Capacitatea de a da mulțumiri - acesta este un semn special de oameni fericiți. Învață să-i mulțumesc. Și nu uitați despre tine
1. Mulțumesc Universul.
Mulțumesc universul, viața, Creatorul a tot ceea ce le-ați dat. Tot ce ai, tot ce ai, există doar datorită universului.
De exemplu:
Îi mulțumesc universului pentru darurile ei pentru îngrijirea ei, pentru că umple în fiecare zi cu ceva din viața mea: emoții, cadouri, lucruri, evenimente, culori, oameni, locul de muncă. Îi mulțumesc universului pentru faptul că nu sunt singur. În jurul meu există o mulțime de oameni mari, care mi-a trimis să-l studieze, pentru a sprijini, pentru durere, fără de care nu va fi o creștere, pentru a fi fericit.
2. Mulțumesc părinților tăi.
Mama ta și tatăl tău te-a dat viata. Și cel mai important, ceea ce ar trebui să le mulțumesc. Da, ei nu s-ar putea da ceva mai mult: sănătate, educație, copilărie fericită, prosperitate. Ați putea fi dezamăgiți în ei și să trăiască în această infracțiune constantă. Dar nu-i judeca. Își asume responsabilitatea pentru propriul lor destin în propriile lor mâini. Și părinții doar le mulțumesc pentru foarte important lucru este că ei te-au dat - pentru viață!
3. Mulțumesc fel.
rasa ta este pentru tine sprijin invizibil, resurse în materie de sănătate, bogăție, relații, succes. Îi mulțumesc familiei mele, bunicii și bunicile de sprijin invizibile pe care le oferă să-mi mei. Pentru siguranță, pentru sănătate, pentru bunăstarea succesului.
Și lui, și alții. Copiii - cei mai buni profesori. Și cel mai important lucru este că ei vă dau - este o oportunitate de a se simtă ca părinți și creatori. Ar trebui să fii recunoscător pentru copii și universul pentru ceea ce au participat la crearea și nașterea unei noi vieți. Vă mulțumim copiilor pentru spontaneitate și dragostea vieții lor, libertatea lor interioară și lipsa de limite. Tot ceea ce ei învață adulți. Copiii - sunt profesor mici. Copii - aceasta este oglinda ta. Învață să te uiți doar la el.
5. Mulțumesc persoanele în vârstă.
Bătrânețea este adesea personificat de înțelepciune. Persoanele mai în vârstă încearcă adesea să ne arate ceva ce de obicei nu doresc sa ma uit. Ele sunt oglinda noastră. Vă mulțumim pentru limită de vârstă. Ceea ce încearcă să ne arate prin prisma timpului, pentru mulți dintre noi nu este clar, dar este foarte valoros. Bătrânețea - este o experiență. Experiența vastă a multor generații. Apreciați-l. Și vă mulțumesc pentru oportunitatea de a evita greșelile. Acele greșeli prin care toate generațiile. Respectă vechi și toate persoanele în vârstă. Suntem greu de înțeles deoarece pentru mulți dintre noi, calea este doar începutul. Noi nu am ajuns de unde au venit. Dacă vrei să știi ce să se aștepte și ceea ce va deveni, te uiți în jur. Și veți vedea că vă sunt destinate să fie văzute. Da, încă mai devreme acolo. Dar le mulțumesc pentru ceea ce vă arată o realitate diferită. Ce fel de realitate pe care doriți să creați pentru tine să faci?
6. Mulțumesc femei.
Și nu contează ce sexul. Asta e modul în care natura pe care acesta există, și bărbați și femei. Și acestea sunt două principii polare găsite în fiecare dintre noi. Fiecare persoană are energii masculine și feminine. Un bărbat care ia o femeie ia și femeia însăși. Femeile care au un rol foarte puternic de sex masculin, de multe ori se confruntă cu o decizie de feminitate. Mulțumesc femeile care te înconjoară și femeia e ceea ce e în tine. Universul a creat o pereche de ființe umane. Omul devine o holistică și completează integritatea numai printr-o femeie. Femeia - într-un bărbat. Împreună, ele se completează reciproc. Împreună, ele pot deveni creatori si face loc pentru o nouă viață. Recunoscător pentru această ocazie.
