7 reguli de aur pentru cei care doresc să vorbească limba engleză fluent
Nu te prea dus de val gramatica
Poate părea ciudat, dar adevărat. Mulți studenți sunt conștienți de gramatica, dar nu-i ajută în comunicare ușoară. Ca noroc ar avea, cuvintele potrivite sunt uitate în cel mai important moment, iar în capul meu înot structuri gramaticale, în conformitate cu care sunt dureros încearcă să construiască propoziții. Ca urmare, cunoașterea rămâne cunoștințe pe care nu le ajută în viața de zi cu zi.
Gramatica necesară dacă se pregătesc pentru examene. Aici este necesară înțelegerea regulilor și complexitatea gramaticii.
Cu toate acestea, diferența dintre cunoașterea limbii noastre native de studiu? Am învățat să vorbească și să înțeleagă limba lor maternă mult mai devreme decât familiarizat cu cele mai simple de gramatica. De mult știm intuitiv, fără o înțelegere a regulilor în sine.
Mulți vorbitori nativi cunosc gramatica este mai rău decât studenții universităților lingvistice sau doar a trecut examenele internaționale atestă cunoașterea unei limbi străine. Cu toate acestea, acest lucru nu le împiedică să lucreze, și să comunice în mod liber simt în orice țară de limbă engleză.
Cu toate acestea, așa cum este cazul cu limba noastră maternă română. Cât de mulți dintre cei care vor fi în măsură să explice ceea ce înseamnă implicit și de design parcelat? Dar acest lucru nu împiedică oamenii de la folosirea lor în discursul său, și să comunice în mod liber, fără această cunoaștere.
Mulți studenți învață câteva cuvinte, atât de multe cuvinte. Apoi, ei încearcă să adăugați aceste cuvinte în propoziții, dar se pare ceva ciudat. În plus, cuvintele care sunt stocate în afara contextului, sunt repede uitate.
Aici, din nou, trebuie să ne amintim cum am învățat să vorbim. Am auzit cuvinte noi în propoziții și le memorat. Acest lucru nu se întâmplă doar memorarea cuvinte noi, dar, de asemenea, locul lor în propunerile, compatibilitatea acestora cu alte cuvinte.
Dacă vei învăța zeci de fraze comune și frecvent utilizate, puteți face sute de propoziții corecte, în timp ce sute de cuvinte memorabile individuale nu vă va ajuta să spui, și o duzină de propoziții adevărate.
Nu pune propuneri pe principiul limbii materne
Amintiți-vă de important lucru: dacă vrei să spui ceva în limba engleză, nu aveți nevoie pentru a traduce cuvântul din limba lor maternă, trebuie să transmită sensul. Programul ceea ce înseamnă că se pot bucura de cel puțin vocabularul pentru a exprima punctul principal.
De asemenea, ordinea cuvintelor în limba engleză este adesea diferită. Traducerea cuvânt cu cuvânt în capul tău, te va face o propoziție incorectă și, în plus, se va vorbi foarte încet.
Aflați mai multe fraze, aceasta vă va ajuta să vorbești rapid și corect.
Citiți și asculta în limba engleză
Când sunteți ocupat, sau în timpul conducerii - asculta discul în limba engleză. De asemenea, de la simplu la complex.
Vorbiți în engleză
S-ar părea, ce altceva este nevoie - cunoașterea de gramatică, ascultare, citire? Dar nu avem totul la școală, în învățământul superior și, în același timp, nu am învățat să comunice fluent în limba engleză? Toate acestea nu este suficient. Avem nevoie de practica limba.
Nu contează cât de bine poate știți gramatica, câte cărți ai citit și nu contează cât de multe discuri ați auzit - nu ajuta să comunice fluent în limba engleză, dacă nu aveți practica limba.
Lăsați-vă în limba sunteți de învățare
Știu că studenții care au trecut cu succes examenele internaționale, dar fiind într-o țară vorbitoare de limba engleza, experimentat un șoc, pentru că mulți nu înțeleg și nu a putut comunica în mod liber.
Dacă aveți de gând să studieze sau să lucreze în America - învățând din experiența americană. Dacă intenționați să se mute în Anglia, cu practica limba engleză. Inconjoara-te cu englezii din toate părțile.
Înțelege, în scopul de a învăța o limbă străină nu are neapărat un abilități mentale deosebite. Oricine spune, cel puțin într-o limbă :) Îmi amintesc un caz când nepotul meu (el a fost în vârstă de șase ani) a fost în Germania și am văzut un băiat de aproximativ trei, vorbind cu mama lui, el a spus: „Un astfel de mic și deja vorbesc germana!“. )
Dacă te convinge-te în zece ani, ar fi frumos să învețe limba engleză, dar în viața reală face în condiții de siguranță fără ea, este puțin probabil va vorbit vreodată în limba engleză. Dacă sunteți mulțumit explicate pe degete în alte țări, dacă sunteți mulțumit cu faptul că printre străinii vă cer în mod constant pe ceilalți: „Și el a spus,“ și sunteți mulțumit de faptul că nu puteți citi o singură carte, nici să nu se uite unul dintre film în original - nu vorbești în limba engleză.
Întrebați-vă întrebarea, de ce vreau să știu limba engleză și dacă vreau să fac. Dacă aveți răspunsul, poate dura un pic de timp, și vorbești în limba engleză. În caz contrar, pur și simplu nu poate fi.