9 Adevăruri crude, pe care am învățat doar un an după moartea

Cicatrici: ele nu sunt singurele dovezi de prejudiciu, dar, de asemenea, un simbol al unei noi experiențe care te face mai puternic. Cu toate acestea strica aspectul tau (si trauma - in special), în interiorul căruia puteți deveni chiar mult mai bine.

Este greu de explicat ce am simtit tot acest an. Am pierdut un om care ma inspirat atât a criticat și a făcut semnificative. La început, am vrut să se sinucidă. Dar, slavă Domnului, am rezista.

Acum, un an mai târziu, îmi dau seama că a realizat unele lucruri pe care, probabil, nu s-ar fi realizat dacă nu ar fi trecut prin tot ceea ce a supraviețuit. Și acum vreau să împărtășesc această experiență cu tine.

Am învățat că lumea nu se invarte in jurul tau

Ai doar o singură viață. Iar atunci când nu va, lumea va continua să se miște, în ciuda faptului că acesta va părea ca și cum lumea sa oprit. Singura modalitate de a face față cu pierderea unei persoane dragi, sau orice altă problemă - trebuie doar să păstreze în mișcare pe.

Am învățat că numai problemele mele ma excita

Când vii în interiorul unele luptă ireal, se pare că dumneavoastră suferă mai mult decât altele. Dar nimeni nu va observa. Precum și nu vă poate recunoaște chiar și o mică parte din acele experiențe pe care alte persoane se confruntă. Nu are nici un sens pentru a merge la un bar, se imbata, striga sau injura cineva. Toate oricum. Nici nu se poate auzi dacă nu este necesar să-l personal.

Dacă aveți de gând prin și a fost culcat pe pat într-o depresiune, singurul lucru care se întâmplă - este restante ta. Oamenii merg mai departe, și rapid. Și aici minți.

Vorbind de oameni. Simpatia - lucru trecătoare. Și asta e bine.

Am învățat că dragostea nu cunoaște limite

Înainte, îmi era teamă că cineva din familie se va opri ma iubi, de îndată ce trebuie să se mute departe de el fizic. De exemplu, mutați într-un alt oraș. Acum, nu mă tem de dragoste neimpartasita. În cele din urmă, chiar dacă sentimentul va trece printre degete ca un firicel de fum, rămânem amintiri de acest lucru.

Dar iubirea - iubirea necondiționată, adevărată - nu are limite. nu pierdeți niciodată nu, indiferent de timp și spațiu. Dacă iubești pe cineva cu adevărat, vă va purta această iubire pe tot parcursul vieții sale. Și te va iubi persoana, ani după moartea sa.

Am învățat că, deși nu pot înlocui oamenii preferate pe noul dvs., voi fi în continuare fericit

Moartea - o călătorie cu o ușă turnantă. Durerea de a pierde un iubit trebuie să treacă. Nu are nici un sens să vă faceți griji atunci când se va întâmpla. Mai devreme sau mai târziu, totul dispare. Și aceasta va trece. Pacea și armonia se va întoarce la tine, oricum.

Am dat seama de puterea de percepție

Când vi se pare dificil, poate părea că lumea a decis să vă urmărească, și tot ce se întâmplă împotriva ta. Poate părea că sunteți dispus să renunțe la tot doar la acest coșmar sa încheiat.

Dar problema nu este ceea ce se întâmplă în jurul, și cum o percep. Puteți schimba pur și simplu modul de gândire - și asta e schimbarea. Lumea - este doar gândul de a-l în cap.

Am învățat să fiu recunoscător pentru a fi în viață, la toate

Cei mai fericiti oameni din lume - cei care apreciază ceea ce au, mai degrabă decât cei care se concentreze pe ceea ce ei nu au. Cum se poate evalua ceea ce este bine și ce - rău? Dacă ați pierdut ceva drag pentru tine, ia timp pentru a aprecia ceea ce ai. Indiferent de ceea ce ați pierdut - un loc de muncă cald sau foarte aproape de viața unei persoane.

Am aflat că ea în controlul vieții mele

Puteți controla gândurile și emoțiile. Intelegerea acest lucru - primul pas pe drumul spre depășirea oricăror obstacole. Nu se poate schimba totul, și tot ceea ce se întâmplă în viața ta, dar puteți schimba modul în care reacționează la anumite evenimente din viata ta. Tu decizi cum va afecta o situație dată, mai degrabă decât pe altcineva sau altceva.

Adversitatea nu este o scuză pentru a renunța

Motivația. Vise. Obiective. progres Focused vă va ține pe linia de plutire, chiar și în momentele cele mai disperate din viata. Nu vă lăsați să se blocheze în experiențele din trecut. Se va goli mintea de toate negativitatea care cade periodic pe cap.

În cele din urmă, prețul durerii iti dai seama numai când a plecat de la o distanță bună. Este rar pentru a recupera ceea ce a fost pierdut. Dar încă mai au o mulțime de oportunități pentru a obține ceva nou.

Niciodată nu spune „la revedere“. Numai - „O să vedem mai târziu.“