8 Reguli cum a vopsi parul la domiciliu

Colorarea părului la domiciliu - este ușor, comod și rapid. Deci, practic, 80% dintre femei, deoarece este mult mai ieftin, timpul necesar este minim. După aplicarea vopselei care urmează să fie angajate în afacerile de familie, și nu să zacă pe rafturi în anticiparea comandantului, familia devine mai unită, pentru că, practic, vopsele de păr soția soț și o face cu cea mai mare atenție și responsabilitate. Desi coafura si stilistii împotriva unor astfel de experimente și în mod constant avertiza cu privire la consecințe grave. Dar, personal, am vopsea de păr la domiciliu timp de peste 10 ani și totul este normal. Principalul lucru este să respecte anumite reguli și sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți umbra dreptul și de a salva parul. Inainte de vopsirea parului se pregătească temeinic, urmând sfatul meu.

Consiliul mai întâi. Am scris deja despre asta într-un articol anterior. Cu o săptămână înainte de colorare a părului de vot de stat și starea scalpului lor. Daca parul tau este relaxat, și zgârieturi pe piele, dermatita atopică, acnee, începe terapie intensivă pentru părul și pielea cu ajutorul masti, creme, balsamuri. Părul trebuie să satura cu umezeala, iar pielea pentru a trata.

Sfat Doi. În timpul zilelor de femei, agenți de contraceptive hormonale, alăptarea și dacă sunteți foarte obosit este mai bine să nu vopsi parul, deoarece acest lucru poate afecta calitatea de colorare a părului.

Sfat Trei. Nu vopsiți părul în ultimele zile înainte de vacanță, deoarece apa de mare și soare strălucitor ar anula eforturile tale.

Sfat Patru. Inainte de a merge la magazin pentru vopsea devin oglinda si culoare verifica culoarea aspectul lor. Cine ești tu - iarna, toamna, vara, primavara, în funcție de culoarea naturală a părului, ochilor și nuanța pielii. Cum se face corect în articolul meu anterior.

Sfat Cinci. Salvare pe frumusețea nu se poate. Citește articolul meu anterior cu atenție și să cumpere vopseaua nu este la fel de luminos de ambalare, plin de culoare, model de prezentabil, și calitatea vopselei. Selectarea unei culori, consultați instrucțiunile și cantitatea necesară de cerneală pentru lungimea parului tau. Dacă doriți să cumpere 2 culori de ambalare, cumpara fara ezitare, astfel încât să nu supărat despre deficienta ei.

articole similare