Probabil fiecare dintre noi au fost în situații în care toată lumea pare ostil la inima stabilit goliciune și apatie, începe să pară că nu este nevoie de a trăi, și, în general, - totul este lipsit de sens.
Alden Tan, motivațional, antreprenor si blogger, a întocmit o listă de doar filmul.
1) „The Pursuit of Happyness» ( «The Pursuit of Happyness»)
Will Smith aduce exact în minte jocul. Uita-te si arunca cu capul în istoria Chris Gardner. Uita-te ca el se lupta cu lipsa de adăpost, ea are grijă de fiul ei și se descurcă cu falimentul.
Am viziona acest film, în mod regulat, pentru că este întotdeauna - chiar și atunci când se pare că lucrurile sunt fără speranță - îmi oferă stimulentele necesare pentru a continua activitatea.
2) „The Secret Life of Walter Mitty» ( «The Secret Life of Walter Mitty»)
Da, știu că Ben Stiller timp confirmă reputația proastă a lungul timpului. Dar, să fiu sincer, cred că e foarte bun în acest film. Admirați de retragere cât de nefericit Walter în curs de la locul de muncă și merge la călătoria. La propriu.
Poate că povestea și nu atât de adânc, dar cred că va adăuga câteva picături de nepăsarea excelentă în acest amestec motivanta.
3) „Dallas Cumpărători Club» ( «Dallas Cumpărători Club»)
El caută să arate ce se poate face atunci când cade ceva groaznic pentru tine.
Matthew joc meritat cu adevărat „Oscar“.
4) „Forrest Gump» ( «Forrest Gump»)
Deși povestea și a inventat, eu văd Forrest Gump ca un personaj inspirat, care îi învață pe oameni să trăiască, în calitate de cazul în care acestea au întotdeauna doar o încercare. Tom Hanks întruchipează admirabil, când eroul său se duce la război, se îndrăgostește, se confruntă cu o dezamăgire (de mai multe ori), joacă ping-pong și de funcționare pentru un an, fără să se oprească.
Și știi ce? Oamenii numesc Forrest înapoi și prost. Și aș spune că el a fost doar în măsură să blocheze zgomotul ambiental și de a face ceea ce vrea. O filozofie aparte dar util.
5) "Viața e frumoasă" ( "50/50")
Joseph Gordon-Levitt și Seth Rogen! Dar nu. Acesta nu este un film de obișnuit despre prietenie de sex masculin.
Levitt joacă Adam Lerner, un băiat cu cancer. Uita-te ca el se lupta cu o boală cu sprijinul cel mai bun prieten al său, care pare dornic să-l folosească doar pentru intalniri fete; Prietena teribilă, cu o întârziere de ao aduce la chimie; și prietenii mari, el a apărut în timpul sesiunilor de chimioterapie.
Cred că filmul inspirat, deoarece arată cât de diferit oamenii reactioneaza la cancer. Știi cine este cu adevărat în jurul tău.
6) „The Blind Side» ( «The Blind Side»)
Un adolescent negru fără adăpost nu se poate stabili o relație cu viață, până când doi tipi nu-l iau în compania lor. Eroina Sandra Bullock demonstrează admirabil modul în care sprijinul serios nu poate crea sau distruge viața umană.
7) „Patch Adams» ( «Patch Adams»)
Am venit la maraton de filme cu Robbi Uilyamsom după moartea sa. Această bandă a fost alocată.
Patch Adams - un doctor nemulțumit, obosit de sistem. El aruncă o cariera pentru a ajuta pe cei nevoiași. O persoană într-adevăr poate face o schimbare uriașă, dacă el vrea.
8) „Good Will Hunting» ( «Good Will Hunting»)
Mett Deymon joacă rolul de Will Hunting - un geniu complet autonom. Strict vorbind, el are probleme emoționale. El îl împinge pe oameni care îl împiedică să își realizeze potențialul maxim.
Acest film mi se pare inspirat, deoarece arată că există probleme la toate, și toată lumea suferă de propriile sale facilități. Dar obține un pic de ajutor, putem merge departe.
Mai mult decât atât. Suntem doar oameni. Prin urmare, totul este în regulă. Dar, împinge-te și să depună eforturi pentru ceea ce vrei. Oh, și Robbi Uilyams joacă un terapeut care reușește să ajungă la Will.
9) „Treasure vânători» ( «Monumentele barbati»)
„Puteți distruge o întreagă generație, pentru a egaliza casele lor la pământ, dar ei încă mai găsesc cumva drumul înapoi. Dar dacă distrugi istoria lor, realizările lor, se dovedește că acestea nu ar fi existat. Aceasta este ceea ce a vrut Hitler, și că este ceea ce ne luptăm ".
Acest citat reflectă pe deplin esența filmului. Cu toții concurat în viața aceleași lucruri superficiale. Și doar câteva oprire să se gândească și să evalueze ridicat.
Incurajati de cunoștințele pe care unii sunt dispuși să lupte pentru ea.
10) „Regiune №9» ( «District 9" )
Poate că acest lucru nu este destul de film tradițional de inspirație, dar am decis să-l includă în listă, pentru că este unul dintre filmele mele preferate.
Ce este el? Despre extratereștri. Ei au aterizat pe Pământ și să trăiască cu noi. Omenirea și străinii încearcă să coexiste una lângă alta. Dar oamenii de aici sunt baieti rai.
De ce este această bandă inspiră? Te face să te întrebi. După ce te simți ca tipul cel rău, poate că e un semnal: este timpul pentru a face o mișcare și de a schimba ceva. Nu toate forțele străine amestecându-se în viața ta. În plus, există un final foarte în mișcare.
11) "Trei idiot" ( „3 Idiots»)
Oamenii numesc trei idioți prieteni. Dar au făcut tot posibilul să facă ceea ce îi place, și să realizeze visele în realitate.
Nu cred că mulți oameni au auzit despre acest film. Dar trebuie să-vezi. El va face să se gândească la modul în care să educe astăzi.
12) „Imposibil» ( «Lo imposible»)
Tu iubești familia ta. Pretuieste viata. Ce altceva pot să spun?
Istoria Dzheki Robinsona, primul negru player-ul Major League Baseball. A se vedea modul în care el a depăși inegalitatea.
14) „Fight Club» ( «Fight Club»)
Filmul este mult mai profundă decât pare. Tyler Durden - caracter Breda Pitta - a încurajat prietenul său, un personaj anonim, interpretat de Edward Norton. Ea îl obligă să se oprească și să se supună învață să trăiască fără cătușele create de munca si proprietate.
„Doar am pierdut totul, noi devenim liberi“
Una dintre cele mai bune citate ale filmului. Revizuiți-l din nou și din nou, și de fiecare dată când va găsi ceva nou în ea. Da, și pentru prima dată, să fie pregătit pentru neasteptate intorsaturi de situatii.
15) "Întotdeauna spun" da „» ( «Da Man»)
Un alt film spiritualiza neobișnuit!
Amuzant și caracterul excentric Dzhima Kerri este de acord literalmente totul.