Sa aflat că familia Uilla Smita va cădea în curând în afară, aceasta sa datorat suspiciunile soției sale de soția infidelitatea cu blondele. Acesta este motivul pentru care o destul de comună astăzi. Aici sunt 3 fapt principal de ce oamenii se holbeze la alte fete și cum să conducă cu a doua jumătate.
1. Bărbații se holbeze la alte femei, nu pentru că nu vă place. Ele sunt mult mai repede decât putem reactiona la stimuli vizuali. Nu degeaba se spune că ne iubim urechile, și bărbați - ochi.
Ei bine, de exemplu, soțul tău spune: „Ei bine, unde te duci - nu vezi că mașina merge,“ Și spune-i acest răspuns: „Ei bine, din nou, ai ascultat ce ți-am spus. "
Nu este vorba despre cine dintre voi are dreptate și cine este greșit, vorbind despre faptul că bărbații și femeile sunt foarte diferite.
Când vedem că favoritul nostru (oh, Doamne!) Se pare, la o altă femeie, avem deja o razna, gândindu-se că a fost atras de tot trupul și sufletul ei.
De fapt, aceasta este doar o atracție vizuală.
Amintiți-vă atunci când am fost în creștere în sus, ceea ce am făcut? Citește romane de dragoste și s-au început să viseze la dragoste, pictura fața unui prinț frumos pe un cal alb. Și băieții, care trece adolescență, pentru a alege imagini erotice.
E atât de simplu. Imaginea de îngrijire Man. De aceea, sexul mai puternic este întotdeauna sanii admiră o femeie frumoasa lui, picioare lungi și subțiri. De aceea, oamenii nu sunt indiferenți față de ceea ce avem pe lenjerie.
2. Ce trebuie să fac cu ei?
Concluzia este simplă: ceea ce ne arata ca, este esențială, așa cum este omul nostru pasionat în pat.
Desigur, putem răzvrăti împotriva această realitate și să înceapă să susțină că „el ar trebui să mă iubească în acest fel sunt.“ Dar cred că nu e calea cea dreaptă.
Pentru a învăța și de a înțelege ceea ce doriți să vedeți omul, regândească garderoba ta în ceea ce privește gustul său, nu propria sa. Ia-l cu tine la magazin. Lasă-l să alegeți niște haine. Și chiar ( „Oh, groaza!“ - cu siguranță cineva va spune despre tine) - lenjerie.
Nu-ți fie teamă să își asume riscuri. Bucurați-vă de faptul că aveți un om.
3. Ce trebuie să fac cu ea?
Desigur, acest lucru nu este normal, dacă omul nu este doar uita vreodată la tine în alte femei, dar, de asemenea, flirteaza cu ei. Aceasta este lipsit de respect față de tine. Și așa nu ar trebui să fie permisă.
Discutați despre acest subiect cu omul ei. Întrebați cum se simte uita la alte femei. Explicați că sunteți rezervă dreptul de a privi în jur, acea femeie, pe care a pus ochi, într-adevăr frumos. Dar să alunecare pe care nu le place modul în care el construiește ochii și spune că în timp ce complimente.
Și te rog, totul discuta cu cei dragi într-un ton calm. Extrem de favorabil. În timp ce eu înțeleg că uneori este dificil atunci cand emotiile sunt mari, iar inima bate în cea mai mare indignare.
Supune entuziasmul lui. Numai o atitudine pașnică va contribui la stabilirea unui compromis între tine și omul tău.