10 povești adevărate despre care credem că nimic rău despre oameni

Cât de des, se uită la cutare sau cutare persoană, vom sări la concluzii? El a îmbrăcat ciudat, iar acest lucru nu pare. Dar viața - un lucru imprevizibil, și se poate întreba doar cum o fac uneori greșeli.

AdMe.ru găsite pentru tine 11 povești „auzite“, care dovedesc în mod concludent că oamenii de multe ori se comporta mult mai bine decât suntem obișnuiți să gândire.

• Un student se uită la toate rahat ca, nimeni nu vorbește, un singuratic. Invecinate-l condamne, dar el nu-i pasa. Vin după cupluri acasă. Pot să-l văd stând în noroi și murmură ceva în lacrimi. Sa dovedit pisică fără stăpân lovit de o mașină. Ajutor, transportate pisica la cea mai apropiată clinică, plătit pentru tot ceea ce a fost luat. Ca urmare, pisica a găsit o casă, iar eu alta. Au trecut doi ani și nu am întâlnit o persoană mai bună. Am ajuns la concluzia: nu judeca oamenii după aparențe sau pentru a le parte, pentru că poate fi mare pentru a face o greșeală.
  • După ce a pierdut pungă în care a fost tot (pașaport, șofer și așa mai departe. D.). Când a fost acasă, în gândire, cum voi recupera totul, am auzit soneria. În prag stătea o persoană fără adăpost, iar în mâna lui a fost geanta mea. El a spus că a găsit prietenii lui vagabonds bani acolo aproape nu a fost, vreau să arunce afară. El a salvat pentru ultimele 120 de ruble a cumpărat-o și a adus-mi. I-am dat 2000 de ruble și mulțumit. Acum, Fedor (așa cum se prezintă el) pentru mine un om cu o scrisoare de capital.
  • Am venit acasă, se întoarse pe apă în baie pentru a recruta, în timp ce camera ordonată. Atât de mult atât de mândru de, care a aranjat inundații. Sub mine la birou. Bine! dezasamblare Prezentat, abuz, etc A doua zi, am venit acasă, iar la ușă o notă: .. „Vă mulțumesc pentru inundații! Reparațiile va fi amânată pentru o lungă perioadă de timp! Toți au fost date de vacanță. "

• Foarte pasionat de câini de rase periculoase. Cel mai există un pit bull. Am trăit în oraș, multe certuri cu vecinii. În vina lor a fost. Copiii a spus că el a fost de gând să le mănânce, dacă este potrivit. Dar o fată a venit la vârsta de 5 ani și a cerut la animalele de companie. Prima dată când a văzut ochii copilului sunt stralucitoare. Ea a tras peste urechi, sa dus la partea de sus. Cei mai mulți vecini nu a lipi, unii chiar au început să se apropie la accident vascular cerebral. Acest înger a învățat întreaga scara este regula foarte simplu: nu judecă după aparențe.
  • Despre magazinul nostru este o fată igănești 15 ani de bani, nimeni nu cere pur și simplu oferă ajutor: încărcare în saci auto, ajutor cu un cărucior, iar pentru aceasta ea este dat o monedă. Recent, ea a stat în coada de așteptare la biroul de bilete în fața mea. Ea a cumpărat aceste monede pâine, lapte, cârnați și o felie de „Kinder-surpriză“. Am fost atins de ea: copilul vrea doar să mănânce. I-am dat un Euro 5 cu livrare și a cumpărat-o un pachet de alimente. Căci este evident că sufletul curat. În ciuda tuturor, zâmbind și foarte politicos. Ne pare rău pentru copil.
  • Am vopsea de păr într-un roșu foarte luminos. Așa îmi place. Mulți spun că este nefiresc, bla-bla-bla, care acoperă normală. M-am dus la supermarket, situându-se la registrul de numerar, să plătească, și nu înțeleg de ce este așa mi se holbează de pază. Lung și bunătate într-un fel. Pouzin așa că și chel. 30 de ani undeva. Plec de la produsele de birou de bilete din pachetul pliat, iar el vine și dă afară: „Fată, ai un păr frumos roșu! Deci, te duci, oriunde te mult. Am unul mai frumos văzut vreodată! „Am întins cu emoție, el a mulțumit și a zâmbit tot drumul spre casa, ca anormale. Așa frumos.

