Lungmetrajul „8 Mile“ este primul loc de muncă care acționează în filmul celebrul rapper Eminem. Filmul prezintă viața celor mai sărace segmente ale țării puternice la marginea orașului Detroit.
Autostradă 8 Mile separă Detroit din suburbii a devenit un fel de divizare linie între populație bogați și săraci, alb și negru. tip alb care trăiește la marginea orașului, Dzhimmi Smit lucrează la o fabrică locală, iar în timpul liber, talentul ia rap și hip-hop. El ia parte la luptele rap care încearcă să câștige un pic de bani și, eventual, să devină faimos.
Rating-ul de film: 9.48
Total au votat: 2154
Nu veți găsi mai mult de un film din această clasă, cu Mong rapper-ul românesc, pur și simplu nu au pe cineva despre să-l scoată!
Nici unul dintre rapperul aspectul european vorbitor de limbă rusă nu a ajuns la o astfel de înălțime, iar în cazul în care acesta ajunge sa fie din nou in comparatie cu Eminem
Filmul este demn, trebuie să înțelegeți, dacă nu aveți creier, mai bine treci pe ...
Dacă părinții învârtit de plată pentru banii, apoi treci prin ...
Ce nudyatiny - prostește despre viața de zi cu zi, cu un buchet negru Gopnik rap - un film despre nimic.
Nu înțeleg cum un astfel de rating.
1 - prea mult.
nu pierde timpul.
Nu m-am așteptat! Am urmarit cu subtitrare, cântece mare
film minunat. Dincolo de cuvinte! .
100000/10
Am fost vizualizat de 10 ori, și mă voi uita din nou scha
Eminem pe partea de sus. ))))
Am 26 de ani, am urmarit acest film în anul vyhoda.V lui în timp ce el mi-a impresionat atât de mult încât am revizuit în fiecare an trebuie! Mi-a plăcut acest film, a verifica afară „Straight Outta Compton“, este, de asemenea, un film mare!
Cel mai bun de acest gen! 10/10!
mare film cu siguranță de așteptat mai mult, dar încă nu a dezamăgit. foarte cool, nu chiar în stilul de o autobiografie, dar are propria aroma. are sens, eu recomand să văd că nu sunt un fan al lui Eminem, dar filmul este bun și a trecut repede.
Acest lucru este pentru toți dintre voi nu este dezvăluită, așa cum te uiți doar în nicăieri! Ai toate pe un platou, aduce înapoi, și să asculte cu atenție și observați evident nu doriți!
El a informat că nu contează ce mod de a merge pentru visul tau! El a fost propriul său și a ascultat promisiunile goale ale restului! El a câștigat în executarea viselor lor, felul lor! Tu vezi doar ceea ce este pe suprafață, pentru că astfel de filme nu sunt pentru tine! Filmul cu un sens foarte profund! Nu renunța niciodată, un om a avut o problemă uriașă, dar el a decis să-i! 100/10!