Trebuie să înțelegeți acest lucru, ați anunțat Hai lor spunem doar pentru 70% din populația din România, astfel salariile nu sunt doar normale, ci pur și simplu mechta.Ona de aproximativ 2-3 ori mai mare decât Rumynii.Mnogo medie sau mica - este tot mai mulți factori depinde de: ce (cât de greu sau nu greu), bani devine, mărimea familiei, dacă există sarcini, etc. Dar, în general, mă mnogo.Dlya tochno.Nu și expresia „fără nici o dificultate“ prea neodnoznachnaya.Dlya cineva nu este în fiecare zi de carne este privarea, iar pentru cineva este una, nu două iahturi vor „privare“ .Ce sa le 30,000 la-unu nd eu, mi-ar fi de ajuns pentru ochi pentru confortabil Microcontroller baze de curent continuu de lux, dar exact un pat de trandafiri.
Cred că salariul normal din România este de doar 50 până la 80 de mii de ruble. Câștiga un trai cinstit mai mult de 80 mii pentru mine personal, nu este posibil într-un mediu de lucru liniștit. Sau au nevoie de mult de risc, sau cineva să trișeze, sau de a lucra timp de mai mulți ani, zile, nopți, de dragul ideilor, care vor fi apoi convertite în venituri reale. Acesta din urmă, de altfel, nu este întotdeauna de încredere. Deci, cred că salariul optim este doar 50-80, și să aibă suficient, și a fost de încredere, onest și neriskovanno.
O astfel de bani în cel mai bun caz am câștiga într-un an. Acum este posibil să se calculeze salariul normal sau cum))) Într-adevăr, în zonele rurale nu există absolut nici o lucrare și toată lumea supraviețuiește cât se poate. Singurul lucru care ajută, că produsele alimentare lasă o cantitate minimă de bani, dar nu și plata utilităților. Da, dacă undeva în mediul rural astfel salariile am fost, toate lucrările ar kilometri)))