Adevărat de asteptare, mai devreme sau mai târziu, rupe dintr-un om din afară.
Sau aluneca de pe lanțul.
Marcus Aurelius
Bună seara, iar viitorii directori a avut loc. După cum știți deja, mă pregătesc copiii să intre VGIK. în schimb, ei împărtășesc cu mine poveștile lor de primire. În opinia mea - un mare ajutor pentru cei care fac și lectură plăcută pentru cei care au intrat deja, sau a decis, la o profesie. Povestea de azi - prima parte a istoriei reale de admitere.
Acesta a fost mult timp pregătește să scrie lui aproape o scurtă poveste despre modul în care am făcut-o în Universitate și încă nu a putut veni cu ceva de spus nachat.Poetomu pentru a începe cel mai important lucru și izezzhennoy: a face reală și poate fi chiar nu foarte dificil.
Pentru a începe, răspunsul pentru tine câteva întrebări: 1) Știți cum să structureze cunoștințele obținute? 2) Sunteți conștient de necesitatea de a elimina nu este ceea ce vrei, dar ceea ce trebuie să publicul și producătorul? 3) Ce anume va tine VGIK în procesul de învățare? și 4) Care sunt planurile tale după absolvire?
„De aceea vă spun pentru a începe cu cele mai importante și izezzhennoy:
într-adevăr, și nu poate fi chiar foarte dificil. "
Și așa, dacă știți răspunsurile exacte la aceste întrebări și poate justifica poziția sa, este deja jumătate din bătălie (da, acest lucru este important, și mulți oameni nu se gândesc la asta). Un alt punct important: să VGIK ar trebui să pregătească încet. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie persoană diligentă și iscoditoare. Am aici, de exemplu, este foarte dificil să se așeze la o anumită ocupație pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât cunoștințele mele este slabă.
Notă: De asemenea, se spune pur și simplu, că nu a fost în măsură să participe la cursuri speciale pentru seniori de liceu și nu ar spune că ei mai ales ceva da. Dupa ce am vorbit cu ceilalți reclamanți, am realizat pentru mine că obiectivul principal al acestor cursuri - pentru a ajuta viitoarei să înțeleagă ce este amestecat în. Cele mai multe dintre frunzele de la ei, după un timp.
Încercarea de a cronometra numărul:
Aici o lungă perioadă de timp pentru a vorbi despre. După sfârșitul clasei de matematică în fizică și matematică Liceul am încercat să câștige VGIK „cap“. Am făcut tot stadiul creativ, practic pregătit și de așteptat de zbor.
Numărul doi Încercare:
A trecut ceva timp. A doua intrare am luat în serios. În paralel, învățarea în primul an, ea este studiată în mod activ diverse materiale (inclusiv cu site-ul artgang.ru).
Runda preliminară (eu prefer numele „primul tur“, așa că va suna acest lucru în viitor):
1) Referință autobiografică
2) Biografie
3) Cazul vieții
4) Photostory
5) Planul de interes pentru spectatorul
6) Proiectul meu viitor
1) de referință autobiografică.
Important: încercați să nu scrie pe principiul „cât mai mult posibil de interesant.“ Să presupunem că aveți un pic, dar în acest caz. Sunt de acord, le sunt citite rar texte voluminoase care conțin „mnogobukoff“.
Există multe opinii diferite cu privire la acest subiect dacă sunt sau nu pentru a vorbi despre locurile de muncă anterioare și chiar mai mult pentru a face faza preliminară. După analiza toate acestea am ajuns la concluzia că este mai bine să nu facă acest lucru. După cum se menționează într-una dintre aceste povestiri (pentru exactitatea citate nu poate garanta) „În cazul în care munca ta este la nivel înalt, atunci nu ai nimic de făcut în această instituție, și dacă este scăzută, atunci te expui într-o lumină proastă.“
Povestea ta ar trebui să fie interesant pentru oricine. Deci, înainte de a trimite un loc de muncă, să-l arate (ca mai imparțială posibil) tovarăși cele mai diferite interese și vârsta lui. Dacă am înțeles corect, tema exemplară a tuturor poveste este - „Cum am ajuns să dorească să devină un regizor?“. Pe aceasta și scrie. Vizual ușor de înțeles, concis și spațioase. Dacă viața ta nu este plină de răsturnări de situație interesante, iar directorul vă decideți să devină doar ieri (se întâmplă, încercați mekhmat), apoi încercați să experimenteze cu depunerea formularului. În final, încercați pentru tine să înțeleagă cum sa întâmplat acest lucru.
