15 melodii cele mai inspirate din toate timpurile

Există astfel de piese iconice, care nu au lăsat indiferenți generații. Ei inspira, atins la inima, și să facă inimile noastre bat mai repede.

Care este inspirația ta?

„Inspirația - este abilitatea de a te pune în stare de funcționare“ - AS Pușkin

Inspiration - o stare a sufletului omenesc, în care individul este capabil de mari descoperiri, punerea în aplicare a ideilor și acțiunilor îndrăznețe.

Când suntem într-o stare de inspirație, avem înțelegere. idei noi și o mare dorință de a le întruchipeze. Ne simt ca trebuie sa respire viata si noi se pot exprima cu ușurință în această lume.

Cât de minunat că suntem capabili să se cufunda în această stare. sursă de inspirație pentru noi poate fi poezie, un hobby, cărți, filme, interviuri cu oameni carismatici, și așa mai departe. d.

Pentru mine personal, această listă este un loc minunat pentru muzică. Nu-mi pot imagina viața fără ea:

* Când am nevoie pentru a obține într-o anumită stare (de focalizare, se relaxeze și să se cufunda în vise, stabilesc obiectivele, etc.) - mă refer la muzica,

* Ascultarea muzicii, mă simt viața mai complet și se simt frumusețea sa,

* Muzica ma inspira pentru a deveni un mai bun,

* I „cad“ Muzica mă ajută să „se ridice în picioare“

* Muzica îmi dă energie și încurajează acțiunea,

Există unele piese care ne unesc si inspira milioane de oameni. Compozițiile, care ridica starea de spirit, amintind de ceva bun și lumină, sau pur și simplu da un sentiment incredibil ...

1. Louis Armstrong - Ce lume minunata

compoziţie mesaj

Pentru a restabili un mod pozitiv de gândire, cel mai bine este doar să se relaxeze și să se bucure de frumusețea lumii înconjurătoare în viața de zi cu zi.

Doar opri și se va opri să se uite. Bucurați-vă de faptul că nastoyaschemmomente. Doar trăiesc. Trăiește în așa fel ca și cum tocmai ați venit în ființă și a văzut tot ceea ce te înconjoară în jurul valorii.

Fericirea vieții este în prezent, capacitatea de a trăi acum și simți fiecare clipă, auzi, a se vedea, respira ... Fiecare moment viu - aceasta este adevarat miracol!

[Louis Armstrong - Ce lume minunata | versuri]

2. Bon Jovi - E viața mea

compoziţie mesaj

Fiecare dintre noi are dreptul de a alege. Vă puteți bucura de toate avantajele acestei vieți, și să fie fericit! Și dacă tot în jurul tău sunt încă sărăcie, boală, mizerie, trădare sau altceva nu vă convine, este doar pentru că din nou și din nou, Tu alegi ea.

Aceasta este viața ta. Fa ceea ce iti place. fă-o întotdeauna. Dacă nu vă place ceva - schimba-l.

3. Dionne Warwick - Asta sunt prietenii

Compoziția «Asta sunt prietenii» a fost cel mai bun unică pentru datele de vânzări pentru 1986. Ea a fost acordat Premiul „Grammy“ pentru cea mai bună performanță de voce pop pentru un grup.

compoziţie mesaj

Închide prietenie - o mare comoară. Și la un moment dat în viață, acest lucru poate fi deosebit de important pentru noi.

comuniunea cu Dumnezeu și comuniunea cu alte persoane - două cerințe stabilite inițial în sufletul fiecărei persoane. Lemnul nu poate trăi fără soare. Și omul fără Dumnezeu nu este viața reală, iar acest lucru se reflectă în sensul sufletului oricărui eșec, lipsa de ceva mai mare, adevărat. Dar dacă un copac este în creștere, aceasta poate deveni cu ușurință o victimă a condițiilor meteorologice nefavorabile. Un om fără prieteni în primejdie special forța de strivire, iar sufletul se simte singurătatea lui.

Relația - toate ale noastre! Și de la aceste standarde de comunicații pe care le aduc lor și altora - aceasta depinde de calitatea vieții tale.

[Dionne Warwick, Elton John, Gladys Knight, Stevie Wonder - Pentru asta sunt prietenii | versuri]

4. Enigma - Return To Innocence

compoziţie mesaj

Întreaga cale de creștere și dezvoltare spirituală se reduce la un singur - întâlnirea cu tine. Puteți rula o lungă perioadă de timp pe profunzimea sentimentelor adevărate, emoțiile și dorințele ... dar de la sine nu poate scăpa.

Sentimentele în sine nu sunt nici bune, nici rele. Ele sunt pur și simplu. Noastră de rezistență sentimente proprii ne aduce suferință. Și dacă vrei să devii amanta vieții tale, trebuie să fie în contact cu capacitatea lor de a simți. La urma urmei, sentimentele ne ajută să înțelegem inima. nu doar intelectul.

