Regula # 1: pometi - înainte
Indiferent de forma fetei, konturing redeseneaza, ascute trasaturile faciale. Cele mai multe femei vis de pometi expresive. Pentru a face acest lucru, urmați „de aur“ linia din partea de sus a urechii la colțurile exterioare ale buzelor. În acest caz, culoarea este mai intensă în partea de sus și să fie ușor se estompeze atunci când se deplasează în jos. obraji scofâlciți furnizate.
Regula # 2: Păstrați departe de Rouge
Femeile încearcă adesea să efectueze konturing Rouge, iar acest lucru este o greșeală majoră. Blush este aplicat pentru a da culoare, culori luminoase și se confruntă cu fard de obraz. Konturinga sarcină - pentru a face caracteristici faciale mai expresiv.
Regula # 3: alege nuanțele potrivite
Evitati culorile prea estompate, în culori saturate cu midtone maro și gri. nuanțe calde și prietenoase cu un aspect mai măgulitoare. Preferați pulbere friabil cu o nuanță aurie, sau pudra compacta nu mai mult de 2 nuante mai inchisa decat culoarea principala.
Dacă ai pielea foarte palid, face o alegere în favoarea nuanțe calde roz.
Regula # 4: Este totul în pulbere
Daca nu sunteti un profesionist, va fi mai ușor în prima etapă pulbere domesticit, mai degrabă decât texturile cremă. Alegeți un satin sau textura mata si nu zgârciți la achiziționarea de o perie speciala pentru sculptura. Ar fi perfect dacă va fi aceeași lățime ca și pometi. Deci, puteți evidenția zona direct sub osul. Aplicați tonul cu mișcări circulare mici, rămânând în același timp în zona de țintă. Ai nevoie pentru a obține efectul de umbre reale de pe fata ta.
Același lucru. Deci, probabil, nu în al conturare, poate un pic de tren. Și nu am nevoie de ea. Pe cine Trisez?), Kim, fără make-up și locuri aeriene, probabil, la fel ca și cizme, dar ea face o persoană publică, nu sunt. De asemenea, am observat chem.bolshe de corecție voi face agenți de aproape incolor - cum ar fi primeri, lumina Bibikov, mai natural si mai putin vizibile pe pulbere și corectorii mea. Chiar dacă ochii viu colorate sau buze)
E frumos că nu suntem singuri)))) privind randamentul și sesiunea foto - konturing probabil nevoie. Dar, în fiecare zi, pentru a reînnoi ora de manipulare cu persoana pentru a merge să lucreze pentru mine personal lene. Cel puțin o persoană care „nu este persoană care lucrează“ (ca model, actrita, Konso în magazine cosmetice) poate permite. În ceea ce privește Kim, el a vazut recent o serie de spectacole cu familia ei. Kim a fost fără să se bronzeze și cosmetice. O fată obișnuită, cu o piele destul de palid. Machiaj face minuni.
E frumos că nu suntem singuri)))) privind randamentul și sesiunea foto - konturing probabil nevoie. Dar, în fiecare zi, pentru a reînnoi ora de manipulare cu persoana pentru a merge să lucreze pentru mine personal lene. Cel puțin o persoană care „nu este persoană care lucrează“ (ca model, actrita, Konso în magazine cosmetice) poate permite. În ceea ce privește Kim, el a vazut recent o serie de spectacole cu familia ei. Kim a fost fără să se bronzeze și cosmetice. O fată obișnuită, cu o piele destul de palid. Machiaj face minuni. Ei bine. Ranevskaya în urmă chiar și o sută de ani, el a spus: kazhdympushistym coada unui păun, de fapt, ascunde întotdeauna zh..pa de pui de obicei.
de fapt, produse cosmetice și așa trebuie să facă coada unui păun și mai luminos. acoperi fundul de pui (care este - obișnuit, să-l puneți pur și simplu)
E frumos că nu suntem singuri)))) privind randamentul și sesiunea foto - konturing probabil nevoie. Dar, în fiecare zi, pentru a reînnoi ora de manipulare cu persoana pentru a merge să lucreze pentru mine personal lene. Cel puțin o persoană care „nu este persoană care lucrează“ (ca model, actrita, Konso în magazine cosmetice) poate permite. În ceea ce privește Kim, el a vazut recent o serie de spectacole cu familia ei. Kim a fost fără să se bronzeze și cosmetice. O fată obișnuită, cu o piele destul de palid. Machiaj face minuni. Ei bine. Ranevskaya în urmă chiar și o sută de ani, el a spus: kazhdympushistym coada unui păun, de fapt, ascunde întotdeauna zh..pa de pui de obicei.
de fapt, produse cosmetice și așa trebuie să facă coada unui păun și mai luminos. acoperi fundul de pui (care este - obișnuit, să-l puneți pur și simplu) Ranevskaya, ca întotdeauna genial))
Acesta a dorit mult timp să încerc.
Atunci când a folosit tonalnikov dens simțit nevoie, deoarece konturinge persoană care primește un „plat“, fard de obraz nu a fost suficient. Dar am vrut să atrag aceeași nuanță lor naturală, mai degrabă decât a regla caracteristicile lor faciale. În exercitarea de perfecțiune pierd adesea moderare. Aproape că nu am văzut exemple de conturare de succes (în viață), în principal pare prea mult.
Articolul nu are suficiente exemple pentru fete si cu pielea alba, Kardashyanami mâncat deja.
De asemenea, am crezut că ar fi un exemplu bun și fair-jupuit. Cred. pe vopsea de culoare închisă față și mai ușor, și pete sunt mai puțin vizibile. Dar pentru a face o astfel de make-up Snow White - o mai sarcina.
Nu înțeleg destul. Te rog, ajută-mă să înțeleg. „Regula numărul 1 Obraji înainte.“ Ceea ce accentuează, în cazul în care „Regula numărul 2 Stai departe de Rouge“?
Blush - acesta este un produs complet diferit. El se confruntă cu prospețime, nu pentru a sublinia pometi. Pentru circuit, există instrumente speciale pentru corectarea, care sunt aplicate în conformitate cu pomeților (nu uitați că fiecare persoană în mod individual). Și când ne întunecă cavitatea podskulovuyu astfel pometi devin mai voluminoase. Această „pometi forward“) Ele pot provoca Semafor pentru mai mult volum și de relief, dar nu participă la corecția fard de obraz. Acesta este un alt produs. Blusher pus pe mere pentru prospețime.
Așa că vreau să aflu ce este acest produs? Cum se numește?
Orice nuanță mată produs mai inchisa decat tonul pielii la 1-2. Numele nu contează) Cu toate ca fard de obraz, cum ar găsi, deși doar praf mai închisă, dar cel puțin umbra de utilizare) Dar există un produs special, așa-numitele „Sculptorul“, sau „Set pentru sculptarea.“ Acestea au mufe, de exemplu. La Armani este, la DW. La orice brand.
Kate, de unde știi unde se află mere?