5 sfaturi pentru cei care folosesc copiuțe

Este posibil să fi auzit de o ghicitoare elev: „Ce e sub fusta a studenților?“. Atunci când alegeți un răspuns fantezii erotice nepotrivite. Sub fusta de elevi, desigur, sunt Cribs. Și patuturi tineri să caute în pantofi, cravate, ceasuri, manșetă ... Cum de a utiliza cele mai bune pinteni, nu a aprins un profesor?

Va oferim o selecție de sfaturi regulate de la Studlansa nu sunt create doar pe baza experienței multor studenți, dar profesorii și revelațiile:

1. Calm, dar calm! Folosind pinteni, lucrul cel mai important - nu tic nervos. Profesorul nu este prea greu de ghicit că studentul se retrage. Faptul că persoana căreia nu este necesar să se scrie off până la felinarul, în cazul în care profesorul - aici sau acolo. Dar pentru a scrie off urmări mișcarea profesorului audiență.
  1. Profesorul a ieșit să fumeze sau să facă un apel? Fii atent. Poate eo capcană! Când vine profesorul, începe emoție universală. Iar când va veni, revitalizarea frenetic ascunde. Cei care au ceva de ascuns, puteți expulza cu ușurință.
  1. Nu concura în trucuri cu un profesor care îi place să se „trage“ studenții. Conform unui universitate este o legenda: Elevii scrie off întrebări din cărțile pe care profesorul lor impartea examen fiecare manual, imprimate, și re-ia cardul înlocuit. Numai profesorul ... carduri au fost imprimate pe o mașină de scris! Bietul culcat cu un bang.
  1. Ascunde pinteni, astfel încât acestea să poată fi îndepărtată în mod convenabil și că acestea nu se încadrează în afara hainelor. Situația comună: fată ședinței, se simte bine, și dintr-o dată de sub fusta ei zboară teanc de foi mâzgălite! Și un ventilator pe podea. Sa dovedit ciudat ...
  1. Aveți grijă să nu pentru a preda în ochelarii negri! Imaginați-vă o sesiune de vară: ferestrele turnat orbitoare lumina soarelui, profesorul stă în ochelarii negri. Și să înțeleagă - el doarme sau doar uita la tine? Sau un vecin? Sau este pentru tine.

Cinci puncte pentru o foaie de ieftin

Dar există încă educatori umane: observând un pat de copil, au pus ... Cinci! Judecam asa: Ei bine, a făcut din nou un pinten, atunci, el știe ceva. Student merge poveste a profesorului, care a decis să facă o glumă, spunând că cineva ar obține un pinten de tavan la podea - pune doar primele cinci! Toți avem pătuțurile lor, a început să se măsoare, și un student, când a urcat pe birou pus pe partea de sus a reciproc, astfel încât mâna poate ajunge la tavan a fost doar un impuls la podea! Cinci primite.

Cu toate acestea, acum profesorii sunt loiali patuturi, doar scrise de mână. După toate fișier de imprimare cu un pinten pentru întregul curs este ușor. Multe Cribs au cumparat studlanserov. Și, uneori, resetează întregul curs - nas literalmente pe rubla. pinten Imprimat mai bine să se ascundă mai bine. Dar, de multe ori profesorii scrise de mână ierta: a încercat doar a scris! Ceva cu siguranță amintesc ...

Autentificare cu:

1

Am avut un pat de copil-broșuri. hârtie mai întâi în carouri a fost tăiată în fâșii de grosime cm 3-4-5. Apoi, cu atenție lipite la o lungime de 1-2 metri și mai mult. Și apoi a devenit kalligrafistom - pentru că în fiecare celulă a trebuit să găsească o cameră pentru 2 linii de text. Unii au reușit să intre și 3 linii. A trebuit să scrie pe o parte. Apoi, întreaga bandă a fost formată într-un acordeon ușor timp de 2-3 cm, in domeniul de aplicare și sunt lipite pe partea albă.
Sincer în sine un pinten gătit o dată, și în limba engleză. A ajutat că am dat peste fost singurul bilet pe care mi-am scris - alte subiecte pur și simplu erodate din capul meu :)

2

Nu sunt unul dintre cei care cred că este mai ușor să învețe și toate pinteni am avut pe fiecare examen. Ei au atât banner-ul a trecut de la un an senior mai tineri. scrie off starshaki prea învățat))

o dată am preferat pentru a obține trei sau patru cinstit, decât să riște din pat de copil și de a obține o egalitate de puncte. Există desigur, subiecte și profesori care nu le pasa de tine sunt scrise off sau nu, un astfel de păcat să nu folosească patuturi. În principiu, Casarea nu este prea dificil, dacă doresc. Mai ales cu toate posibilitățile de Internet și tehnologie (cum ar fi micro), numai dacă este necesar?

5

articole similare