Dar înainte de umplut în mod deliberat conținutul său de către toate regulile, și l-au adus chiar și rezultatele lor. La final va fi capabil de a descărca planul șablon de conținut pentru rețelele sociale (există de fapt la fel de multe ca cinci template-uri).
Dar, mai întâi, să analizăm pe scurt ce ar trebui să fie planul de conținut corect. La urma urmei, încă nevoie de aceste șabloane pentru a umple. Din aceasta și va depinde de rezultatul.
- De ce au nevoie de fapt, planul de conținut
- Cum se completează planul de conținut
- Ce tip de conținut este întotdeauna rulează
- Planul meu mostre de conținut pentru grupul VKontakte
- 5 template-uri plan de conținut în Excel
Și, mai presus de toate - de ce avem nevoie de fapt, acest plan este conținutul?
De ce au nevoie de fapt, planul de conținut?
totul aici este foarte simplu. Planul de conținut aveți nevoie pentru a evita așa-numita „criză creatoare“. Pentru a merge mai departe, trebuie să publice câte ceva, nu? Și odată ce o astfel de neplăcută se va întâmpla atunci când deschideți notebook-ul și dau seama că absolut nu știu ce să facă un nou post.
Planul de conținut vă oferă o înțelegere clară a ceea ce și în ce moment se va face cu perspectiva de câteva săptămâni sau chiar luni. Atunci când există un plan - aveți timp la mult mai mult și mult mai puțin cu Carta.
Ai ce cel mai rău tip de oboseală știu? Acest lucru este atunci când toată ziua ca a face ceva, dar, de fapt, nu a avut nimic. Și astfel epuizat la limita, și nu pot dormi noaptea pentru că știi că afacerea dvs. nu va mutat.
Asta este de a evita toate acestea, vom face planului de conținut. Dimineața te trezești, trebuie doar să faci cel mai necesar - un nou post pe plan, și apoi toată ziua când treci pe puterea mentală creștere. Pentru că știi că - ai făcut pasul următor. Aici aveți deja, și este marcat în termeni de pete verzi.
Și pitch dvs. a fost mai mare și mai departe, este necesar să se creeze în mod corect un plan de conținut.
Cum de a face planul de conținut
Pentru a face acest lucru, vânt grup VKontakte și începe să umple conținutul său. Dacă pur și simplu posta exemple de munca lor și lecții despre cum funcționează Yandex-Direct, este cu siguranță ... muncă. În cele din urmă, astfel încât să arate expertiza. Oamenii citesc postările, îmbibate cu încredere pentru tine, și în cele din urmă să devină clienți.
Doar locul de muncă va fi rău. Adică, numărul de participanți va crește lent, repost oamenii vor fi reticenți să facă, să participe activ la dezvoltarea comunității tale nu vor să.
Ce tip de conținut este întotdeauna rulează
Cea mai mare parte a conținutului din etapa inițială ar trebui să fie distractiv - umor, „șoc“, conflicte, și alte fapte interesante. Dacă sunteți într-un grup de mai mult de 2-3 mii de oameni trăiesc, de conținut pentru a comunica problema este probabil să fie nu foarte bun pentru a merge.
Prin urmare, primul plan al conținutului său plan de un număr suficient de posturi de divertisment.
Apoi, puteți trece și de a comunica. În acest stadiu, nu este atât de important conținutul dvs., deoarece conținutul care va crea oameni. Și oamenii sunt diferiți. De regulă, cel mai sociabil dintre ele - este doar foarte ciudat. Ei vor căuta să aranjeze srach pentru postul dvs. fiecare, la maximum pentru a atrage atenția.
Apoi, trebuie să facă conținutul plan mai diversă. Prima zi - o imagine și analiza cazurilor interesante plin de umor. În al doilea - infographics. În al treilea - întrebare cititorilor. În al patrulea rând - Recenzia dvs. cu privire la orice serviciu sau o carte. Și așa mai departe. Cu cât este mai diversă - cu atât mai bine.
Acum, să vă arăt un exemplu al planului de conținut, așa cum am făcut-o.
Planul meu mostre de conținut pentru grupul VKontakte
Grupul lor VKontakte I „dezlegat“ de la zero, fără implicarea roboții și a programelor. Adică, toți membrii acestui grup - este viu și să prezinte ei înșiși. Și pentru a începe captura de ecran arata ca planul meu de conținut.
După cum puteți vedea, face o mulțime de conținut, am încercat să nu. Una - două mesaje pe zi maxim. Dar am încercat să le fac cu adevărat interesant. Aici, în opinia mea, calitatea numărului câștigător. Mai ales datorită faptului că suma câștig de milioane de zi cu zi pe blog-ul VKontakte noi încă nu va funcționa.
În a doua fila a conținutului său, am făcut un alt plan program care arată cantitatea de câștig a membrilor trupei. Acest lucru este mai mult pentru motivație și vizualiza rezultatul muncii depuse. Și tu poți face asta singur.
Notă interesant element „Scopul“ de lângă fiecare post. În teorie, ar trebui să fie scris - „vânzarea unui anumit produs“ sau „Repostare maximă.“ Dar eu nu am făcut-o, pentru că am fost pe partea de sus a unui scop unic - pentru a atrage atenția și a noilor intrați.
Ei bine, acum, de fapt cinci template-uri gratuite plan de conținut, așa cum a promis.
5 template-uri plan de conținut în Excel
Așa cum am menționat mai sus, am ales un exemplu la numărul 3. Puteți destul ca oricare alta. Aici sunt capturi de ecran pe care ați înțeles că descărcarea.
Exemplul # 1 - Un șablon profesional pentru o comunitate mare de VC
Exemplul # 2 - template minim pentru startul
Exemplul # 3 - șablonul meu preferat
Exemplul # 5 - Un pic de un model ciudat, nu am fost în stare să-l să „citească“, ci să fie