8 Cele mai citate izbitoare ale KHL săptămânii

Toată săptămâna ne uitam la ceea ce spun ei în CHL și CHL. Iată 8 afirmații care sunt cele mai memorabile.

„În Uniunea Sovietică a existat un SCLAVAJUL de hochei“

Managing director al MHL Dmitry Efimov împărtășit opinia sa despre hochei de tineret și a comparat dezvoltarea sa în România, cât și în Statele Unite.

„In Statele Unite, am învățat mult. Dar nu poate lua totul. La urma urmei, hochei, sclavia a fost în Uniunea Sovietică. Mari jucători au trăit pe bază ca prizonieri în închisoare. Și legendele sunt acum în mod deschis vorbesc despre acest lucru. Ce viața personală. Totul pentru front, totul pentru victorie! Blocat pe bază - și să moară acolo. În America, astfel încât este imposibil. Aici băieți se stabilească în familii, trăiesc pe deplin. O atenție deosebită este acordată pentru a studia. În cazul în care un copil are un rating mai mic decât triplu-plus, acesta trebuie să fie corectate - sau expulzat. Și în România? Nu vom disimula: ne închidem ochii la modul în care copiii invata talentat. „De ce ar fi o școală? El va falsifica gloria sportului românesc. " Sport - asta e mare, dar nu și faptul că acesta este sfârșitul vieții pentru a alimenta băiat. Trebuie să ai o anumită educație. Acesta este modul în care americanii cred - si ei au dreptate „- trimite cuvânt Efimova“ Sport sovietic“.

„Hannu nu Jortikka atât de înfricoșător, care sunt toate sa“

Inainte de Alexei Ugarov împărtășit impresiile sale de a lucra cu emoțional Finn Yortikka Hannah.

Vialichkin: decizie foarte înțelept să nu ia Mozyakina și Zaripov pe Eurotrip

„Mulți oameni au auzit înainte despre Hannu Jortikka. Aș spune că nu este atât de teribil, cum tot ce reprezintă. Da, el cere. Da, un pic mai edgy, emoțional. Dar asta e în regulă. În Hannu Jortikka are propria ciudatenie, specificul sau. El poate glumă, dar mai rămâne gravă. Mă bucur că antrenorul vede eforturile mele, mă identifică. Dar trebuie să fie chiar mai bine, și mai multe eforturi sunt făcute în formare și în timpul meciurilor. Abia El știe română. Uneori, cuvintele alunecare. În formare, uneori folosește „atacatori“, „apărarea“. Dar, în timpul meciurilor de Hannah uită română. Mai ales, atunci când începe să se înfurie „, - a spus atacantul Goals.By.

„Nu, nu mă plâng. HOCHEI - aceasta este o afacere "

Inainte de Maxim Rybin a spus că este pus prematur privind proiectul de eșecuri.

„În opinia mea, este decizia prematură, judecând toate circumstanțele, inclusiv a prejudiciului meu. Nu, nu mă plâng. Hochei - este o afacere, jucătorii schimbă echipe sau ceva de genul asta. Da, mulți copii a pus deja pe „Proiectul de eșecuri“. Chiar și Anton Kuryanova campion mondial. Deci, pentru mine, se pare, avem. Dar expuse și expuse - așa cum am spus mai înainte, nu vă faceți griji, nu văd aici. Cel mai enervant în această - pentru a schimba echipa in timpul sezonului, „- a spus Rybin într-un interviu cu Itar-Tass.

„NU ia pe Mozyakina și Zaripov Eurotrip - o decizie înțeleaptă“

Director General al „MMK“ Gennady Velichkin consideră că decizia personalului de coaching nu provoca Serghei Mozyakina și Danis Zaripov în a doua etapă a Euro Tour.

„Este o decizie înțeleaptă să nu ia Mozyakina și Zaripov pe Eurotrip. Acest eveniment de screening, și este necesar să candidați vet. Sergey și a lui Danis pe ea nu face nimic. Să mergem băieții tineri care se pot exprima. Zhenya Kuznetsov, Maxim Karpov și așa mai departe. Aici, ei trebuie să fie verificate de peste si peste din nou. Și Mozyakina Zaripov, și să le arate în orașele din România, în cazul în care „MMK“ deține meciuri KHL „- trimite cuvânt Velichkina“ F-Sport“.

„De ce nu am invata Ozolins, ce să fac în NHL?“

Antrenorul principal de la Riga „Dinamo“ Artis Ābols a recunoscut că el confortabil de lucru cu Ozolinsh. și el îl poate consilia în unele situații.

Unars: Aș spune că Hannu Jortikka nu atât de teribil, care sunt toate sale

„Pentru“ Dinamo „din nou apare Sandis Ozolins, iar aceasta este una dintre componentele de modul în care se joacă. Avem relații normale. N-am ascuns de management, care este foarte dori să invite echipa Sandis. Pe gheață, el face o treabă bună de a mă ajuta. în mod normal, Comunicăm. Ești un antrenor, dar niciodată nu poate ști totul. Trebuie întotdeauna să învețe, să încerce să înțeleagă ceva nou. Sandis Avem experiența de a juca în NHL. De ce nu invata de la ea, deoarece nu vine în diferite cazuri? Acesta este un antrenor normal de comunicare și de jucător. Poate nu atât de comune ... Nu mă simt inconfortabil cu faptul că el este un an mai în vârstă? La început, a fost un astfel de moment. Am început să lucreze ca un asistent Shupler, iar el ma învățat: „limite totul. Nu mai ești un jucător și un antrenor. " Am fost un pic ciudat, iar anul trecut, când a devenit antrenorul principal, a fost necesar să comunice mai mult cu echipa. Nu este ușor, dar în cele din urmă te obișnuiești, „- a spus Ābols“ Chempionat.com“.

„Am vrut să vină la stadion, mi sa spus că nu este gol“

Fostul antrenor principal al „Tolpar“ bine-cunoscut fostul jucător de hochei Alexander Semak a recunoscut că el nu a fost permis în arena din Ufa.

„Banii MILIOANE DE MUNCĂ CONSIDERĂ CĂ NU DOREȘTE“

Celebre Atacantul sovietic Helmut Balderis consideră că înainte de jucătorii au fost destul de diferite sarcini.

„Noi Yurzinova am alergat 12 ture de 400 de metri, iar apoi doi dintre 800. Acest exercițiu a fost conceput pentru rezistenta, faptul de a se depăși, a alerga“, prin nu pot „Orice om care are loc :. Larionov, Fetisov, Kasatonov, Grave, Fedorov - toate au primit o bună pregătire Cine sunt toate foarte inteligent, aceste sarcini nu dau aici CSKA 10 jucători răniți de la ceea ce ar putea fi, hochei a devenit mai greu de nici bani bautura cred milioane de oameni, și locul de muncă nu doresc să ...?!. „- a spus el într-un interviu Balderis“ Chempionat.com“.

„Ei spun că puii sunt mulse“

„Bine, a marcat două goluri în majoritatea, și apoi se usucă jocul. Jucătorii „Torpedo“ spun gheață rău? Și ei spun că puii sunt mulse. Într-un fel, toată gheața normală, iar echipa adversă - rău „- citat Znarka“ R-Sport“.

Aleksandra Semaka nu este permis în arena din Ufa

articole similare