câine felicit Synulya atât de minunat așezat pe masă, cu un bol de struguri ceva?
De ce vrei să amâne grădină? Doar dacă nu te duci?
Somnul meu e prea rău, sau mai degrabă când a fost convins să se întindă în liniște, atunci el va adormi mai repede, pentru că încă fizic obosit, dar a susținut cu el timp de 40 de minute, timp de o oră și a început mult timp în urmă, o lună în urmă totul a fost bine, iar acum lumina nu se stinge, a cumpărat în veioza vyhi intră în cele din urmă adormit acum cu el. Sau nu a dat afara de lumină, în mod inutil. atunci trebuie să mergem la culcare, pâsle deveni prea frică de întuneric, sâmbătă a înregistrat un neurolog, să vedem ce va spune.
din struguri-Soba datorită, ea la noi în mare stimă
Aici avem totul a început cu aproximativ o lună
de ce este așa?
Sobu în DR!
nu au început să meargă? De ce crezi că a pus-o deoparte? neurolog spune asta?
referindu-se la lasa
Va multumesc din Soby M-am gândit, doar pastile calmante, apoi enervant în timp ce grădina nu este necesară. Nevropotologu a declarat la discreția mea, dar medicamentul trebuie administrat de 3 ori pe zi, iar în grădină nu dau nimic (nu pastile sau poțiuni, temperatura maximă măsurată și ungă Zelenko) În general, sunt toate în dubiu. Am am complet din otvyknit grădină.
Natasha, nu va funcționa (Este necesar să reinstalați Windows. Foc pot căuta site-urile producătorilor, există de obicei un foarte nou. Adresați-vă în calculator (cum ar fi un capitol uitat se numește)
din struguri-Soba datorită, ea la noi în mare stimă
Aici avem totul a început cu aproximativ o lună
Va multumesc din Soby M-am gândit, doar pastile calmante, apoi enervant în timp ce grădina nu este necesară. Nevropotologu a declarat la discreția mea, dar medicamentul trebuie administrat de 3 ori pe zi, iar în grădină nu dau nimic (nu pastile sau poțiuni, temperatura maximă măsurată și ungă Zelenko) În general, sunt toate în dubiu. Am am complet din otvyknit grădină.
clar, bine să vedem ce ni se spune.
Meu de 2 săptămâni de boală înțărcați de grădină Nu te duci pentru o lungă perioadă de timp? Poate că sunteți de acord și despre lui cu mult timp înainte de culcare? Poate doar pentru o recepție și o grădină deveni rapid obișnuiți.
Yuras în grădina mea de a dormi liniștit - este liniște în prezent și merge la culcare. Dar el întotdeauna adoarme, cu excepția casa - casa mai dificilă, deși, acum, mmm, este mai bine să devină)))
Ei bine, ideea în timp ce bea pilulele pot spokynee gradina va începe să meargă.
Am fost aici ieri medic pediatru tenoten nostru posoveoval (ca homeopatia), în perioada de adaptare, deoarece y Eureka ide stres interne. Nimeni nu a auzit despre asta?
Un medicament pentru a bea în fața grădinii, imediat după și la culcare
Dar, în general, uita-te la Leshik)))
ne place, de asemenea, pentru a obține de către, dar aici din nou, am fost înainte de atunci au plâns că avem probleme de a adormi, dar acum ceva cu ceva, doar mâinile în jos m-am gândit că nu s-ar comporta în grădină, naiv
Acceptăm picături EDAS111, este, de asemenea homeopatia, neurolog ne-a sfătuit să îmbunătățească adaptarea, dar nu ne ajută, dar ele sunt foarte slabe, încă mai am picături homeopatice, este mai puternic, dar fără sfatul pentru a da nu este dorit.