Râsete, valori comune, capacitatea de a-și exprima dragostea în fiecare zi ... în domeniul de experți de relații au enumerat lucruri care au o dragoste lungă și sănătoasă a uniunilor trecătoare și nepromițător.
De obicei romane încep cu a fi în dragoste, și toți partenerii reprezentați în culorile curcubeului. Dar cum să se determine că perechea va trăi într-adevăr, până la adânci bătrâneți? Ediția de Huffington Post a cerut experților în domeniul psihologiei și a relațiilor, pentru a numi uniuni deosebit de lungi și puternice. Rezultatul a fost o listă de șapte elemente.
1. Puteți râde de ei înșiși și unul pe altul
Aceasta, desigur, nu vorbesc despre ironia sau bătaie de joc lipsit de respect. Ei, dimpotrivă, poate ruina o relație. Ideea nu este de a fi prea serios și destrămare ciudățenii proprii blajin.
Acest lucru este în cazul în care oamenii pot face haz de filmele preferate, cu un zâmbet, reminisce despre decizii greșite din trecut din când în când să fie recunoscute în egoismul său.
Rayan Haues (Ryan Howes), psiholog
2. găsi o modalitate de a-și exprima dragostea pe o bază de zi cu zi
Arată afecțiune și îngrijire posibil, în cele mai simple lucruri mici, cum ar fi o ceașcă de cafea dimineața sau un cuvânt frumos. Principalul lucru este că au avut loc în mod regulat, deoarece este format și fundalul emoțional al cuplului.
Atunci când astfel de gesturi devin un obicei, acesta este un semn că relația va dura până la sfârșitul vieții.
Curt Smith (Kurt Smith), un terapeut specializat in consiliere barbati
3. Aveți valori comune
Desigur, există partenerul ideal. Dar, în scopul de a construi o uniune puternică și de durată. poziția pe lucrurile de bază ar trebui să fie identice.
Studiile arată că mai mult partenerii sunt de acord asupra celor mai importante puncte în viață, cum ar fi religia, bani, atitudinea copiilor, cu atât mai bine șansele lor de a trăi împreună pentru o viață întreagă.
Prin urmare, este necesar, la începutul relației, pentru a discuta valoarea reciproc. Ne place sau nu, dar este puțin probabil să se schimbe în timp.
4. Nu căuta să judece reciproc
În cazul în care partenerul tau nu este foarte frumos act sau grijuliu, nu crezi că o face intenționat. Asta este, continuă să creadă în bunele sale intenții.
In loc de a cauta cel vinovat, vă împărtășesc sentimentele și să încerce să găsească o soluție la situația nu se repetă în viitor.
5. Nu păstrați înregistrări
În mod ideal, fiecare partener este de a face ceva pentru altcineva, fără să se aștepte nimic în schimb. Dar nu se întâmplă întotdeauna. Și acest lucru duce la insulte și acuzații în spiritul „Eu sunt cel de a investi în relația noastră.“
Rayan Haues recomandă abandoneze această contabilitate, uita de așteptare, și doar să începem să vorbim despre dorințele lor partenere.
6. rezolvarea unor probleme, mai degrabă decât să le evite
Problema - este o parte a vieții, așa că nu trebuie să se ascundă de ei. După cum sa menționat de către Curt Smith, împreună cu dificultăți depășite contribuie la consolidarea legăturii dintre parteneri.
Este nevoie de curaj pentru a rezolva problemele. Dar recompensa pentru ea va fi mai robust și relația sigură.
7. Fiecare dintre voi își asumă responsabilitatea pentru greșelile sale
În cazul în care ambii parteneri sunt conștienți de rolul lor în relația și dispus să admită propria sa greșit, este, de asemenea, un semn foarte bun.
Imaginați-vă că o persoană spune: „Eu știu că într-o stare proasta pot rezolva peste tine, și să fie de nesuportat.“ Iar celălalt a răspuns: „Da, dar eu știu că sunt prea secretos, și că te sperie.“ Astfel de relații pot dura foarte mult timp.