[Enigma - Return To Innocence | versuri]

5. The Lion King - Cercul de viață

compoziţie mesaj

Suntem cu toții unul singur. Suntem cu toții parte din cercul de viață - naștere, creștere, moarte, renaștere.

Moartea nu este sfârșitul. Moartea - acesta este începutul a ceva nou, ceva mai mult decât ceea ce am văzut. Detalii complete ale acestei filozofii nu există, dar este dezvăluit în cuvintele personajelor, acțiunile lor și muzica.

[The Lion King - Cercul de viață | versuri]

6. Survivor - Ochi de tigru

compoziţie mesaj

Personal, am această melodie inspiră acțiune. Lumea nu ne plătește pentru ceea ce știm, dar pentru faptul că ne desfășurăm activitatea. Nu este nemuritor axiomă succes, care afirmă că universul recompensează acțiunile.

Când acționați, vă conectați puterea. care vă va duce în mod inevitabil la succes. Acționând, vă dau pe alții să înțeleagă gravitatea intențiile lor. În jurul deșteptare și începe acordând o atenție pentru tine. Cei ale căror obiective sunt similare cu ale tale, încep să vi se alăture. Tu începe să exploreze lumea, din propria mea experiență, și de a primi de la răspunsul lumii.

Trebuie doar să înceapă să acționeze - și întregul curs al evenimentelor începe să se alinieze în tine direcția cea bună.

[Survivor - Ochi de tigru | versuri]

7. Israel Kamakawiwo'ole - Undeva peste curcubeu

«Undeva deasupra curcubeului» - „Vrăjitorul din Oz“ clasic muzica cântec balada Garolda Arlena și versuri de Edgar Harburg, scrise special pentru 1939 muzicale Piesa a fost cântată Dzhudi Garlend și a început compoziția sa de afaceri. Dar, în lectura Kamakavivo'Ole cântec găsește o nouă viață: versiunea originală, a lăsat doar câteva linii, și melodia principală. Dar vocea lui calmă, precum și citate de Louis Armstrong, ajutând să se oprească și se uite la tam-tam înconjoară partea.

compoziţie mesaj

Acest cântec atinge cele mai profunde colțuri ale sufletului. Lumina, aer, și incredibil de liniștitor.

Da, probabil, undeva, peste curcubeu există un loc magic. Un loc plin de lumină și iubire. Și cu siguranță, fiecare dintre noi a avut momente în viața mea când am vrut să deschidă această „perdea“ și să devină parte dintr-o altă lume.

Dar atunci, aceasta este lumea noastră nu mai este frumos, iar noi suntem aici pentru un motiv. În loc de a crede că undeva există un loc mult mai bun, am ales să accept această viață. și de a face tot posibilul pentru a face frumos. Am vrut să vin aici, și putem crea o capodoperă din viața ta!

[Israel Kamakawiwo'ole - Undeva peste curcubeu | versuri]

8. John Lennon - Imaginează-

«Imaginați» - piesa John Lennon din același album Imaginează-(1971), în care Lennon a subliniat opiniile sale cu privire la modul în care ar trebui să fie lumea. Acest cântec a devenit semnul distinctiv al Lennon. În 1980, «Imaginați-vă» a câștigat primul loc în topuri. În lista celor mai mari 500 de melodii din toate timpurile de către revista Rolling Stone «Imaginați» clasat pe locul al treilea. ediția americană Professional «Performing Compozitoare» numit «Imaginați-vă» «cea mai bună compoziție din toate timpurile.“

compoziţie mesaj

În această compoziție, legendarul Dzhon Lennon ne inspiră să se refere mai bine unul cu altul și lumea din jurul lor.

adevărata noastră stare a naturii noastre - este un spirit pur. Sufletul nostru, care nu a fost separat de Dumnezeu, caută numai la unitatea originală. Și cel mai bun mod de a restabili contactul cu natura noastră spirituală - pentru a experimenta toate experiențele noastre în dragoste adevărată. fără intervenția ego-ului.

9. Gloria Gaynor - I Will Survive

compoziţie mesaj

Ascultarea unui anumit cântec, fiecare dintre noi va auzi ceva diferit. Și acest cântec nu este o excepție.

Pentru mine, acest cântec sună ca un apel de a trăi. indiferent ce se întâmplă. Fiecare dintre noi sunt turbulențe și dificultățile de viață și de modul în care vom face depinde de noi înșine cu ei. Dorința de a trăi, de a câștiga, pentru a obține până după „căderea“ și să fie fericit indiferent de ce - aceasta este promisiunea am citit această compoziție.

