Angelina Jolie a fost destul de o copilărie dificilă și un tânăr foarte furtunoasă. Foto: SPLASH STIRI
În viața de Angelina Jolie si Breda Pitta este acum unul mai puțin secret: vestea divorțului lor literalmente a explodat pe Internet. Ceea ce știm despre Angie? soție iubitoare, mamă exemplară a șase copii, ambasador al bunăvoinței ONU și una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood? Deci, nu a fost întotdeauna: în spatele Angelina copilărie dificilă și un tânăr foarte furtunoasă. Multe aspecte ale trecutului său Jolie cu siguranță ar prefera să uite: așa cum sa dovedit, ea a avut o multime de „schelete în dulap.“ Unele secrete ea a dezvăluit ea, spunându-deschis despre ele într-un interviu. Biografi au scos la iveala, comunicat cu cei care cunoșteau steaua în timpul său „a Pitt.“
1. Cu 14 de ani de viață într-o căsătorie civilă
2. Timp de mulți ani, nu a comunicat cu tatăl său
3. Tineretul violent aproape a dus la groapă
Angelina a mărturisit o dată că în tinerețe a fost total nechibzuit. Pe actrita tanara turbulentă ea a decis să-i spun lui Bob Simon „60 Minutes“, în spectacol. - Am trăit cea mai rea lor, cele mai întunecate ori lor și a supraviețuit. Nu am murit tânăr, și este un mare succes - mulți artiști nu au suferit care a căzut sorțul meu. Au existat o mulțime de motive pentru care acum nu ar trebui să fie aici. Sunt prea mândru de risc riscant - mersul pe jos pe margine, ia șansele - și de multe ori merge prea departe - actrița a recunoscut. Steaua a spus ca a facut de multe ori cel mai rău lucru din viața mea, dar acum sa terminat. Anterior, actrița a făcut declarații șocante, vorbind despre bisexualitatea lui, sărută propriul său frate, iar pe gît purta un flacon de sânge, apoi sot Billy Bob Thornton. Acum îi place să fie soția doar exemplară. - Sunt încă o „fată rea“ - a fost și va fi. Face parte din mine. Doar acum am și Brad. aventurile noastre - spune Jolie acum câțiva ani.
4. Ea a dat un interviu la televiziune în cadrul „buzz“
5. Am încercat să se sinucidă și gânduri de sinucidere s-au înecat reduceri
„Star“ Biograful Andrew Morton a descris unele fapte șocante din viața actriței, care sunt cuprinse în cartea sa „Andzhelina Dzholi: interzis biografie.“ Una dintre scenele neplăcute pentru steaua, lansat de scriitorul - care Angelina a încercat să se sinucidă. Actrița a angajat chiar și o persoană specială, care o va ajuta renunțe la viața lui. - A fost deprimat, gânduri de sinucidere, iar ea a spus că a angajat un om de succes, care va plăti un fel de „taxe“ pentru uciderea lor viitor - a declarat Morton pe show TV Fox Prieteni. El a mai spus că steaua a tăiat el însuși, lipit un cuțit în diferite părți ale corpului. - Ea a rănit gât, piept și coapsa. Pentru majoritatea dintre noi, această sălbăticie, dar a ajutat să scape, - a spus el.
6. cu pietre și împușcat nud
7. seduce prietenul mamei sale
8. femei se încrucișează
9. rupt o familie de Uma Thurman
10. o aventura cu Mick Jagger
Angelina a jucat in videoclipul pentru piesa Rolling Stones «A văzut cineva meu copil?» Foto: SPLASH STIRI
11. Mama forțat Angelina la patru ani pentru a picta păr
Angelina este într-adevăr culoarea ei curent de păr: se pare ca si cum era viata șatenă. Experimentele ei cu păr, ca ea a albite perhidrol Goldilocks brusc transformat într-o bruneta mistuitoare, acum este perceput ca fiind greșeli tineresc. Dar, se pare, culoarea parului real Angelina - lumina! După cum a recunoscut actrița într-un interviu acordat revistei germane Das Neue, mama ei a forțat-o să vopsi părul ... de 4 ani. Potrivit lui Jolie, mama ei Marcheline Bertrand a decis să schimbe culoarea părului fiicei sale, deoarece ea nu-i place tonul bucle Angelina. De atunci, timp de 30 de ani, Angie trebuie să folosească vopsele. - true Culoarea mea - blond inchis - a spus actrița - dar când aveam patru sau cinci ani, mama mea vopsit parul meu o culoare închisă, și a decis că este mai mult pentru mine fata. Și, de atunci, eu o fac tot timpul.
