3 moduri de a recupera parola de rezervă în itunes

Mulți utilizatori de iPhone și iPad preferă să creeze copii de rezervă ale dispozitivelor care nu se află în serviciul nor icloud, și cu ajutorul iTunes. Procesul de creare a backup-uri în iTunes nu sunt complicate. Dar apoi, atunci când doriți să restaurați iPhone-ul din iTunes de rezervă orice întrebări. De exemplu, o parolă de rezervă nu este setat, dar iTunes este încă cere, sau parola, îmi amintesc, am intra el nu scrie parola corectă. De fapt, ați stabilit deja o parolă atunci când a făcut copii de siguranță, numai tu nu esti atent. Cum să faceți dacă ați uitat complet parola și introduceți o parolă, dar nu a reușit? Va oferim acum 3 moduri de a recupera parola de rezervă în iTunes.

Următoarele sunt problemele pe care Majoritatea utilizatorilor se confruntă.

• Am uitat parola pentru backup-ul iPhone-ul, dacă vă puteți sparge parola și de a restabili copia.
  • Dar ce se întâmplă dacă nu am creat o parolă pentru backup, dar atunci când restabiliți nevoie de ea?
  • Nu am creat o parolă, iar cererea sa
  • Nu am stabilit o parolă atunci când se face o copie de rezervă))) a incercat tot ce nu a putut aminti. Pentru a reseta parola trebuie să reseteze complet „Conținut și setări“ în dispozitivul iOS-. Un cuvânt uitat parola - aceasta este o problemă foarte neprofitabilă.
  • Nu am creat o parolă și de recuperare a parolei ikak nu se potrivesc. Am conectat telefonul ca un nou dispozitiv. În iTunes, lovit de backup criptați. Introduceți parola, apoi selectați versiunea mai veche copie de rezervă, introduceți parola și toate acestea sa întâmplat

Cum de a debloca de rezervă a parolei

Toate parolele posibile

Dacă nu vă amintiți iPhone 7 / SE / 6S / 6 / 5s / 5c / 5 / 4S parola de rezervă în iTunes, în primul rând, încercați toate parolele posibile:

• Parola dvs. iTunes Store
  • Parola de blocare ecran
  • 0000
  • parola iTunes pe dispozitivul vechi, nu l-ai schimbat.
  • Ferestre Administrator Password

Recuperarea unei parole pierdute folosind iPhone Backup Unlocker

Backup Unlocker Tenorshare iPhone - profesionale și software-ul eficient recupera cu ușurință parolele pierdute copiile susținute în iTunes.

• Descărcați și rulați Backup pentru iPhone Unlocker pe computer. Faceți clic pe „Adăugați“ de pe fereastra principală, și importați fișierul copie de rezervă pentru iPhone.
  • Selectați tipul de atac pentru a dezactiva fișierele de rezervă.
  • Faceți clic pe „Start“, și de a debloca pierdut parola de rezervă. După câteva minute, parola este listat în fereastra pop-up.

Aflați parola folosind Keychain Access

Pentru Mac ispolzovateley poate restaura parola de rezervă folosind utilitarul Keychain (Această opțiune este un fel de stocare online, care conține toate datele de utilizator, care includ: parolele din pagini web, parole de la rețele fără fir, informații de cont și plata datelor de card de credit).

• Lansarea Keychain Access, găsiți / Applications / Utilities /
  • caseta de căutare utilizat în colțul din dreapta sus și faceți clic pe «iPhone de rezervă»
  • Dublu-clic pe un rezultat, presupunând că ceva găsit în Keychain
  • Verificați «Arată parola», și introduceți parola de administrator și Mac pierdut este prezentat parola.

Pe scurt, suntem schimbați 3 moduri de a recupera o parolă iPhone fișier de backup. Dacă aveți orice probleme, mă voi întoarce la noi.

articole similare