Puțini ar argumenta cu faptul că acesta nu este ne conduce pisicile, si ne aleg. Pe ce bază o fac - este necunoscut. Dar este un iad de un mare succes - atunci când pisica te alege ca stăpânul său.
Tadams.ru a găsit cele norocoase ale căror pisici au numit „poporul său.“ Doar nu de mult invidie.
Părinții de acum câteva săptămâni a început să se hrănească pisoi fără adăpost. Fotografia a fost făcută pe veranda lor din față în această dimineață
El a sărit în mașina mea și a refuzat să mă lase. Deci, așa cum apar pisici în case, nu-i asa?
Cineva a stabilit bine, în timp ce noi am fost afară. Pentru prima dată când am vedea, modul
Am trecut pe lângă baie când ceva prins după părerea mea. M-am întors să văd ... Dar eu nu am o pisică, în măsura în care îmi amintesc! "
„Bună ziua! O pisica in casa nu ai nevoie de nici o șansă? "
Timp de mulți ani, locuiesc singur. Și ieri au întors de la bar și a dat seama că, aparent, acum suntem sase
Acest străin Crafty ne-am dat seama cum să folosească ușa pentru câini
Am venit acasă de la locul de muncă. Am adormit. M-am trezit cu tipul ăsta. Asa ca am pentru prima dată a apărut pisica
Potrivit opinia sa, pisica, de asemenea, gândiți-vă cum ajunge aici
Se pare că acest lucru este special conceput pentru astfel de cazuri
Pisica fara adapost tot vara rătăcitor în jurul valorii de casa mea. Cu prima vremea rece se lasa sa se incalzeasca - o imagine în câteva ore.
Acest nemernic blană tocmai a intrat în casa mea și l-au dus
Am deschis dulapul, și apoi o surpriză. Dar nu voi începe o pisica, de fapt
Se pare că în absența noastră, am avut musafiri
A se vedea dacă fericirea în casa ta nu bate la ușă?
articole similare