Katya, nu sunteți singuri și că în mod corespunzător în scris aici. Vă ofer condoleanțele mele. Este incredibil de greu să-și piardă un iubit cu care ar putea fi orice. Dar tine minte un lucru, mulți oameni nu simt acest sentiment este dat, ei suferă o viață de a ști că dragostea este, nu se poate întâlni. Ați cunoscut un astfel de sentiment puternic, iar apoi trebuie doar să trăiască care poartă în inima lui să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce el dal.Vy vei trăi știind ce este. Poate pentru ca favorit și a fost atât de blând și grijuliu față de tine, că a simțit Averse. care va fi de scurtă durată cu tine. Și despre rugăciunea, să-l amintesc doar pentru scurt timp și de toate, este, de asemenea, roagă.
Există un site bun pentru cei care se confruntă cu moartea unei persoane dragi mine
Și rugați-vă, cel puțin poți pentru el, ar fi bine, de asemenea, să facă fapte bune în memoria lui acolo, el va fi mai bine la asta.
Cred că tipul tău ar (dori, cu Dumnezeu, toate sunt în viață) pe care ai trăit, încercând să se bucure de viață, sa rugat pentru ea, să depună eforturi pentru cel mai bun, și cu siguranță nu ar vrea ca să vă aduc ceva de făcut. Sinuciderea este un păcat teribil, și în curând drumul spre iad și nu la cer. Salvați tine!
Katya, condoleanțe, draga mea.
Dacă vrei să vorbim despre durerea ei, există un forum.
Katiușa, Buna ziua! Ai condoleanțele mele, te rog. Îmi pare rău că în anii dumneavoastră aveți Unal amărăciune. Dar nici un test de nesuportat. Tu ar trebui să poată trăi fără prezența lui, dar după mersul pe jos în templu și sa rugat acolo, vei deveni conștient de faptul că comunicarea este posibilă prin Dumnezeu. rugăciunile tale îl vor ajuta acolo si vei primi o consolare. Și dacă vorbești cu el sau cred că-l va deranja și să perturbe. Noi nu facem asta. Lasă-l să plece în pace. Și sufletul tău va calma în jos, și a lui. Este soarta, este de la Dumnezeu, ea accepta.
Vă mulțumesc apoi spune lui Dumnezeu pentru tot. Amin!
De asemenea, am iubit-o a murit, el a fost totul pentru mine, iar acum
unul! El a fost cel mai bun, trebuie doar să-și păstreze. acum am
suna cu mama lui, mă duc pentru ea. Mi-e dor. Dar eu cred că el
mereu cu mine și nu lasă-mă să lase unul! Precum și a ta, ea
mereu cu tine, doar amintiți și știu că!