22 Nu contează cât de mare rezistență, treci peste ea!

22 Nu contează cât de mare rezistență, treci peste ea!

Nicăieri nu este ideea lui Jack Welch nu a trecut un test serios, ca și în televiziune NBC.
Fără îndoială, în „General Electric“, a existat o cultură de afaceri specifice. Cultura sa a fost și NBC. Cele două culturi au fost obligate să intre în conflict.
Care dintre ele va câștiga?
Lupta a fost inevitabilă, nu numai pentru că a fost răspândirea principiului propriei afaceri filozofiei lui Jack tuturor, fără excepție, divizia de corporație. Lupta a fost de a arăta dacă o corporație mare poate insufla în unitatea lor de cultură de afaceri care independența de gândire, și este o formă bună și, desigur, a rezistat.
Za această luptă îndeaproape urmărit în întreaga lume. dramă de așteptat, scandal. Plasați pariurile.
Cea mai mare parte a publicului îngrijorat cu privire la problemele financiare. Ei au vrut să știe ce procent din venitul NBC va rămâne în responsabilitatea societății și care va merge la cuferele „General Electric“.
Cele mai mari trei rețele de televiziune din America pentru mulți a plecat să lucreze în liniște, fără să se gândească la costul. programe TV au fost puse într-un mod mare, pe fiecare transfer alocat investiții semnificative. Și CAPA inevitabil.
compania TV colectate o audiență uriașă. Practic au deținut monopolul triplu privind difuzarea de știri și de divertisment pentru publicul larg.
Lucrările la NBC, CBS și ABC va însemna în mod automat un salariu mare, precum și dreptul inalienabil al perk.
Și apoi a venit la mijlocul anilor '80, și a venit Dzhek Uelch. Ceea ce a vrut să realizeze de la NBC? La fel ca și cea a producției de motoare de aeronave diviziune sau lampa Factory:
• Câștigurile bune
• Lean în cheltuieli, și anume soliditatea și eficiența fiecărui atașament
• Adoptarea unei culturi de afaceri valori „General Electric“

Procesul de combinare și NBC „GE“ trece dificil. Și, în mare parte pentru că cei care au venit la noi din „General Electric“, o idei foarte specifice despre managementul. Ei trebuie să urmeze instrucțiunile lui Jack Welch. În orice caz, stilul lor de management este redus la o confruntare cu noi. Aș spune că ne provoacă. În „electricieni“ mână complet gratuit. Spre deosebire de noi, angajații NBC. Welch este directori NBC pe covorul din Fairfield și a criticat dur bugetul radiodifuzorului. Toate întrebările sunt puse în frunte, cu nimic de acord. Revenind de acolo, oamenii se simt complet scos din șanț.

În opinia mea, nu a fost așa ceva. Nici Broadcasting Corporation de televiziune din lume nu a realizat un astfel de succes uimitoare într-un timp atât de scurt. Și am putea face acest lucru în cinci ani.

Oricare ar fi rezultatele competiției între radiodifuzori naționali, trebuie să admitem că toți dintre noi nu avem suficient de mobilitate. Aici, la NBC, în fiecare zi, ne se reproseaza ca nu se deplasează suficient de repede. Eu dau vina în principal, te pentru fiecare caz afișează o încetineală rușinoasă. Piața sa schimbat dramatic, iar noi nu au fost pregătiți pentru asta. Deasupra noastră se conturează o amenințare reală de distrugere, iar eu sunt aici timp de cinci ani nu pot convinge angajații să accepte acest lucru. Am suferit aceleași probleme ca și cei trei giganți ai industriei auto pe care le-am câștigat o cotă de piață mare (acoperire TV), dar nu putem face acest lucru o cotă parte corespunzătoare profiturilor. Sau putem reconstrui și să devină mult mai companie de telefonie mobilă și modernă, sau rămân încă foarte mare, greoi Brontosaurus, uimitoare în sale non-profit. "

articole similare