1. „Am vrut doar să fac ceva original! În schimb, antrenorul și caii, am decis să vină la mormânt „, - spune Jenny. Ca urmare, ea a ajuns la ceremonie în sicriu cu capacul închis, care se află pe o remorcă tras în spatele unei motociclete.
2. Bakleff Jenny și în vârstă de 51 de ani, soțul ei Kristofer Lokett. S-au căsătorit în orașul englezesc Stoke-on-Trent, Staffordshire.
3. „La început nu am vrut să spun nimic lui Chris, dar în cele din urmă flecarit trei săptămâni înainte de ceremonie. A fost un pic surprins, dar a spus că, dacă m-ar face fericit, atunci acesta va suferi nimic. Ce mai mult pentru a cere de la un nou soț? "
4. Jenny folosit pentru a lucra la o casa înmormântare. În plus, ea a calificat pentru îmbălsămare. Așa că alegerea ei de mijloace de transport nu provoacă surpriză mult ... sau este?
5. Sicriul negru cu imaginea morții pe acoperiș aparține fratelui miresei Roger, care a dat fiica sa un sicriu.
6. Cuplul a decis să se căsătorească în apropierea casei lui Roger, pentru că Anul trecut, el a avut un atac de cord, iar acum el nu poate să meargă pe distanțe lungi.
7. Dna Bakleff afirmă că în mod normal, ea nu se îmbracă, și că ea nu a fost un got. „Dar fratele meu celălalt. El este acoperit în tatuaje, astfel încât în nunta noastră neobișnuită se potrivesc perfect. " Oaspeții au fost șocați.
8. „Mi-a plăcut că am fost în stare să vă rog pe fratele său, cu care suntem foarte aproape, precum și de a face ceva neobișnuit. El este, de asemenea, foarte asemanator cu ea, și o zi bună. "
„Newlyweds“ întâlnit în urmă cu șase luni, iar Chris a făcut oferta într-o lună.
9. „Sotul meu a fost mereu interesat de cranii și schelete. Casa este plină de astfel de decoratiuni, și el a fost de la cap pana in picioare acoperite tatuaje tematice. Sicriul este în picioare pe remorcă, astfel încât atunci când vom merge pentru o plimbare cu bicicleta, am transporta în echipamentul. Am, desigur, uita-te la tine, pentru că este atât de original, „- arată de pe Jenny.