7. Mulțumesc bărbați.
Femeia a lua un om în el însuși, și el însuși ia un om. Uita-te pentru calitățile unui om care ar fi admirat și veți vedea că fără ei lumea ar fi diferită. Numai prin om femeie devine o mamă, și dă viață unei alte persoane. Multumesc bărbați pentru dragostea și grija pentru sprijinul și protecție.
8. Vă mulțumim aspectele spirituale superioare
Vă mulțumim aspectele spirituale mai mari: Sufletul, Sinele vostru Inalt, Spiritul tău, puterea ta mai mare, un înger păzitor. Mulțumesc părinților tăi cerești. Mulțumesc tuturor invizibil, care este de încurajare și sprijin. Ei te vor conduce prin această viață, vă permit să treacă prin lecțiile de viață necesare, și foarte des pentru a avea protecția ta. Chiar dacă nu știi nimic despre ele, oricum mulțumesc. Consultați-le pentru ajutor, și să fie recunoscător pentru ei.
9. Multumiti celor care te-au rănit.
Conștient sau inconștient, mulțumesc dușmani și dușmanii tăi. Ei au ajutat pentru a obține o mai bună. Datorită ei, voi treceți prin lecții de viață, astfel încât să dorit. Iartă-i, cum ai nu a fost dificil, și le mulțumesc pentru experiența și pentru faptul că au ajutat să devină diferite.
10. Multumiti celor care au făcut bine
te-au dat ce au putut da. Vor ajuta în cazul în care acestea ar putea ajuta. Iar dacă cineva are ceva ce nu da ceea ce așteaptă de la el, el nu a vrut să-ți dau asta. Nu-l condamna pentru asta. Vă mulțumim pentru faptul că a ajutat să înțeleagă și pentru faptul că el a fost doar acolo, în viața ta. Vă mulțumesc tuturor celor care au cel puțin face ceva pentru tine. Chiar dacă faci ceva de zi cu zi. Vă mulțumesc tuturor celor care sunt doar acolo pentru tine, atunci când este greu. Vă mulțumim tuturor celor care împărtășesc cu compania dumneavoastră când te distrezi.
11. Mulțumesc profesori.
Pentru cineva profesorul său este mama sau tatăl lui, pentru cineva bunicilor săi, pentru unii este un profesor de școală sau de cel mai apropiat prieten. Pentru cineva profesor - un guru spiritual sau profesor la institut, un antrenor la formare. Iar pentru cineva profesor - este doar viața. Și într-adevăr nu contează cine ești pentru profesor, este important să înțelegem tot ce ai învățat pe acești oameni. Și spun mulțumesc pentru că nu numai, dar, de asemenea, pentru a arăta adâncimea plin de recunoștință, la care inima ta este capabil.
Ultima vă mulțumesc. Dacă nu aveți suficient de apreciere de la cineva, dacă crezi că ai făcut pentru cineva foarte mult, și el a spus că negru nerecunoștință, mulțumesc Stead ei înșiși. Și închide acest subiect. Niciodată nu a revenit la el. Și cel mai bun nu se așteaptă recunoștința oamenilor. Dacă o meriți - va multumesc universului. Și ea se găsește cum să o facă. Vă mulțumim în sine - este o mică parte din iubirea de sine. Din cauza te - ai turnat acest lucru în semn de recunoștință față de lume, pentru alte persoane. Aceasta este, probabil, una dintre cele mai dificile de mulțumire. Și de aceea acesta este ultimul pas, ultimul pas. Pasul pentru sine. Din cauza celorlalți, ne uităm de noi înșine. Datorita le - suntem recunoscători tuturor celor cărora suntem într-adevăr recunoscători. Pentru că le-am lăsat în inima ta, le-am dat un loc în inima ta, în sufletul tău.
Multumesc - este o oportunitate de a simți integritatea ta, unicitatea ta cu natura și universul, să se simtă armonie. Nu te zgarci la cuvintele de mulțumire.