7 evenimente, pe care nimeni nu poate spune

1. Partener Dezavantaje

Desigur, s-ar putea lauda bine iubita lui și chiar pentru a discuta unele aspecte ale relației dumneavoastră, dar nu spun oamenilor despre neajunsurile pe care le-ar putea căuta afară. Te-ar fi fost frumos dacă discută un favorit în acest fel cu prietenii tăi?

2. Problemele sale financiare

Bărbații trebuie să se simtă familia principală. Uneori se întâmplă să eșecuri financiare și crede-mă, este destul de un efort pe stima de sine! Nu este necesar să se agraveze și să vorbească despre asta la alte persoane. Nu bârfi!

3. Secretele de familie

Te-ar trebui să înțeleagă că aceste subiecte sunt tabu pentru discuții cu alte persoane. Cel mai intim trebuie să rămână întotdeauna doar între tine. Apreciez ceea ce ați încredințat preferat!

4. Probleme in-law

Acest lucru ar trebui să vorbești cu partenerul tău, și apoi puteți spune unui prieten. Dar trebuie să ne amintim că sfatul ei încă mai puțin probabil decât de ajutor în această situație. Încercați să se calmeze și să analizeze problema rațional.

Citește și: 10 semne de femeie bine îngrijită

5. Probleme sexuale

Poate că va deveni mai ușor dacă vă spun un prieten despre el, dar nu și faptul că vă va da următorul sfat, care va ajuta cu problema. În acest caz, ar trebui să re-inima pentru a vorbi inima cu unul dragi. Dacă valoarea relația dumneavoastră, sunteți sigur de a găsi o soluție!

6. fanteziile sale sexuale

Spune-i cuiva unul, riști să facă acest domeniu public informații. Nu ar trebui să se aplice astfel de subiecte intime. Ai o conștiință!

7. Trădarea unul dintre voi

Citește și: 14 pantof hacking-ul de viață, care nici măcar nu știu Cenusareasa

Dacă încetați pentru a discuta aceste subiecte cu prietenii mei pentru cina, vei fi surprins de modul în care se simt brusc mai ușoare. Știi, ce este? Este conștiința ta adormit pentru că ea este mândră de faptul că nu bârfi!

Apreciat. Partajați acest lucru cu prietenii tai!

Îți place? Alăturați-vă comunității noastre:
Schoolmates de Vkontakte Facebook Twitter

articole similare