• Cu mașina un pic roata dreapta dezumflat. Dimineața am observat, dar a fost întârziat la muncă, apel în anvelopa nu a avut timp. Venind acasă de la locul de muncă, am văzut un om se învârte în jurul valorii de mașini. Cred că: ce vrea? În mâinile care deține o bucată de hârtie. După 5 minute de mers pe jos în jurul a început să scrie ceva. Și trecut prin atașarea o bucată de hârtie pe ștergătoarele de parbriz. El a zâmbit. Cred că, la fel ca în filme au început să prescrie sancțiunile în cazul în care conducătorul auto nu este prezent, cred. M-am dus, și acolo: „Dragă conducător auto, aveți o anvelopă dezumflată. Poate nu observați și du-te, iar înregistrarea cu capul de-a se vedea oricum. Siguranța începe cu roata. rutier fericit ".
  • A studiat la școala de șoferi, și am avut în grupul de femei în vârstă de 69 de ani. profesor foarte frumos, dar din cauza vârstei lor nu este ușor de a da studiile. Am întrebat-o de ce a făcut-o, ea a mers întotdeauna să răspundă. A doua zi a venit «X», și noi toți au venit la examen în SAI. Mergem la clasă pentru a trece teoria. examinatorul nostru ei se apropie și întreabă: „Ce ai făcut la acea vârstă pe dreptul de a da drumul?“ Și, în sfârșit, am auzit răspunsul: „Sotul meu a fost dezactivat și nu a mai putut să stea în spatele roții de anul trecut. Trăim în sat, și lucrez în următorii, și în același magazin. În fiecare zi, am mers 15 km de mers pe jos la locul de muncă, și picioarele mele nu mai cum ar fi acum 5-10 ani sunt. Și la domiciliu nesupravegheat se află un vechi „șapte“ „-“ Asta este, da la un loc de muncă și magazinul nu merge de mers pe jos? „-“ Da „-“ Și nu merg în oraș? „-“ Ce am de gând să fac acolo? Există un trafic dens „El ia de mână și îl conduce cu cuvintele:“ Vino cu mine ". Cu cât nu am văzut-o. După cum instructorul nostru de școală, ea avea dreptate, și a plecat acasă fericit în sat.

• Sunt pe luna nouă. În altă zi, sună la ușa cel mai ciudat vecinul din casa si a dat 3 pachete de haine pentru copii. El a spus, cu ușa următoare a dat cuplu de tineri ne-a văzut în așteptare. Desigur, am știut că soțul meu rutier pe cale amiabila, iar eu iubesc Moscova, dar încă în stare de șoc.
  • El se plimba cu prietena lui în mall. Când am ajuns acasă, am descoperit că a pierdut brățara de aur, care a dat tipul. A fost o rușine până la lacrimi, este foarte drag cadou. M-am dus înapoi să-l găsesc, chiar dacă știa că era fără speranță. În cinema, târându podeaua cu personalul (vă mulțumesc pentru a le pentru îngrijirea), nici o brățară. Faceți cunoștință cu aspiratorul, se sugerează să se facă referire la controler. L-am întrebat, a mers împreună la receptie - au spus că au găsit o brățară de aur, a trimis la o altă recepție. Ochii mei strălucea de bucurie, emoție copleșit când am văzut brățara! Bucuria a fost mai mare decât atunci când am primit ca un cadou. Și pentru că cineva a dat controlorilor. Am înțeles că acest lucru nu este important în viață, dar încă.
  • Soțul ei trebuia să se întoarcă dintr-o călătorie de afaceri. Am decis să gătesc mâncăruri delicioase. M-am dus la supermarket, a cumparat produse. Era iarnă, pe o stradă întunecată. Vineri seara, în zona plină de bețivi și Gopnik. Glisarea pungi grele, mâinile sunt congelare. tip Potrivită în pantaloni sudoare și un capac etanș pe ochi, voce ragusita, a declarat: „Pachetele haide!“ Primul gând: Eu jefuiesc. Confuz, voce tremurândă a spus: „Nu“. El a fost chiar și mai amenințător: „Înainte ca un om va scoate în evidență lor“ - si cu aceste cuvinte apucă pachete din mâinile. „Unde locuiesti? În cazul în care pentru a pune? „-“ Nu „- care arată degetul înghețat spre casă. a denunțat Tăcere pachetelor la intrare. Am pus la ușă: „Atunci ea“ - și a plecat. Am sparge tiparul, pentru a sparge stereotipurile. Acolo Gopnik printre oameni educați!
  • 10 povești adevărate despre care credem că nimic rău despre oameni

articole similare