

Am ales compania dvs. pentru recenzii bune. Dar foarte dezamăgit! Și oricine nu vă va sfătui! Prima impresie a fost foarte bună, managerul a venit să se oprească, părea îngrijit, cu capace de pantofi. Clasa! Mi-am făcut slujba de 100! A agreat instalarea la o anumită dată. Și am fost calm până în ultima clipă. Cu o zi înainte de instalare, mă sună la call center și discutăm din nou locul și ora instalării. Vine ziua instalării și, la momentul stabilit, nici un apel, nici un lucrător. Trebuie să fac asta. Data viitoare ›

Instalarea plafoanelor turnate pentru noi într-un coșmar real. Un coșmar sub formă de timp pierdut, nervi și curățare constantă. Totul a început cu faptul că gaugerul nu a indicat corect în contract dimensiunile plafoanelor noastre. A trebuit să facem plafoanele în întregul apartament, din cauza greșelilor sale, brigada instalatorilor a adus scândurile doar la podeaua apartamentului. A fost prima zi de instalare a plafoanelor. Zgomotul zilnic și praful și curățarea ulterioară. După ce zamerschikul a venit din nou la noi și și-a determinat greșeala, a trecut. Data viitoare ›

O zi buna! Vreau să vă împărtășesc experiența de a lucra în această "companie". Ei au oferit postul de șef al departamentului regional. El a trecut la antrenament în Minsk și în luptă). Nu sunt multe măsurători, mașina lui este ucisă, iar acest lucru nu este plătit. Pentru 2 săptămâni de lucru, nu am primit niciun ban, deși am colectat contractele (unele pentru sume foarte mari). Saptamana trecuta a demisionat si pana astazi "hraneste micul dejun", nu ridica telefonul. Nu sfătuiesc pe nimeni să contacteze această companie! Voi descrie în detaliu mai târziu.

A rămas foarte nemulțumit de calitatea muncii efectuate și a întreținerii (în special cu lucrarea capului de calitate Denis). O mulțime de defecte în muncă, furnizarea de lămpi substandard, refuzul de a elimina propriile defecte. Nu voi sfătui pe nimeni în legătură cu această companie. 8029 199 13 27.

Am ales compania dvs. pentru recenzii bune. Dar foarte dezamăgit! Și oricine nu vă va sfătui! Prima impresie a fost foarte bună, managerul a venit să se oprească, părea îngrijit, cu capace de pantofi. Clasa! Mi-am făcut slujba de 100! A agreat instalarea la o anumită dată. Și am fost calm până în ultima clipă. Cu o zi înainte de instalare, mă sună la call center și discutăm din nou locul și ora instalării. Vine ziua instalării și, la momentul stabilit, nici un apel, nici un lucrător. Trebuie să fac asta. Data viitoare ›

Instalarea plafoanelor turnate pentru noi într-un coșmar real. Un coșmar sub formă de timp pierdut, nervi și curățare constantă. Totul a început cu faptul că gaugerul nu a indicat corect în contract dimensiunile plafoanelor noastre. A trebuit să facă plafoanele pe tot apartamentul, din cauza echipei sale greșeli instalatorii a adus numai benzi pe podeaua apartamentului. A fost prima zi de instalare a plafoanelor. Zgomotul zilnic și praful și curățarea ulterioară. După ce zamerschikul a venit din nou la noi și și-a determinat greșeala, a trecut. Data viitoare ›

Articole similare