9 ani Danny în "Zenith"

9 ani Danny în

Miguel Danny spune la revedere de la „Zenith“. De data aceasta real. „Sokker.ru“, își amintește o carieră bogată de portughezi pe malurile Neva, unde a petrecut nouă ani.

La doar câteva zile după semnarea Danny „Zenith“, a trebuit să se lupte cu „Manchester United“ pentru UEFA Super Cup. Avocatul a avut o șansă de a părăsi pe Andrei Arshavin și eliberat din primul minut Danny, care tocmai a apărut pe echipa. Decizia sa dovedit fatidică: Miguel a marcat golul victoriei în poarta Edvina Van der Sar a fost cel mai bun jucător pentru a câștiga „Zenith“ întâlnire.

România runda finală a campionatului, „Spartacus“ și „Zenith“ nu lupta pentru primele locuri, dreamboat - locul al cincilea. În final, acesta sa dus la Petrograd, și „roșu-alb“ a terminat sezonul în a opta linie. Meciul în „Luzhniki“ a fost un beneficiu Danny: deja în minutul 5 al portughez asistat Pogrebnyak, și înainte de sfârșitul primei reprize, scor de două ori. O astfel de rol activ în victoria asupra arc rivali nu au trecut neobservate.

Sa întâmplat ca în ultimul meci inainte de a prejudiciului, Danny a jucat împotriva „aripi ale sovieticilor“, în primul joc după întoarcerea sa întâlnit cu echipa Samara. „Zenith“ a câștigat 1: 0 pe drum, iar singurul gol în debutul jocului oficial a marcat Miguel Luciano Spalletti, care a spus că doar o ruptura ligamentului incrucisat rupt transferul său la „Chelsea“.

Bătaia „Rostov“, cu un scor de 5: 0, „Zenith“, a emis un titlu liga, care a devenit primul din cariera lui Danny. În același an, Miguel a luat parte la Cupa Mondială cu echipa națională a Portugaliei, astfel încât revenirea după un prejudiciu grav pentru a da o lumină pentru el. Orice altceva, Danny în mai multe versiuni a fost numit cel mai bun jucator din Premier League.

„Zenith“ a petrecut colecția de iarnă în Florența, și în timpul uneia dintre coliziune joc de formare cu un partener de peste pentru eșec Danny. ruptură de ligamente din nou cruciat și perioada de recuperare estimată - 8 luni. Pitertsy câștiga sezonul de tranziție lung, Miguel va fi campion pentru a doua oara consecutiv, care se va adăuga o stare de spirit bună în timpul fazei de recuperare.

În timpul Pariuri Sezoniere, „Zenith“ cineva a lansat o rață pe care Danny a rupt din nou „cruci“. Din fericire, sa dovedit a fi neadevărate: Miguel doar câteva zile a renuntat la munca cu grupul din cauza surmenaj lui Ahile.

În acest moment, „Zenith“, pentru a se fierbe din cauza contradicțiilor interne, Luciano Spalletti a pierdut controlul asupra situației. Nu am înțeles antrenorul italian și Danny, care tocmai ajutând înainte în mod activ integrarea Hulk și Witsel. După întâlnirea cu „Rostov“ portughezul a refuzat sa dea mana cu Spalletti, pentru care a fost amendat de club, precum și Roman Shirokov.

meci Memorabil pentru Danny. "Zenith" a câștigat în Nijni Novgorod, la "Volga", 3: 1, iar portughezul a marcat un hat-trick. Singura dată când a reușit să înscrie de trei ori într-un joc pentru Petrograd, mai ales frumos pentru a obține un al treilea gol în minutul 89.

Obiectiv „Ural“ a devenit Danny 54th în „Zenith“, el a bătut Frederick Maryutina și Boris Chuhlova, care intră în top zece golgheterilor din istoria clubului St. Petersburg. Acum, Miguel ocupă în această listă locul 9.

Conform rezultatelor campaniei, Danny a devenit un campion pentru a treia oară în cariera sa și a colectat o conferință de presă specială pentru a-i anunța despre plecarea sa din „Zenith“, „De unde știi contractul meu se termină. Din păcate, nu am reușit să ajungă la un acord pentru a extinde acordul. Meciul cu „locomotiva“ va fi ultima pentru mine. Vreau să mulțumesc clubului și fanilor timp de șapte ani. Au fost ani fantastic. Plec România, dar va continua să majorete pentru „Zenith“. Vă mulțumesc tuturor! "

Amuzantă poveste dovedit. Danny a spus la revedere și a căutat opțiuni de angajare în alte cluburi, atunci când „Zenith“ a schimbat mintea lui, a prins portughezii în pragul unei alte echipe și a oferit un contract pentru doi ani. Poate Petrograd forțat să se răzgândească dorința de a „Krasnodar“ Miguel amplifica sau altceva. Danny a spus că, din cauza „Zenith“, l-au numit cu o zi înainte de data programată a semnării contractului cu un alt club, dar, de asemenea, a recunoscut că în următorii doi ani va fi ultimul în fotbal pentru el. Apropo, întoarcerea lui Danny a remarcat trei goluri în primul meci oficial al sezonului: a lovit poarta „Ural“, „Terek“ și „Ufa“.

Anterior, Danny a spus că, în meciurile cu „Spartacus“ norocul lui, dar ultimele două întâlniri cu „roșu-alb“, l-au adus dezamăgire. În acest an Miguel a pierdut doar moscoviților, și un an în urmă aceasta a eșuat în mod grav: o a treia ruptura ligamentului incrucisat în cariera sa. Portughezul a simțit disconfort după o coliziune cu Quincy Promes a fost înlocuit, cu toate că nu suspectat imediat că prejudiciul este atât de gravă. Acum, imaginați-vă cât de mult mai bine „Zenith“ ar putea aduce Danny, dacă nu trei decalaj „Cross“? Și, poate, nu numai „Zenith“.

În modul de așteptare. Cu timpul Danny pentru a spune la revedere?

Danny: „Cu tristețe profundă trebuie să anunțe plecarea sa de la“ Zenith“. Am petrecut 9 ani în această echipă incredibilă, întotdeauna am jucat cu o mare dorință, dedicare, dragoste si pasiune, a purtat un tricou cu onoarea clubului, dar eu respect decizia clubului de a nu prelungi un contract cu mine. Vă mulțumesc pentru dragostea pe care întotdeauna luat în București, vă mulțumesc tuturor pentru asta! Îi mulțumesc jucătorii, antrenorii și toți angajații cu care am împărtășit acești 9 ani. Îi mulțumesc, de asemenea, toți oamenii de aici, am învățat, și care au făcut parte din viața mea din Sankt-Petersburg. Îmi doresc noroc de club și multe victorii. Adio - nu este sfârșitul, dimpotrivă, acesta este începutul unei noi aventuri ".

„Zenith“, „Danny - o adevarata legenda a clubului și este inclus în Aleea Gloriei“ Zenith“, lăsând urme lor pentru Muzeul de albastru-alb-albastru. club de fotbal „Zenith“ mulțumesc Miguel pentru aceste magnifice nouă ani în București și dorește succes în cariera sa viitoare. "

Konstantin Sarsaniya: „Noul coaching-ul personal consideră că avem nevoie de un jucător mai tânăr și mai repede de fotbal în această poziție, astfel încât sa decis să nu reînnoiască contractul său“

articole similare