7 Lucrurile pe care le-am făcut să-și piardă 100 kg fără dietă

consultantul meu personal de pierdere în greutate a fost cunoscut cu un legendar Dr. Atkins. Două luni de dialog cu ei pe internet ma costa mii de dolari. Cel mai bun lucru pe care el a făcut pentru bani - a țipat la mine pentru grăsime mea.

7 Lucrurile pe care le-am făcut să-și piardă 100 kg fără dietă

Așa că am decis să schimbe totul. Și niciodată nu merge pe o dieta. Nu vreau să repet acest roller coaster. În schimb, am încercat să dau seama de ce corpul meu a fost atât de greu și așa castiga rapid in greutate. Pentru aceasta, am continuat cursurile în biochimie la Universitatea din Pennsylvania. Am petrecut în bibliotecile timp de 12 ore pe zi, studiind pe această temă tot ceea ce este posibil. Am învățat că astfel de hormoni, enzime, neurotransmițători și Masagere chimice, provocând creșterea în greutate.

Am aflat că, în scopul de a pierde în greutate, nu este nevoie să numeri caloriile și stabiliza proprii hormoni. Deoarece impactul enorm pe care îl are asupra stresului, singura cale de a rezolva problema excesului de greutate - este de a înțelege ceea ce se întâmplă în capul tău. Ai nevoie de o abordare holistică, care să asigure starea psihologică și emoțională stabilă. Și este impactul asupra ce si cum mancam.

In urmatorii doi ani și jumătate am pierdut 99.8 kg de greutate corporală, fără a epuiza diete. Și am reușit să păstreze greutatea stabilă timp de peste un deceniu. Și eu încă nu sta pe orice dieta. Eu mănânc ce vreau și când vreau.

Aici sunt șapte chei pentru transformare, pe care am fost în stare să supraviețuiască:

1. Uita de diete. Familiarizați-vă cu nutrienți.

Ca rezultat al propriei sale cercetări, am dat seama că trupul meu este lipsit cronic nutrienți esențiali - omega-3, proteine ​​de înaltă calitate, vitamine. Mi-am schimbat dieta mea, astfel încât să știu sigur: Am o cantitate suficientă de substanță dorită pentru mine. Bomboane, chipsuri și pizza, am înlocuit produsele de înaltă calitate. Aici principiul principal - nu pentru a salva pe produse alimentare. Dacă vă schimbați dieta și înlocuiți-l cu compoziția de calitate inferioară produse semi-finite pe scumpe produse alimentare „reale“, pofta de dulciuri si chips-uri vor dispărea instantaneu. Doar că nu va dori să le mănânce. Ei vă vor arăta nu gustoase. Cu timpul.

2. Am vindecat intestinele mele

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii manca prea regulat, este faptul că intestinele lor nu sunt în măsură de a elimina eficient din nutrientii alimentari. Probleme digestive provoca, de asemenea, procesele inflamatorii in intestin. Aceasta, la rândul său, upsets hormonii. Țesutului adipos din organism este stocat într-o panică. Și toate din cauza a ceea ce mananci produse fermentate si de cultura. Pentru a normaliza procesele care au loc în interiorul corpului, de multe ori trebuie probiotice (chefir, iaurt), și produse cu enzimele digestive „corecte“. Lean pe jeleu!

3. Intelege de somn

Orice probleme cu somnul și adormi imediat declanșa creșterea în greutate. Toate acestea deoarece insomnia modifică hormoni din organism, astfel încât să doriți întotdeauna să mănânce dulce și gras. Acest lucru duce la rezistenta la insulina. Și niveluri ridicate de cortizol - un hormon de stres. Un cerc vicios: cortizol te face sa mananci fast-food, pentru a depăși depresie, dar alimente nesănătoase oferă doar o „ușurare“ temporară provoca doar producția de cortizol în viitor.

Probleme de somn rezolvate nu este ușor, dar principalul lucru - pentru a face față cu sforăit. Du-te la doctor, du-te de studiu, și el vă va spune cum să scapi de ea. Dacă scapi de sforăit, va începe în mod inevitabil să dormi mai bine. Deci, scade pofta de junk food.

4. Aveți grijă de mintea ta

De asemenea, cum ar fi insomnie sau sforăit, stresul determină o creștere a nivelului de cortizol. Și, după cum știm deja, să ne facă să înțelegem la un burger cu sau fără. Mulți oameni nu își dau seama cât de important este - pentru a reduce nivelul de stres. Am început să meditez și să vizualizeze în mintea ta în fiecare zi. Pentru mine chiar a ajutat. Am devenit mai fericit. Și mai subțire.

5. Reducerea costurilor

Cel mai bun mod de a îmbunătăți viața ta - pentru a reduce dependența de bani. M-am mutat într-o casă mai ieftin, a început să-și petreacă mai puțin pe tot felul de lucruri și de gadget-uri, am început să crească unele legume. Reducerea costurilor mi-au permis să se simtă mai stabil. Am început să vă faceți griji mai puțin despre bani.

Și când am fost nervos, am știut că am putea obține în jurul casei pe cealaltă parte și să mănânce o rosie, pe care eu și să crească. E mai bine decât un stres băț de ciocolata.

6. Am decis să grave probleme psihologice

Mulți oameni sunt atât de inconfortabil să trăiască în lumea exterioară, care se simt subconstient mai sigure, cu o greutate mai mare decât scăzută. Este ca și cum mintea ta construiește o barieră între ei și lumea exterioară printr-o „protecție“ minge de grăsime. Pare, desigur, este destul de ciudat, dar este adevărat.

Pentru a face față problemelor lor cu greutate, trebuie să învețe să nu fie frică de lume. Deveniti mai îndrăzneață. Eu, din nou, ajuta la meditație și practica de vizualizare. Așa că am fost în stare să scape de zâmbind adolescent psiho bântuie și mă simt în siguranță și fără exces de greutate.

Știu o mulțime de oameni de grăsime. Și 65-70% nu poate scăpa de grăsime doar pentru că se simt subconstient lui „protecție“. Eu o numesc „obezitate emoțională.“ Fat - asta nu e armura. Va trebui să fie sigur de a rupe această asociere, dacă doriți să piardă în greutate.

7. detoxifiere Pass

Am început cu ceea ce a devenit o „spălare“ în interiorul multor lichide alcaline ale organismului - apă cu suc de lamaie, otet de mere, sucuri verzi, ierburi, salate, varza, fibre. Au făcut treaba - am pierdut 30 kg trecut mult mai repede decât a pierde primele 30 kg. mea viteza de pierdere în greutate continuă să se accelereze până la sfârșitul anului - până când m-am oprit.

Toate recomandările de mai sus, cred că modul cel mai rezonabil și de încredere pentru a pierde in greutate. Am lucrat cu zeci de mii de oameni în 60 de țări. Și toți cei care practică metoda mea, obține rezultate uimitoare. Persoanele care sunt angajate prin această metodă, în scădere de 30-100 kg, fara diete. Încearcă-l și tu.

Jon Gabriel
Traducerea articolului Cele 7 lucruri pe care le-am făcut pentru a pierde 220
Lire prin Lifter fără dietă

articole similare