Important: jongleaza cu diverse imagini, se aplică de obicei într-o lumină neobișnuită.
3) Cazul vieții. (Viața pe caz, puteți citi aici)
Istoria trebuie să ia în considerare în avans. Mai ales dacă viața ta nu este cu adevărat standuri pline de acțiune. „Cazul vieții“ - aceasta este cu siguranță un fel de mic scenariu succint. Mai mult, scoate in evidenta pentru tine, ca actor principal. Și ceea ce este important în actor? dezvoltarea caracterului. Așa că arată dezvoltarea sa. Acesta este începutul istoriei tine - un singur om, dar sfârșitul este diferit. evenimente au fost repovestite să vă schimbați.
Deci, din nou opțiunea:
oamenii fug speriate și a crezut, unde se ascunde.
A doua opțiune:
Stooped și încrețită, el a încercat cu disperare să se miște picioarele lui de aruncare înnebunită lui cu ochii frica dintr-o parte în alta, de la un capăt la altul mort.
În primul caz „intruding“ în personajul principal în gândurile sale. În al doilea, vom descrie folosind piese de imagini. Pe ansamblu, primul exemplu este mult mai slabă decât al doilea.
„Cel mai important lucru este că povestea a fost clar. Concepte. "
Aproape inutil să se uite pentru fotografii de arhive vechi. Te sfătuiesc să lucreze pe aceleași linii așa cum este descris aici: cravată, familiarizare cu personajele, situația (foto 1-2), dezvoltare (foto 3-4), izolare (foto 1), final (1 fotografie).
Important: Numele foto-eseu - o parte importantă. Am venit la cabinetul comisiei de selecție, având în vedere că nu contează cu adevărat. Și în interviu mi-a spus că numele am fost foarte pierdut. Deci, importante sunt absolut toate detaliile.
5) Care sunt preferințele.
punct destul de vag. Scrie concret. În general, peste tot scrie în mod specific. Nu există fraze comune. În această lucrare, trebuie să specificați ceea ce vă place și de ce exemple specifice. Apoi, trece la modul în care s-ar putea folosi în activitatea lor. Dacă scrie despre stilul directorului, vă rugăm să dați un exemplu. Și astfel, în toate. Dacă scrieți generalități, ei ar putea crede, de exemplu, că nu au format un gust. Nu cred că maeștrii VGIK apreciază foarte des Fellini sau chiar la fel ca cinematografia sovietică. De exemplu, Hotinenko a spus deschis că îi place lucrarea lui David Fincher. În general, vreau să spun că scriu așa cum este. Vorbiți adevărul despre el însuși și subestima valoarea de cunoaștere a comandantului.
6) Munca mea viitoare.
Desigur, puteți recunoaște o dramă geniu și scrie despre modul în care v-ar interpreta pe ecran, dar iată câteva sfaturi.
Ceea ce nu este nevoie tocmai pentru a scrie:
Nu este necesar să se enumere toate complexitatea parcelei. Noțiuni de bază cel mai bun regizor și vă va evalua, în primul rând din acest punct de vedere. Nu este nevoie să inventeze un film imens caracteristică.
Scrie ceva care ar putea fi de fapt realizat în viitorul apropiat. Încercați să reflecte doar principalele puncte de complot. Arată, în primul rând, este constatările directorului. Separat, puteți descrie caracterele (motivația lor, aspectul, caracterul, îmbrăcăminte).
Există mai mult decât un simplu (și în punctul meu de vedere corect) opțiune. Puteți lua orice lucrare clasică, și să încerce să-l interpreteze. Aici si reflecta propria viziune ca regizor.
„Dacă vă decideți să devină un regizor,
atunci cu siguranță viața ta nu este diferită decât obișnuită.
Cu siguranță, sunteți călătorind în mod constant, sau sunt implicați activ în munca de creație. "
Continuarea în articolul următor.