12. A făcut Rinoplastie
Biograful Jenny Paul spune că în tinerețe Angelina a făcut din plastic. Deși nu este operat buze ca mulți cred, și nasul, precum și a făcut o intervenție chirurgicală cu laser pe ochi. Dar buzele grăsuț Angie de natura sa - acest lucru este suficient pentru a vă asigura că, uita la fotografiile copiilor ei. Și fiica lui Jolie si Shiloh Pitt. care este similar cu mama mea ca două picături de apă, de asemenea, că, chiar și Mimulus.
13. a acordat titlul de cele mai grave mumii Hollywood
14. sex, numit pe „afaceri ca de obicei“ din partea
Potrivit steaua de film, nu este împotriva diversității în relații, în cazul în care ambii parteneri nu se opun acestei. - Mă îndoiesc că fidelitatea este absolut esențială pentru familie. Este mai bine să faci sex pe o parte, vă lăsați partenerul tau si apoi apa cu noroi, - deschide Angelina a declarat revistei Das Neue Magazine, - Nici Brad și nici nu am pretins vreodată că trăiesc împreună înseamnă că trebuie să devină proprietatea reciproc. Ne asigurăm că pentru a nu limita viața personală a fiecăruia dintre noi.
15. Ca un copil a visat de a fi organizatorul înmormântare
Angelina ar putea face bine de afaceri înmormântare, în cazul în care cariera ei la Hollywood nu a funcționat. Într-un interviu, vedeta a mărturisit că un copil a visat de a deveni un organizator de înmormântare, ca și îngroparea șocat bunicul ei iubit. - Se pare ca ceva ciudat, bizar și chiar întuneric, dar a pierdut bunicul lui, am fost foarte supărat cu modul în care a trădat solul. Când cineva se duce la lumea cealaltă, familia trebuie să se confrunte cu „firme, care, în opinia mea, trebuie să facă lucrurile în mod diferit - a recunoscut tabloidul britanic stele Sun. - În cazul în care cazul meu cu filmul nu este setat, mi-ar face cu afaceri înmormântare.
a se vedea, de asemenea,
Kemeron Dias: „La Hollywood, se consideră că sunteți un eșec dacă nu vă puteți uita la 25 până la sfârșitul vieții sale“
Famous Hollywood blonda sărbătorește aniversarea 45th: cel mai bun rol principal și omul în viața actriței [Foto]
Alexander Oleshko: Colegi, e destul de distractiv unul de altul!
Cunoscutul actor a fost invitat la radio „Komsomolskaia Pravda» (97,2 FM)
„Muzica de pe oase“ sau de ce sau Leshchenko Presley sunat pe țestoase și pulmonare raze X
ne spune despre una dintre colecțiile cele mai neobișnuite care le-am văzut în muzeu „Garage“
Zara a cântat în duet cu Mirey Mate
Actrița a luat scena, ca parte a jubileului Militar Festivalul de Muzică „Spasskaya Tower“
Natalya Sturm spune despre o ședință foto în nud, și romanul cu Abramovici
Anna Nahapetova a declarat că „prietenul“ mama ei a mințit și PR pe tragedie
Dmitry Borisov: Am încercat să vorbesc Andreya Malahova părăsi spectacol
Primul interviu este noua gazda „Să-i spunem,“ a dat „Komsomolskaia Pravda“ [ „KP“ Exclusiv]
Fiul lui Janna Friske a fost un nou tată
Închide cântăreț cred că artistul nu a putut avea Platon de Dmitry Shepelev, și de la fostul soț de drept comun
Sati Casanova a fost fotografiat cu soțul ei viitoare în Osetia de Nord
Fiica secretă Irina Ponarovskaya: actrita Director a spus adevărul
Lera Tuva a explicat de ce Irina Ponarovskaya a trebuit să lovească o fiică secretă Anastasia Kormysheva vieții sale
Tatiana Dogileva: „Nu mă plâng, doar o rușine că am o astfel de pensie“
Ce haine frumusețile celebre au surprins pe covorul roșu ceremonia [Foto]