81 bodibildersha de vară asigură că începând niciodată nu este prea târziu

Odată ce Ernestine și sora ei Mildred a mers pentru a încerca pe costumele de baie și am văzut în oglindă, ne-am dat seama că corpurile lor nu au fost în stare perfectă. După aceea, surorile au decis să împrospătez și a intrat în sală. La acea vreme au fost în vârstă de 56 și 57 de ani. Surorile primul aerobic, iar mai târziu sa mutat la puterea de formare. După un timp Mildred comun cu Ernie visul său: pentru a intra în Cartea Recordurilor ca cele doua bodibildershi cele mai mature - în timp ce sora!

Culturistii pus zilnic la sala de sport și a mers la scopul său. Și odată ce Mildred a luat Ernestine cu o promisiune de a continua să facă, chiar dacă ea a trebuit să o facă singur. Apoi, sora lui mai mare a avut deja probleme de sănătate, dar Ernestine dintre ei nici măcar nu știu. Curând Mildred a murit.

După cinci ani de depresie severă, la vârsta de 71 Ernestine reluat de formare și a fugit literalmente departe de durerea ei. recordman a recunoscut că de fiecare dată când a simțit în imposibilitatea de a face față, adidași uzate și a ieșit jogging. Așa că sora ei a învățat să facă.

Având un mare succes realizat în acest sport, Ernestine a decis ea ar putea ajuta pe ceilalți să ajungă în formă, și-a deschis o clasă de sport său natal Baltimore, unde bărbații și femeile vin sub ea de zeci de ani. Secții D-na Shepard doar în dragoste cu mentorul său și infinit recunoscător ei pentru ceea ce face pentru ei.

Ernestine Shepherd exemplu proprii dovedește că lenea, lipsa de timp și de auto-milă - este doar o scuză care împiedică oamenii nu numai pentru a atinge cifra visurilor tale, dar, de asemenea, pentru a depăși punctele slabe inerente.

articole similare