[Gloria Gaynor - I Will Survive | versuri]

10. Mariah Carey - Erou

compoziţie mesaj

Nu ar trebui să fie frică de cine ești. Când te simți teamă și confuzie, uita-te adânc în tine. Puterea pe care nu aveți suficient, iar răspunsurile pe care le căutați, a fost întotdeauna și va fi în voi.

Ce ar fi n-ai visat că nu ar vrea să creeze, poți face acest lucru. Eroul nu este altcineva, eroul - că ești tu.

11. Michael Jackson - Heal The World

compoziţie mesaj

Acest luminos și un cântec bun ne amintește de responsabilitatea noastră de a avea grijă de lumea în care trăim.

Fiecare dintre noi este întotdeauna posibil să aibă pe cineva să acorde un ajutor. Mi se pare că suntem născuți cu dorința de a da. Pentru a da de îngrijire. dragoste și atenție. Unul trebuie să asculte doar la adevăratele sale dorințe și să le urmeze.

Putem face această lume un loc mai bun, trebuie doar să se nachats.

[Michael Jackson - Heal The World | versuri]

12. Josh Groban - Tu ridică-mă

compoziţie mesaj

Acest cântec ne amintește că fiecare dintre noi în viață este de oameni. că sprijinul și ne inspiră. Oamenii care prin exemplul lor, un cuvânt fel, sau pur și simplu prin prezența lor, ajută să descopere puterea noastră interioară pentru a depăși dificultățile și de a lua noi culmi.

[Josh Groban - majorați Me Up | versuri]

13. Bobby McFerrin - Nu vă faceți griji fi fericit

compoziţie mesaj

Această compoziție, în plus față de entuziasmul extraordinar poartă sensul Legii Universale: ceea ce noi numim atenția. crește și întărește.

Orice consecință a vieții tale este rezultatul reacției la evenimentul anterior. Și în cazul în care prezintă efectele pe care nu le place înainte de a ajunge în sus dilema ce să facă:

1. circumstanțe dau vina sau în eșecul lui

2. modificați răspunsul la eveniment și de a face acest lucru, atâta timp cât consecințele nu vor fi astfel cum doriți.

Puteți schimba gândirea, comunicare, imagine pe care o țineți în mintea ta, apoi schimba și comportamentul tău.

Dacă nu vă place consecințele - schimba reacția.

[Bobby McFerrin - Nu vă faceți griji fi fericit | versuri]

14. Mariah Carey si Whitney Houston - atunci când crezi

compoziţie mesaj

Două dintre cele mai puternice voci ale scenei pop a venit împreună pentru a vorbi despre minunile pe care le avea loc doar în cazurile în care ei cred că într-adevăr.

Credința poate ajuta în orice situație. Este ca un combustibil pentru mintea noastră, permite să se miște mai departe, chiar și atunci când corpul și mintea este epuizată. Vera ne hrănește din interior și operațiuni de salvare. chiar dacă se pare că de așteptare pentru sprijin este lipsită de sens în lumea exterioară. Credința este întotdeauna cu noi, în interiorul nostru. Și putem găsi întotdeauna nu numai în sine, ci și de a împărtăși acest sentiment cu alții.

[Mariah Carey si Whitney Houston - atunci când crezi | versuri]

15. Irene Cara - Ce Feeling

«Flashdance ... Ce Feeling» - Ayrin Kary melodie care a devenit tema principală a filmului „Flashdance“, a fost lansat în 1983. Compoziția a acordat premiul „Globul de Aur“ pentru cel mai bun cântec în cadrul ceremoniei premiilor 40 „Globul de Aur“ premii „Grammy“, în categoria „Cea mai bună performanță Female Pop Vocal de“ și a câștigat „Oscar“ pentru cel mai bun cântec original.

compoziţie mesaj

Ayrin Kara cântă despre cât de important este un pas cu pas vis. Eu cred în ea și să nu dea drumul să se teamă. Pe drumul spre gol, mulți încetează să se aplice deja la acel moment, atunci când există cea mai mică dificultate. Cu toate acestea, este important să ne amintim că succesul nu vine niciodată ușor pentru oricine. Cultivați perseverenta. pas cu pas pentru a schimba în mod conștient comportamentul lor, fac acțiunile planificate și vei atinge scopul.

Și, desigur, acest cântec are un alt sens, în cazul în care nu se teme de dificultăți și de a lucra pe ei înșiși, mai devreme sau mai târziu va fi capabil de a câștiga venituri din afacerea lor preferat.

[Irene Cara - Ce Feeling | versuri]

Lista de melodii care sunt „atinse“ sufletul, fiecare are propria lui. Propun să fac acest post un mini-bibliotecă.

Ca și postul? Distribuiți prietenilor:

articole similare