61 Revizuirea cele mai bune clinici de la București, Krasnoselsky, strada Krasnoselskaya inferior, 15

În timpul iernii, mama mea a venit la mine și am decis să-l arate la medici buni, deoarece nu medicii normale Tver mai mult gratuit. L-am transformat în cele mai bune clinici Krasnoselskaya. Practic a fost o problemă pentru o femeie, în mod constant plâns de dureri în abdomen. Ginecologul a fost bun, a făcut cu ultrasunete, verificat totul. Ea a spus că ea a avut fibrom uterin, dar să funcționeze până când tabletochki oțel prescris. O lună mai târziu, să mergem pentru el din nou. Medicul foarte politicos, situația de la clinică este bună. mai departe ›

SARS a devenit bolnav și nu a putut scăpa de răceli. Am fost la mai mulți medici, ei ponavypisyvali diferite pastile, dar nu a ajutat Tatyana Fedorovna foarte clar definit, l-am abolit, nu este necesar, și a numit tratamentul potrivit pentru ei multe mulțumiri!

cunoștință mea cu cele mai bune clinici a inceput cu albirea dintilor. Dar, mai întâi lucrurile primele. Înainte de asta, am făcut albire, dar am fost nemultumit de rezultat, deoarece, în opinia mea, dintii sunt de culoare albă, chiar și pe tonul podea și, astfel, costul a fost mult prea mare. O albire a fost surprinzator de ieftine la cele mai bune clinici. Desigur, au existat dubii că același lucru nu va fi rezultatul, dar am decis să-l risc. Albirea a durat aproximativ o oră, dar principalul lucru a fost destul de nedureros. Mi-a plăcut într-adevăr rezultatul! Dinți considerabil. mai departe ›

Azi am fost prima dată într-o cele mai bune clinici. Mi-a plăcut într-adevăr personalul, mai ales la recepție. Un fel si mereu zambitoare. Nu extrapoleze asa cum se intampla si in alte clinici, si sociabil. Sincer mi-a plăcut colegul tău Julia. De asemenea, doresc să mulțumesc terapeut Shpakova Catherine Gennadevne. El ma ascultat. Chiar ți-a plăcut. Voi veni la tine.

medici foarte calificați și natură. Sora a făcut o combinație dificilă operatsiyu- urologice și ginecologice. În a doua zi a ajuns în sus și a zâmbit. Uimitor medic atent Gynecology- Kotova Lyudmila Nikolaevna, văzut în nici o grabă - calm inspecție și vorbind cu pacientul, pronunțând că toate temerile și emoție. Va multumesc foarte mult si asistente medicale Goulet si Hope - astfel grațios și natură, stricte și indiferente. Îmi doresc prosperitate la clinică, noi, pacienții, spre bucuria.

Noi, Galustjan de familie, cu coasta Marii Negre, din orașul Tuapse, mulțumesc sincer Dr. Volkova V. V. pentru profesionalismul său, sensibilitate, atenție, bunătate în profesia sa. De ani de zile, vom merge la el pentru sfat și tratament. Mulțumesc. Vă dorim sănătate bună și succes în activitatea sa pentru el si echipa sa.

I-am scris să mulțumesc Dr. chirurgi orale Barsegyan Tigranu Vladikavichu pentru îngrijire medicală profesională prestate pentru mine. Pentru doctorul a venit cu durere acută, durere masea de minte. Știu ce trebuie să fie eliminate, dar timpul târât. A avut loc la acea noapte nu a putut dormi de durere. Această vizită clinică pentru o lungă perioadă de timp, dar a ajuns la dentist pentru prima dată. Tigran Vladikovich dinte îndepărtat repede, eu nici măcar nu am avut timp să se sperie. A lucrat foarte profesionist, bine făcut! Aceste stomatologi și nu se tem să meargă. Mulțumesc, doctore!

Vineri, a avut loc o recepție la gastroenterolog Volkov Vladislav Vladimirovici, a îngrijorat mult timp despre arsuri la stomac, iar în dimineața durerea de stomac. Ei au descoperit gastrita, dar, din fericire, în timp, și, slavă Domnului, fără ulcer. Medicul a fost o astfel de persoană frumoasă și am discutat în mod normal, așa că a ascultat plângerile mele. Apropo, la recepție lucrează fete frumoase, nu calomnie. Dacă vii la spital cu o stare proasta, atunci nimeni nu se va ajusta la tine, ar trebui să înceapă cu tine. După o gastroscopie. mai departe ›

Clinica mi se potrivește în toți parametrii complet și de stabilire a prețurilor, precum și modul de abordare a pacienților. Mă uit aici pentru destul de mult timp și nu au nici o indoiala profesionalismul medicilor. Ultima dată a fost la recepția Vladislav Volkov Vladimirovicha- gastroscopie a avut loc. Tot ce am făcut rapid, corect și profesional. Toate arată și explică. Aș dori, de asemenea, să recunoască activitatea de fete administratorii sunt întotdeauna foarte primitoare și prietenoasă.

Oricine spune că clinica este rău și că nu există nici un tratament - probabil sunt de vină. Sau de așteptare pentru vindecare miraculoasă unui medic, sau nu îndeplinesc medicul care prescrie medicamentul. Ei bine, doar ciudat. Multi doctori in aceasta clinica o mare experienta, timp de 10-15-20 ani. Ei bine, nu se poate acesti medici diagnosticat pus greșit. Ei bine, eu nu cred că e asta. Am decis să scriu acest comentariu, pentru că am ofensați comportamentul unei doamne de la recepție. Cum se poate spune că unii - unii profesor sau doctor incompetent. mai departe ›

Am avut un chist ovarian. La început mi sa spus că ea folicular, pastile prescrise, dar nu este a scăzut așa cum a promis. În cele din urmă, am decis că ar fi mai bine să caute un medic cu experiență într-o clinică privată, așa că am găsit cel mai bun Klink și Lviv Vera Vladimirovna. Și, după cum sa dovedit - la timp, pentru că așa cum sa dovedit, nu a fost folicular. Am trecut din nou examenele necesare în clinică. Doctorul ma pregătit pentru ceea ce va avea nevoie pentru a elimina chistul, mi-a spus despre modul în care se face acest lucru, operațiunea. mai departe ›

Vreau să mulțumesc cosmetician Landysheva Christina Alexandrovna, am fost cu ea pe intinerire cu laser, așa cum doctorul îndepărtat pistruii mei. Efectul este pur și simplu uimitor, fata, cum, după Photoshop, culoare perfectă, toate ridurile netezite. Cu recunoștință, Kirov Victoria.

Multe datorită ORL medicul Shustovu Denisu, pentru profesionalismul și competența medicilor în clinici de unități Moscova sa. Și într-adevăr clinica a produs o experienta placuta, excelenta organizare a muncii și a echipamentelor. Mulțumesc cap BestKlinik.

articole similare