6 motive pentru care, uneori, sunt proști

Cititorii noștri - o fata foarte inteligent, desigur. Și tocmai pentru că sunt fete inteligente, ele se apropie uneori oglinda, deschide gura și spune: „Doamne, ce sunt eu așa ceva prost, nu-i așa?!“

Și Pics știe știe! Suntem aici pentru tine frumusetea a ceea ce prost. În sensul oroarea a ceea ce proști. Uneori. Așa că acum nu trebuie să o enigmă în propria lor prostie - am aflat ce se întâmplă.

Oh, eu nu ating nimic, ea însăși!

Femeia și tehnologia - sunt incompatibile, după cum știe toată lumea. Rămâne un mister, cu toate acestea, de ce multivarka, procesor de alimente, uscător și mașină de spălat, precum și un aspirator cu funcția de călcat șireturile în mâinile noastre nu capricios. Este că dintr-o dată exploda. Dar acum, calculatoare și mașini - o pădure întunecată. Absolut imposibil de a lua și de a afla ce e ceea ce. În primul rând - pentru că nu este nevoie de a crește entropia, de rupere o dată pentru totdeauna de rutina: baieti tehnica de reparatii si simt cavaleri. În al doilea rând, este viu. Ei bine, masina - doar viu, da. Ti-e frica de a urca o manichiură în măruntaiele ei de neînțeles.

Ideea .... Și eu sunt de?!

Și gloria de muncă - nici un om!

Este uimitor, dar adevărat medaliat cu aur, și, în general, krasnodiplomnitsa inteligent poate deschide brusc gura și ceva total flagrantă. Întrebarea este, cum poți fi atât de prost? Foarte simplu. Această parte a monedei numită „multi-tasking“. Suntem capabili de a face mai multe lucruri în același timp și gândește-te dintr-o dată. Dar, în cazul în care sarcina devine prea mult, frânturi autopilot fluxului de informații pe care prospers. Și dă drumul, de asemenea. Așa că am porem prostii atunci când facem nu interesant pentru a vorbi cu noi în acest moment bogată viață interioară, da.

Evry nayt În driiims maai ...

Birdy pare rău. Și o pisică. Și s-au înecat om, care nu a dat un Oscar. Ei bine, bine, este încă într-un fel poate fi explicat, dar de ce, de ce plâng dacă rupt favorit Boucicaut? Ei bine, ceea ce înseamnă ca fiind ucis fără nici un motiv? Pics de acest lucru este de a spune: Asta ar fi în loc, în unele convolutii este egal loc a fost - vezi, ar fi mai înțelept. Când facem ceva ce a fost exact? Substanța solidă aceeași furtună hormonal interior. Al IX-lea val literalmente.

Cetățenii, el a ma sunat o târfă!

Este absolut clar de ce Comitetul Olimpic nu este încă recunoscut ca un sport distractiv de sex masculin internațional „Hai, ghici ce ea a fost ofensat.“ Asta ar fi o luptă spectaculoasă pentru medalii, nu-i asa? În schimb, am Durr poreclirea, atunci când am întrebat: „Ce sa întâmplat?“ Raspuns „NO-Th-lea!“ Si amestecati in scaun care a pus întrebarea. Prostie? Natural. Dar o prostie si mai mare - pentru a explica ce sa întâmplat. Deoarece poate fi o jumătate de oră pentru a mesteca, de ce nu vorbesc cu noi, „Ooty purcel meu“, și apoi încă mai auzi „Achotakova?“ De încredere scaun.

Du-te stânga - calul va pierde ..

Prima Oroarea a copilăriei noastre. Cine, ce monstru cu inflamație a creierului, un maniac și un pervers a inventat poveste despre o piatră la o răscruce de drumuri? Este groaza de vreun fel. Nu poți pur și simplu du-te și să ia o decizie, este nenatural. Trebuie să ne gândim pentru o jumătate de oră. Și dacă este o întrebare simplă, cum ar fi „Ce lași buy - Reds sau flori.“ Dacă întrebarea este un pic mai complicat, este necesar să se gândească aproximativ trei zile. Sau cinci. Ce prostie, s-ar părea. Dar, în realitate - este doar să se concentreze asupra procesului, mai degrabă decât rezultatul. Rezultatul va aștepta, că el va deveni.

articole similare